Najnowsze oferty pracy

Zobacz więcej ofert pracy

Kucharz

Radisson Blu Sobieski Hotel

Warszawa

406 dni temu

Radisson Blu Sobieski Hotel w Warszawie, czterogwiazdkowy hotel zarządzany przez międzynarodową grupę Carlson Rezidor Hotel Group poszukuje aktualnie

kandydatów na stanowisko:

 


Kucharz
Miejsce pracy: Warszawa

Jesteś naszym brakującym składnikiem? Jeśli odpowiedź brzmi „TAK”, dołącz do zespołu


Radisson Blu Sobieski. Poszukujemy smakoszy takich jak Ty!

 

Pracownicy Hotelu Radisson Blu Sobieski stanowią zgrany zespół dbający o niezapomniane wrażenia przebywających w naszych hotelach gości. Pragniemy dać naszym gościom to, co najlepsze. Dlatego też oczekujemy od Ciebie kreatywności, innowacji i pozytywnego nastawienia. Jeśli lubisz pracować w dynamicznym, pełnym inspiracji środowisku wśród osób kochających to, co robią, jesteś osobą, której szukamy.

 

Od kandydatów oczekujemy:
  • doświadczenia w pracy na stanowisku samodzielnego kucharza
  • wykształcenia kierunkowego
  • znajomości kuchni klasycznej, międzynarodowej, trendów a także nowoczesnych technik kulinarnych
  • samodzielności i kreatywności
  • przestrzegania standardów
  • dyspozycyjności do pracy zmianowej i w weekendy,  
  • umiejętności pracy w zespole oraz pracy pod presją czasu
  • rzetelności i dokładności w wykonywaniu obowiązków
  • znajomości zasad HACCP i respektowania - First in / First out
  • przyjaznej i odpowiedzialnej postawy,
  • komunikatywnej znajomości języka angielskiego
Oferujemy:
  • Możliwości rozwoju zawodowego
  • Ciekawą pracę w międzynarodowym środowisku
  • Zatrudnienie na podstawie umowy o pracę
  • Wynagrodzenie i benefity na poziomie rynkowym
Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie aplikacji z uzwględnieniem poniższej klauzuli:

„Na podstawie art. 7 ust. 1 w zw. z art. 4 pkt 11 RODO oświadczam, iż wyrażam zgodę na przetwarzanie przez administratora, którym jest Hotel Jan III Sobieski Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Plac Zawiszy 1, 02-025 Warszawa, KRS 0000035202 moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy, w tym również w moim CV i/lub liście motywacyjnym dla potrzeb niezbędnych do realizacji obecnego procesu rekrutacji oraz przyszłych procesów rekrutacji prowadzonych przez jest Hotel Jan III Sobieski Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Plac Zawiszy 1. Powyższa zgoda została wyrażona dobrowolnie zgodnie z art. 4 pkt 11 RODO. Rozumiem, że przysługuje mi prawo dostępu do treści moich danych osobowych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, jak również prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania, prawo do cofnięcia zgody na ich przetwarzanie w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody wyrażonej przed jej cofnięciem”.
Poznaj stanowisko: Kucharz 
Kucharz to osoba, która przyrządza różnego rodzaju potrawy, dania, przekąski, a nawet ciasta i desery. Często bywa tak, że to nie lokal, ale konkretny kucharz przyciąga klientów. Profesjonalny kucharz to znakomity rzemieślnik, ale także prawdziwy artysta, który potrafi zrobić dzieło kulinarne. Kucharz pracujący na stanowisku szefa kuchni kieruje zespołem ludzi pracujących w kuchni. Jego zadaniem jest ...
Praca Kucharz