relokacja do:
Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji
do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy
jaki Cię interesuje.
Gdynia
Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
pracownik fizyczny / kierownik/koordynator umowa o pracę pełny etat
18 godz.
Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
Opis stanowiska: Pomoc kucharzowi w przygotowywaniu posiłków na zimno i ciepło; Sprzątanie kuchni; Dbanie o estetykę serwowanych potraw; Utrzymanie porządku w miejscu pracy; Zmywanie naczyń stołowych;
Zakres obowiązków: bieżące wsparcie w przygotowaniu posiłków według ustalonych receptur; obsługa punktu wydawania dań i dbanie o ich odpowiednią prezentację; dbałość o porządek oraz standardy higieniczne na swoim stanowisku; współdziałanie z zespołem w realizacji zadań w kuchni;...
Klient portalu Praca.pl
Warszawa
praca stacjonarna
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie
5 dni
Wsparcie kucharza w przygotowywaniu posiłków na zimno i ciepło; Utrzymanie porządku w kuchni i mycie naczyń; Dbałość o estetykę przygotowywanych dań; Sprzątanie stanowiska pracy i przestrzeganie zasad higieny;
pracownik fizyczny umowa zlecenie / o pracę pełny etat
7 dni
Zmywanie naczyń stołowych, sprzętów kuchennych; Pomoc kucharzowi w przygotowywaniu posiłków; Wydawanie posiłków; Utrzymywanie czystości w miejscu pracy; Praca w stołówce pracowniczej, od poniedziałku do piątku w godz. 6.00-14.00
pracownik fizyczny umowa zlecenie / o pracę pełny etat 37,00 zł brutto/godz.
8 dni
Wydawanie posiłków pacjentom do łóżek oraz zbieranie zastawy; Mycie naczyń, sprzątanie kuchni, lodówki; Dbanie o porządek w miejscu pracy; Godziny pracy 7:00 – 19:00; Praca w dni robocze oraz w niedziele i święta jeśli wypadną w grafiku;
Zadania: Przygotowywanie dań zgodnie z menu hotelowym; Utrzymywanie porządku i przestrzeganie zasad higieny na stanowisku pracy; Praca zgodnie z wytycznymi HACCP; Współpraca z zespołem kuchni i obsługi; Organizacja pracy pod presją czasu;
pracownik fizyczny / kierownik/koordynator umowa o pracę pełny etat
12 dni
Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań zgodnie z menu hotelu. Zapewnienie wysokiej jakości serwowanych potraw i doznań kulinarnych dla gości. Przestrzeganie zasad higieny i standardów HACCP. Współpraca z zespołem kuchni i obsługą hotelu.
Maczfit to największy w Polsce catering dietetyczny posiadający w swojej ofercie aż 18 różnych diet w tym wiele specjalistycznych. Każdego dnia nasze zestawy dostarczamy do ponad 160 miejscowości w całej Polsce - zawsze świeże, pyszne i podane, jak w najlepszej restauracji. Wszystko to nie byłoby jednak możliwe bez zaangażowania wielu osób, dla których zdrowa kuchnia to nie tylko praca, ale i pasja. Dlatego jeżeli chcesz dołączyć do naszego zespołu to wiedz, że czeka Cię fantastyczna atmosfera, ciekawe benefity pracownicze i masa interesujących szkoleń.
Kucharz
Miejsce pracy: Warszawa - Józefosław / Piaseczno
Opis stanowiska:
przygotowywanie dań zgodnie z ustalonym menu i recepturami
przestrzeganie obowiązujących norm i standardów firmy
przestrzeganie norm i standardów HACCP
dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności i sprzętu
dyscyplina w zachowaniu czystości i higieny pracy
Oczekujemy:
aktualne badania sanitarno-epidemiologiczne;
dobra organizacja pracy własnej
umiejętność pracy w zespole
doświadczenie w pracy na stanowisku kucharza
Oferujemy:
pracę w szybko rozwijającej się firmie
stabilne warunki zatrudnienia (umowa o pracę)
możliwość rozwoju i zdobywania nowych umiejętności
możliwość przystąpienia do programu opieki medycznej, Multisport, zniżki pracownicze
relokacja do:
Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji
do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy
jaki Cię interesuje.
Gdynia
Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
pracownik fizyczny / kierownik/koordynator umowa o pracę pełny etat
18 godz.
Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
Opis stanowiska: Pomoc kucharzowi w przygotowywaniu posiłków na zimno i ciepło; Sprzątanie kuchni; Dbanie o estetykę serwowanych potraw; Utrzymanie porządku w miejscu pracy; Zmywanie naczyń stołowych;
Zakres obowiązków: bieżące wsparcie w przygotowaniu posiłków według ustalonych receptur; obsługa punktu wydawania dań i dbanie o ich odpowiednią prezentację; dbałość o porządek oraz standardy higieniczne na swoim stanowisku; współdziałanie z zespołem w realizacji zadań w kuchni;...
Klient portalu Praca.pl
Warszawa
praca stacjonarna
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie
5 dni
Wsparcie kucharza w przygotowywaniu posiłków na zimno i ciepło; Utrzymanie porządku w kuchni i mycie naczyń; Dbałość o estetykę przygotowywanych dań; Sprzątanie stanowiska pracy i przestrzeganie zasad higieny;
pracownik fizyczny umowa zlecenie / o pracę pełny etat
7 dni
Zmywanie naczyń stołowych, sprzętów kuchennych; Pomoc kucharzowi w przygotowywaniu posiłków; Wydawanie posiłków; Utrzymywanie czystości w miejscu pracy; Praca w stołówce pracowniczej, od poniedziałku do piątku w godz. 6.00-14.00
pracownik fizyczny umowa zlecenie / o pracę pełny etat 37,00 zł brutto/godz.
8 dni
Wydawanie posiłków pacjentom do łóżek oraz zbieranie zastawy; Mycie naczyń, sprzątanie kuchni, lodówki; Dbanie o porządek w miejscu pracy; Godziny pracy 7:00 – 19:00; Praca w dni robocze oraz w niedziele i święta jeśli wypadną w grafiku;
Zadania: Przygotowywanie dań zgodnie z menu hotelowym; Utrzymywanie porządku i przestrzeganie zasad higieny na stanowisku pracy; Praca zgodnie z wytycznymi HACCP; Współpraca z zespołem kuchni i obsługi; Organizacja pracy pod presją czasu;
pracownik fizyczny / kierownik/koordynator umowa o pracę pełny etat
12 dni
Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań zgodnie z menu hotelu. Zapewnienie wysokiej jakości serwowanych potraw i doznań kulinarnych dla gości. Przestrzeganie zasad higieny i standardów HACCP. Współpraca z zespołem kuchni i obsługą hotelu.