Najnowsze oferty pracy

  • Kucharz

    Stowarzyszenie Otwarte Drzwi   Warszawa, ul. Targowa 82    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa zlecenie  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    5 dni
    przygotowanie cotygodniowego menu, z uwzględnieniem dań wegetariańskich, wegańskich, przygotowanie list zakupów, zarządzanie zespołem, praca na kuchni, obsługa urządzeń kuchennych, przygotowywanie potraw zgodnie z tygodniowym menu, według receptur, dbanie o najwyższą jakość...
  • Kuchmistrz (K/M)

    ibis & ibis Budget Warszawa Reduta   Warszawa    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    13 dni
    Twój zakres obowiązków W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
  • Młodszy Kucharz

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Ząbki, k. Warszawy    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat
    4 dni
    Obowiązki: Pomoc przy produkcji gorących posiłków, wydawanie posiłków, zmywanie naczyń oraz utrzymanie czystości na terenie miejsca pracy. Praca w systemie zmianowym według grafiku również w weekendy i święta w godzinach 6:00 – 14:00. Wymagania: Aktualne badania do celów...
  • Kucharz

    In-Serv Team Sp. z o.o.   mazowieckie  
    relokacja do: Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy jaki Cię interesuje. Szwecja
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    1 dni
    Do Twoich najważniejszych obowiązków należeć będzie: Przygotowywanie dań a'la carte; Utrzymywanie czystości i porządku w kuchni; Przestrzeganie przepisów dotyczących bezpieczeństwa żywności; Nasze oczekiwania: Doświadczenie w pracy na stanowisku samodzielnego kucharza min. 5 lat;...
  • Kucharz (K/M)

    ibis & ibis Budget Warszawa Reduta   Warszawa    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    1 dni
    Twój zakres obowiązków W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
  • Pomoc Kuchenna

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Warszawa    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa zlecenie / o pracę  pełny etat
    1 dni
    Zadania: Udział w produkcji i przygotowaniu potraw, Prace porządkowe, Przestrzeganie zasad HACCP. Oczekujemy: Dyspozycyjności i zaangażowania w powierzone obowiązki, Aktualnego orzeczenia do celów sanitarno – epidemiologicznych, Chęci do podjęcia pracy na stałe.
  • Pracownik Kuchni ds. HoReCa (pomoc kuchenna)

    Selgros Cash&Carry   Piaseczno, k. Warszawy    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    2 dni
    Do Twoich zadań będą należeć m.in.: dbanie o higienę, czystość i utrzymanie porządku w kuchni, zmywanie naczyń, organizacja zaopatrzenia w produkty i inne środki niezbędne do przygotowania posiłków.
  • Pomoc Kuchenna

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Zakroczym    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa zlecenie / o pracę  pełny etat
    1 dni
    Zadania: Udział w produkcji i przygotowaniu potraw, Prace porządkowe, Przestrzeganie zasad HACCP. Oczekujemy: Dyspozycyjności i zaangażowania w powierzone obowiązki, Aktualnego orzeczenia do celów sanitarno – epidemiologicznych, Chęci do podjęcia pracy na stałe.
  • Pomoc Kuchenna

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Zakroczym    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa zlecenie / o pracę
    1 dni
    Zadania: Udział w przygotowaniu potraw; Zmywanie naczyń; Prace porządkowe; Oczekujemy: Dyspozycyjności i zaangażowania w powierzone obowiązki; Aktualnego orzeczenia do celów sanitarno – epidemiologicznych; Chęci do podjęcia pracy na stałe;
  • Kucharz hotelowy

    Praca.pl   mazowieckie  
    relokacja do: Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy jaki Cię interesuje. Świnoujście
    pracownik fizyczny  pełny etat  rekrutacja online  aplikuj bez CV
    6 dni
    Opis stanowiska Przygotowanie i serwowanie posiłków według standardów; Zapewnienie jakości i estetyki potraw; Utrzymanie czystości w chłodni i kuchni; Przestrzeganie norm BHP i HACCP; Zarządzanie magazynowaniem żywności;
Zobacz więcej ofert pracy

Kucharz Liniowy

Futurenet Restaurant's
Warszawa
praca stacjonarna
2297 dni temu

Ogłoszenie numer: 1901178, z dnia 2018-02-12

Futurenet Restaurant's

Motto naszej restauracji to "Jedz zdrowo, żyj szczęśliwie". To zdrowie i szczęście chcemy zapewnić naszym gościom oraz pracownikom. W lokalu znajduje się scena artystyczna. To nowe miejsce na mapie gastronomicznej Warszawy, które odpowie na potrzeby wielu środowisk. Gotujemy dla różnych grup docelowych: klasa biznes, środowisko medyczne, kosmetolodzy, designerzy, architekci, fryzjerzy, fotografowie, ale także studenci, rodziny z dziećmi i turyści. To wszystko umożliwiają nam trzy kondygnacje wykończone w różnym stylu, ale każda z największą starannością. 

 

Poszukujemy zespołu do nowej restauracji a'la carte.
Lokalizacja: Warszawa, okolice Metro Nowy Świat i Świętokrzyska

Kucharz Liniowy

Miejsce pracy: Warszawa

Nr Ref.: 22012018

 

Opis stanowiska

  • Utrzymywanie czystości w obrębie swojego stanowiska pracy
  • Dbałość o sprzęt kuchenny
  • Dbałość o towar i jego racjonalne gospodarowanie oraz Kontrola kosztów
  • Dbałość o prawidłowe magazynowanie i przechowywanie żywności oraz sprzętu
  • Przestrzeganie zasad HACCP i BHP
  • Wsparcie przełożonych w działaniach administracyjnych
  • Wykonywanie obowiązków aboyeur (expediter)
  • Zapewnienie wysokiej jakości dań
  • Przygotowywanie deserów

Wymagania

  • Płeć bez znaczenia
  • Wysortowanie, przyjemna aparycja (tak by móc wychodzić do gości)
  • Bez nałogowość - abstynencja, osoba nie paląca
  • Cechy osobowości:
    • miłe usposobienie,
    • umiejętność pracy w grupie,
    • lojalność, utrzymanie tajemnicy, gościnność, rzetelność, obowiązkowość, samodzielność, punktualność,
  • Doświadczenie minimum 3 lata w kuchni restauracyjnej na podobnym stanowisku
  • Znajomość języka angielskiego w stopniu komunikatywnym i umiejętność szybkiej nauki języków obcych
  • Wymagania zawodowe:
    • Znajomość kuchni Europejskiej i przypraw 
    • Umiejętność przygotowania własnego Mice en place
    • Umiejętność krojenia, siekania
    • Znajomość technik kulinarnych i umiejętność ich stosowania: gotowanie, smażenie, grillowanie, confit, sous vide, gotowanie na parze (cooking with steam), piecznie + własne techniki
    • Dobra organizacja pracy w kuchni
    • Umiejętność zapewnienia wysokiej jakości dań
    • Garnishing umiejętność komponowania dań na talerzu aspekt wizualny serwowanych dań według obowiązujących w lokalu norm i standardów
    • Podstawowe umiejętności cukiernicze
    • Szybkość w wydawaniu potraw

Oferujemy

  • Pracę w najnowocześniejszej restauracji o dużej renomie
  • Kuchnię wyposażona w nowy sprzęt najlepszej jakości, piece konwekcyjno-parowe i wszystkie niezbędne sprzęty potrzebne do optymalizacji pracy
  • Zapewniamy noże najlepszej klasy, które będą na wyłączność każdego kucharza, oraz każdy kucharz będzie miał pomocnika
  • Doskonałą lokalizację
  • Zarobki: podstawa plus premie
  • Grafik elastyczny, ustalany na każdy miesiąc z góry wspólnie z managerem
  • Możliwość pomocy w zakwaterowaniu
  • Zarobki do ustalenia, praca zmianowa, grafik elastyczny

Wynagrodzenie

Od 2000 do 8000 PLN

 

Prosimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych w procesie rekrutacji.
 

Podobne oferty

  • Kucharz

    Stowarzyszenie Otwarte Drzwi   Warszawa, ul. Targowa 82    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa zlecenie  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    5 dni
    przygotowanie cotygodniowego menu, z uwzględnieniem dań wegetariańskich, wegańskich, przygotowanie list zakupów, zarządzanie zespołem, praca na kuchni, obsługa urządzeń kuchennych, przygotowywanie potraw zgodnie z tygodniowym menu, według receptur, dbanie o najwyższą jakość...
  • Kuchmistrz (K/M)

    ibis & ibis Budget Warszawa Reduta   Warszawa    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    13 dni
    Twój zakres obowiązków W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
  • Młodszy Kucharz

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Ząbki, k. Warszawy    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat
    4 dni
    Obowiązki: Pomoc przy produkcji gorących posiłków, wydawanie posiłków, zmywanie naczyń oraz utrzymanie czystości na terenie miejsca pracy. Praca w systemie zmianowym według grafiku również w weekendy i święta w godzinach 6:00 – 14:00. Wymagania: Aktualne badania do celów...
  • Kucharz

    In-Serv Team Sp. z o.o.   mazowieckie  
    relokacja do: Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy jaki Cię interesuje. Szwecja
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    1 dni
    Do Twoich najważniejszych obowiązków należeć będzie: Przygotowywanie dań a'la carte; Utrzymywanie czystości i porządku w kuchni; Przestrzeganie przepisów dotyczących bezpieczeństwa żywności; Nasze oczekiwania: Doświadczenie w pracy na stanowisku samodzielnego kucharza min. 5 lat;...
  • Kucharz (K/M)

    ibis & ibis Budget Warszawa Reduta   Warszawa    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    1 dni
    Twój zakres obowiązków W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
  • Pomoc Kuchenna

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Warszawa    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa zlecenie / o pracę  pełny etat
    1 dni
    Zadania: Udział w produkcji i przygotowaniu potraw, Prace porządkowe, Przestrzeganie zasad HACCP. Oczekujemy: Dyspozycyjności i zaangażowania w powierzone obowiązki, Aktualnego orzeczenia do celów sanitarno – epidemiologicznych, Chęci do podjęcia pracy na stałe.
  • Pracownik Kuchni ds. HoReCa (pomoc kuchenna)

    Selgros Cash&Carry   Piaseczno, k. Warszawy    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    2 dni
    Do Twoich zadań będą należeć m.in.: dbanie o higienę, czystość i utrzymanie porządku w kuchni, zmywanie naczyń, organizacja zaopatrzenia w produkty i inne środki niezbędne do przygotowania posiłków.
  • Pomoc Kuchenna

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Zakroczym    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa zlecenie / o pracę  pełny etat
    1 dni
    Zadania: Udział w produkcji i przygotowaniu potraw, Prace porządkowe, Przestrzeganie zasad HACCP. Oczekujemy: Dyspozycyjności i zaangażowania w powierzone obowiązki, Aktualnego orzeczenia do celów sanitarno – epidemiologicznych, Chęci do podjęcia pracy na stałe.
  • Pomoc Kuchenna

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Zakroczym    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa zlecenie / o pracę
    1 dni
    Zadania: Udział w przygotowaniu potraw; Zmywanie naczyń; Prace porządkowe; Oczekujemy: Dyspozycyjności i zaangażowania w powierzone obowiązki; Aktualnego orzeczenia do celów sanitarno – epidemiologicznych; Chęci do podjęcia pracy na stałe;
  • Kucharz hotelowy

    Praca.pl   mazowieckie  
    relokacja do: Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy jaki Cię interesuje. Świnoujście
    pracownik fizyczny  pełny etat  rekrutacja online  aplikuj bez CV
    6 dni
    Opis stanowiska Przygotowanie i serwowanie posiłków według standardów; Zapewnienie jakości i estetyki potraw; Utrzymanie czystości w chłodni i kuchni; Przestrzeganie norm BHP i HACCP; Zarządzanie magazynowaniem żywności;