relokacja do:
Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji
do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy
jaki Cię interesuje.
Gdynia
Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
pracownik fizyczny / kierownik/koordynator umowa o pracę pełny etat
24 godz.
Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
Opis stanowiska: Pomoc kucharzowi w przygotowywaniu posiłków na zimno i ciepło; Sprzątanie kuchni; Dbanie o estetykę serwowanych potraw; Utrzymanie porządku w miejscu pracy; Zmywanie naczyń stołowych;
Zakres obowiązków: bieżące wsparcie w przygotowaniu posiłków według ustalonych receptur; obsługa punktu wydawania dań i dbanie o ich odpowiednią prezentację; dbałość o porządek oraz standardy higieniczne na swoim stanowisku; współdziałanie z zespołem w realizacji zadań w kuchni;...
Klient portalu Praca.pl
Warszawa
praca stacjonarna
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie
6 dni
Wsparcie kucharza w przygotowywaniu posiłków na zimno i ciepło; Utrzymanie porządku w kuchni i mycie naczyń; Dbałość o estetykę przygotowywanych dań; Sprzątanie stanowiska pracy i przestrzeganie zasad higieny;
pracownik fizyczny umowa zlecenie / o pracę pełny etat
8 dni
Zmywanie naczyń stołowych, sprzętów kuchennych; Pomoc kucharzowi w przygotowywaniu posiłków; Wydawanie posiłków; Utrzymywanie czystości w miejscu pracy; Praca w stołówce pracowniczej, od poniedziałku do piątku w godz. 6.00-14.00
Zadania: Przygotowywanie dań zgodnie z menu hotelowym; Utrzymywanie porządku i przestrzeganie zasad higieny na stanowisku pracy; Praca zgodnie z wytycznymi HACCP; Współpraca z zespołem kuchni i obsługi; Organizacja pracy pod presją czasu;
pracownik fizyczny / kierownik/koordynator umowa o pracę pełny etat
12 dni
Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań zgodnie z menu hotelu. Zapewnienie wysokiej jakości serwowanych potraw i doznań kulinarnych dla gości. Przestrzeganie zasad higieny i standardów HACCP. Współpraca z zespołem kuchni i obsługą hotelu.
Zlokalizowany w samym centrum miasta, Hotel InterContinental Warszawa jest nowoczesnym, pięciogwiazdkowym obiektem wchodzącym w skład InterContinental Hotels Group, jednej z największych sieci hotelarskich na świecie. Profesjonalny zespół pracowników oraz wysoki standard usług sprawia, że nasz hotel jest wyjątkowym miejscem dla naszych gości. Naszym pracownikom stwarzamy przyjazne miejsce pracy, gdzie mogą się doskonalić i rozwijać swoje umiejętności.
Obecnie do działu gastronomii poszukujemy osób na stanowisko:
Kucharz (Commis Chef)
Warszawa
Nr ref.: COM_10_2018
Wymagania:
wykształcenie gastronomiczne
umiejętność pracy w zespole
gotowość do podjęcia pracy w systemie zmianowym
dobra organizacja pracy
zaangażowanie i sumienność
wysoka kultura osobista
doświadczenie w pracy w branży hotelarskiej będzie dodatkowym atutem
Oferujemy:
pracę w prestiżowej firmie w międzynarodowym środowisku
zatrudnienie w ramach umowy o pracę (możliwa też współpraca w ramach umowy zlecenia)
prywatną opiekę medyczną
możliwość przystąpienia do ubezpieczenia grupowego, programu sportowego
możliwość korzystania z pralni oraz parkingu hotelowego
posiłki w restauracji pracowniczej
świadczenia z ZFŚS, m.in. świąteczne karty podarunkowe
relokacja do:
Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji
do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy
jaki Cię interesuje.
Gdynia
Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
pracownik fizyczny / kierownik/koordynator umowa o pracę pełny etat
24 godz.
Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
Opis stanowiska: Pomoc kucharzowi w przygotowywaniu posiłków na zimno i ciepło; Sprzątanie kuchni; Dbanie o estetykę serwowanych potraw; Utrzymanie porządku w miejscu pracy; Zmywanie naczyń stołowych;
Zakres obowiązków: bieżące wsparcie w przygotowaniu posiłków według ustalonych receptur; obsługa punktu wydawania dań i dbanie o ich odpowiednią prezentację; dbałość o porządek oraz standardy higieniczne na swoim stanowisku; współdziałanie z zespołem w realizacji zadań w kuchni;...
Klient portalu Praca.pl
Warszawa
praca stacjonarna
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie
6 dni
Wsparcie kucharza w przygotowywaniu posiłków na zimno i ciepło; Utrzymanie porządku w kuchni i mycie naczyń; Dbałość o estetykę przygotowywanych dań; Sprzątanie stanowiska pracy i przestrzeganie zasad higieny;
pracownik fizyczny umowa zlecenie / o pracę pełny etat
8 dni
Zmywanie naczyń stołowych, sprzętów kuchennych; Pomoc kucharzowi w przygotowywaniu posiłków; Wydawanie posiłków; Utrzymywanie czystości w miejscu pracy; Praca w stołówce pracowniczej, od poniedziałku do piątku w godz. 6.00-14.00
Zadania: Przygotowywanie dań zgodnie z menu hotelowym; Utrzymywanie porządku i przestrzeganie zasad higieny na stanowisku pracy; Praca zgodnie z wytycznymi HACCP; Współpraca z zespołem kuchni i obsługi; Organizacja pracy pod presją czasu;
pracownik fizyczny / kierownik/koordynator umowa o pracę pełny etat
12 dni
Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań zgodnie z menu hotelu. Zapewnienie wysokiej jakości serwowanych potraw i doznań kulinarnych dla gości. Przestrzeganie zasad higieny i standardów HACCP. Współpraca z zespołem kuchni i obsługą hotelu.