Najnowsze oferty pracy

  • Zastępca Managera Restauracji

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siedlce, ul. Armii Krajowej 5    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator / menedżer  umowa o pracę  pełny etat
    2 godz.
    Twoje główne zadania: efektywne zarządzanie restauracją oraz podległym personelem we współpracy z Managerem Restauracji; zapewnienie pełnej satysfakcji obsługiwanych Gości poprzez dostarczanie produktów i usług najwyższej jakości; prowadzenie cyklicznych szkoleń z zakresu obsługi...
  • Zastępca / Zastępczyni Managera Restauracji

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siedlce, ul. Armii Krajowej 5    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator / menedżer  umowa o pracę  pełny etat
    5 dni
    Opis stanowiska nadzorowanie pracy restauracji oraz wspieranie zespołu w codziennych zadaniach; dbanie o wysoki poziom obsługi i budowanie pozytywnych doświadczeń Gości; organizowanie i prowadzenie szkoleń dla pracowników związanych z obsługą sali; wspólne planowanie działań...
  • Kierownik Restauracji

    Klient portalu Praca.pl   Poznań, Grunwald    praca stacjonarna
    menedżer / kierownik/koordynator  umowa o pracę / kontrakt B2B  pełny etat  aplikuj bez CV
    7 dni
    Zarządzanie zespołem, organizacja pracy i motywowanie pracowników, Szkolenie zespołu i podnoszenie kompetencji pracowników, Wdrażanie rozwiązań zwiększających jakość obsługi, Planowanie pracy w trakcie zmiany i zapewnienie ciągłości dostaw, Współpraca z innymi działami firmy,...
  • Kierownik Zmiany Restauracji

    City 88 sp.z o.o.   Poznań, Grunwald, Ułan Browar    praca stacjonarna
    menedżer / kierownik/koordynator  umowa o pracę / kontrakt B2B  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    10 dni
    Zarządzanie podległym zespołem, organizacja i nadzór pracy, motywowanie do efektywnej pracy; Szkolenie pracowników; Współtworzenie i wprowadzanie rozwiązań podnoszących jakość obsługi; Efektywne planowanie pracy w trakcie zmiany, Stała współpraca z działami zlokalizowanymi w...
Zobacz więcej ofert pracy
Praca.pl Praca łódzkie Łódź Manager Restauracji Łódź
Manager Restauracji i Baru (k/m)

Manager Restauracji i Baru (k/m)

Andels Łódź Sp. z o.o.
Łódź
praca stacjonarna
3455 dni temu

andel's by Vienna House Łódź to pierwszy czterogwiazdkowy deluxe design hotel w Łodzi. Położony w sercu miasta - na terenie Manufaktury i w pobliżu ulicy Piotrkowskiej - posiada 220 pokoi, 58 apartamentów, największe Centrum Konferencyjne w regionie oraz Salę Balową dla 800 osób.

Przeszklony basen na najwyższej kondygnacji, Centrum Spa & Fitness skySPAce, Restauracja Delight oraz Oscar's Bar, serwujące dania kuchni fusion, to tylko wybrane atrakcje tego niezwykłego hotelu.

 

Do naszego zespołu poszukujemy profesjonalnych, dynamicznych, zmotywowanych kandydatów na stanowisko:

Manager Restauracji i Baru (k/m)
Miejsce pracy: Łódź
Opis stanowiska:
  • Zarządzanie zespołem podległych pracowników

  • Koordynowanie pracy restauracji i baru

  • Prawidłowe przeprowadzanie czynności administracyjnych i kontrolnych

  • Współodpowiedzialność za akcje sprzedażowe i promocje kulinarne

  • Optymalizacja kosztów działowych przy zachowaniu wyznaczonych standardów obsługi

Wymagania:
  • Minimum roczne doświadczenie w pracy w renomowanej restauracji

  • Bardzo dobra znajomość języka angielskiego

  • Umiejętność zarządzania i efektywnego motywowania podległych pracowników

  • Znajomość obsługi komputera (MS Office)

Mile widziane:
  • Doświadczenie na podobnym stanowisku w strukturze korporacyjnej

  • Znajomość komputerowych programów gastronomicznych

  • Znajomość protokołu dyplomatycznego

KLAUZULA INFORMACYJNA
Andels Łódź Sp. z o.o., przy ul. Ogrodowej 17, 91-065 Łódź („Spółka”) informuje, że będzie przetwarzać Pana/Pani dane osobowe podane nam przez Pana/Panią w związku z udziałem w rekrutacji. Spółka będzie przetwarzać Pana/Pani dane osobowe w celu przeprowadzenia procesu rekrutacji. Informujemy, że przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści Pana/Pani danych osobowych i ich poprawiania. Obowiązek podania danych wynika z art. 221 ustawy z dnia 26 czerwca 1976 r. kodeks pracy.
□ Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych we wskazanym wyżej zakresie także na cele przyszłych rekrutacji prowadzonych przez Spółkę.
 

Podobne oferty

  • Zastępca Managera Restauracji

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siedlce, ul. Armii Krajowej 5    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator / menedżer  umowa o pracę  pełny etat
    2 godz.
    Twoje główne zadania: efektywne zarządzanie restauracją oraz podległym personelem we współpracy z Managerem Restauracji; zapewnienie pełnej satysfakcji obsługiwanych Gości poprzez dostarczanie produktów i usług najwyższej jakości; prowadzenie cyklicznych szkoleń z zakresu obsługi...
  • Zastępca / Zastępczyni Managera Restauracji

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siedlce, ul. Armii Krajowej 5    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator / menedżer  umowa o pracę  pełny etat
    5 dni
    Opis stanowiska nadzorowanie pracy restauracji oraz wspieranie zespołu w codziennych zadaniach; dbanie o wysoki poziom obsługi i budowanie pozytywnych doświadczeń Gości; organizowanie i prowadzenie szkoleń dla pracowników związanych z obsługą sali; wspólne planowanie działań...
  • Kierownik Restauracji

    Klient portalu Praca.pl   Poznań, Grunwald    praca stacjonarna
    menedżer / kierownik/koordynator  umowa o pracę / kontrakt B2B  pełny etat  aplikuj bez CV
    7 dni
    Zarządzanie zespołem, organizacja pracy i motywowanie pracowników, Szkolenie zespołu i podnoszenie kompetencji pracowników, Wdrażanie rozwiązań zwiększających jakość obsługi, Planowanie pracy w trakcie zmiany i zapewnienie ciągłości dostaw, Współpraca z innymi działami firmy,...
  • Kierownik Zmiany Restauracji

    City 88 sp.z o.o.   Poznań, Grunwald, Ułan Browar    praca stacjonarna
    menedżer / kierownik/koordynator  umowa o pracę / kontrakt B2B  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    10 dni
    Zarządzanie podległym zespołem, organizacja i nadzór pracy, motywowanie do efektywnej pracy; Szkolenie pracowników; Współtworzenie i wprowadzanie rozwiązań podnoszących jakość obsługi; Efektywne planowanie pracy w trakcie zmiany, Stała współpraca z działami zlokalizowanymi w...