Najnowsze oferty pracy

  • Manager kantyny

    SmartLunch   Gądki, okolice Poznania    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator / menedżer  umowa o pracę  pełny etat   8 500 - 10 000 zł brutto/mies.
    20 godz.
    Co będziesz robić Zarządzać kantyną działającą w trybie III zmianowym, w różnych konfiguracjach (planować grafiki, zapewniać płynność operacyjną) Dbać o jakość potraw, estetykę serwowania i wysokie standardy obsługi; Kontrolować zapasy, optymalizować zakupy i redukować...
  • Kierownik Restauracji

    Klient portalu Praca.pl   Poznań, Grunwald    praca stacjonarna
    menedżer / kierownik/koordynator  umowa o pracę / kontrakt B2B  pełny etat  aplikuj bez CV
    8 dni
    Zarządzanie zespołem, organizacja pracy i motywowanie pracowników, Szkolenie zespołu i podnoszenie kompetencji pracowników, Wdrażanie rozwiązań zwiększających jakość obsługi, Planowanie pracy w trakcie zmiany i zapewnienie ciągłości dostaw, Współpraca z innymi działami firmy,...
  • Kierownik Zmiany Restauracji

    City 88 sp.z o.o.   Poznań, Grunwald, Ułan Browar    praca stacjonarna
    menedżer / kierownik/koordynator  umowa o pracę / kontrakt B2B  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    10 dni
    Zarządzanie podległym zespołem, organizacja i nadzór pracy, motywowanie do efektywnej pracy; Szkolenie pracowników; Współtworzenie i wprowadzanie rozwiązań podnoszących jakość obsługi; Efektywne planowanie pracy w trakcie zmiany, Stała współpraca z działami zlokalizowanymi w...
  • Szef kuchni (Gądki, stołówka pracownicza)

    SmartLunch   Gądki, okolice Poznania (stołówka pracownicza)    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat   7 500 - 9 000 zł brutto/mies.
    20 godz.
    Co będziesz robić Nadzorować codzienne funkcjonowanie kuchni i kantyny; Organizować pracę zespołu (grafiki, motywacja, koordynacja) Dbać o jakość potraw i estetykę serwowania; Kontrolować surowce, zapasy, straty - optymalizować zakupy; Pilnować zasad HACCP i BHP - codziennie, nie tylko...
  • Zastępca Managera Restauracji

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siedlce, ul. Armii Krajowej 5    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator / menedżer  umowa o pracę  pełny etat
    23 godz.
    Twoje główne zadania: efektywne zarządzanie restauracją oraz podległym personelem we współpracy z Managerem Restauracji; zapewnienie pełnej satysfakcji obsługiwanych Gości poprzez dostarczanie produktów i usług najwyższej jakości; prowadzenie cyklicznych szkoleń z zakresu obsługi...
  • Zastępca / Zastępczyni Managera Restauracji

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siedlce, ul. Armii Krajowej 5    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator / menedżer  umowa o pracę  pełny etat
    5 dni
    Opis stanowiska nadzorowanie pracy restauracji oraz wspieranie zespołu w codziennych zadaniach; dbanie o wysoki poziom obsługi i budowanie pozytywnych doświadczeń Gości; organizowanie i prowadzenie szkoleń dla pracowników związanych z obsługą sali; wspólne planowanie działań...
Zobacz więcej ofert pracy

Manager restauracji

FALLWORK Sp zo.o.
Poznań
praca stacjonarna
3200 dni temu
FallWork Sp z o.o.
To jedna z wiodących firm branży agencji pracy i doradztwa personalnego. Świadczymy usługi w zakresie realizacji projektów z obszaru zarządzania zasobami ludzkimi - w tym usługi rekrutacyjne na wszystkie szczeble zarządzania - pracy tymczasowej, rekrutacji specjalistycznych na stanowiska wyższego szczebla, outsourcingu kadrowo-płacowego oraz outsourcingu personelu.

Obecnie prowadzimy rekrutację na stanowisko:
Manager restauracji
Miejsce pracy: Poznań - Nr ref.: MR/03/2017
Opis stanowiska:

Naszym Klientem jest sieć restauracji z zlokalizacją na płycie starego rynku w Poznaniu.

 

Jeśli pracujesz na stanowisku Kierownika Restauracji lub masz dłuższe doświadczenie na stanowisku Zastępcy i myślisz o zmianach. Ta oferta jest dla Ciebie.

 

Poszukujemy pasjonatów gastronomii, którzy będą odpowiedzialni za:

 

  • nadzór nad prawidłowym funkcjonowaniem Restauracji
  • realizację planów operacyjnych i finansowych
  • analizę i raportowanie znajomość wskaźników koszty surowca: food and beverage costs, koszty pracy, kalkulacje cenowe, inwentaryzacje, analizy rentowności
  • rozwój sprzedaży - obsługa Gości i Klientów indywidualnych oraz instytucjonalnych
  • podejmowanie działań marketingowych, opracowanie i wdrażanie okresowych działań promocyjnych
  • zarządzanie 15-20 osobowym zespołem - delegowanie i nadzorowanie zadań, rekrutacje i szkolenia nadzorowanie procesów zamówień i dostaw towaru
    sprawne i dokładne przeprowadzanie inwentaryzacji
  • reprezentowanie restauracji przed służbami kontrolnymi SANEPID
Wymagania:
  • poszukujemy osób kreatywnych, zaangażowanych, z pozytywnym nastawieniem i konstruktywnym podejściem do zadań
  • szukamy pasjonatów gastronomii przywiązujących wagę do standardów i wzorowej obsługi Klienta
  • z min. 1,5-letnim doświadczeniem w gastronomii na stanowisku Manager'a/Kierownika Restauracji
  • znajomością języka angielskiego - poziom pozwalający na obsługę Gości
  • dobrą znajomością programów komputerowych: Arkusz Kalkulacyjny Excel, Power Point, Word
  • gotowością do pracy z uwzględnieniem 2 weekendów
  • umiejętnością zarządzania młodym zespołem
  • znajomością procedur HACCP, PPOŻ
  • Prawem jazdy Kat. B i praktyką w prowadzeniu auta

Mile widziane: praktyka w zarządzaniu kuchnią i lokalem o profilu azjatyckim

Oferujemy:
  • sprawną rekrutację w dobrej atmosferze
  • wprowadzające wsparcie szkoleniowe
  • atrakcyjne wynagrodzenie
  • dodatkową premię uzależnioną od wyników
  • przy podpisaniu umowy na czas nieokreślony pracodawca zapewnia także prywatny pakiet medyczny


UMOWA: z 3 miesięcznym okresem próbnym
Jesteśmy otwarci na wszystkie sposoby zatrudniania: umowa zlecenie, umowa B2B (własna działalność gospodarcza z rozliczeniami), umowa o pracę.


Osoby zainteresowane, spełniające wymagania i gotowe do objęcia nowych wyzwań zapraszamy do skierowania swojego CV wraz z klauzulą za pośrednictwem serwisu. 

 

Podobne oferty

  • Manager kantyny

    SmartLunch   Gądki, okolice Poznania    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator / menedżer  umowa o pracę  pełny etat   8 500 - 10 000 zł brutto/mies.
    20 godz.
    Co będziesz robić Zarządzać kantyną działającą w trybie III zmianowym, w różnych konfiguracjach (planować grafiki, zapewniać płynność operacyjną) Dbać o jakość potraw, estetykę serwowania i wysokie standardy obsługi; Kontrolować zapasy, optymalizować zakupy i redukować...
  • Kierownik Restauracji

    Klient portalu Praca.pl   Poznań, Grunwald    praca stacjonarna
    menedżer / kierownik/koordynator  umowa o pracę / kontrakt B2B  pełny etat  aplikuj bez CV
    8 dni
    Zarządzanie zespołem, organizacja pracy i motywowanie pracowników, Szkolenie zespołu i podnoszenie kompetencji pracowników, Wdrażanie rozwiązań zwiększających jakość obsługi, Planowanie pracy w trakcie zmiany i zapewnienie ciągłości dostaw, Współpraca z innymi działami firmy,...
  • Kierownik Zmiany Restauracji

    City 88 sp.z o.o.   Poznań, Grunwald, Ułan Browar    praca stacjonarna
    menedżer / kierownik/koordynator  umowa o pracę / kontrakt B2B  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    10 dni
    Zarządzanie podległym zespołem, organizacja i nadzór pracy, motywowanie do efektywnej pracy; Szkolenie pracowników; Współtworzenie i wprowadzanie rozwiązań podnoszących jakość obsługi; Efektywne planowanie pracy w trakcie zmiany, Stała współpraca z działami zlokalizowanymi w...
  • Szef kuchni (Gądki, stołówka pracownicza)

    SmartLunch   Gądki, okolice Poznania (stołówka pracownicza)    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat   7 500 - 9 000 zł brutto/mies.
    20 godz.
    Co będziesz robić Nadzorować codzienne funkcjonowanie kuchni i kantyny; Organizować pracę zespołu (grafiki, motywacja, koordynacja) Dbać o jakość potraw i estetykę serwowania; Kontrolować surowce, zapasy, straty - optymalizować zakupy; Pilnować zasad HACCP i BHP - codziennie, nie tylko...
  • Zastępca Managera Restauracji

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siedlce, ul. Armii Krajowej 5    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator / menedżer  umowa o pracę  pełny etat
    23 godz.
    Twoje główne zadania: efektywne zarządzanie restauracją oraz podległym personelem we współpracy z Managerem Restauracji; zapewnienie pełnej satysfakcji obsługiwanych Gości poprzez dostarczanie produktów i usług najwyższej jakości; prowadzenie cyklicznych szkoleń z zakresu obsługi...
  • Zastępca / Zastępczyni Managera Restauracji

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siedlce, ul. Armii Krajowej 5    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator / menedżer  umowa o pracę  pełny etat
    5 dni
    Opis stanowiska nadzorowanie pracy restauracji oraz wspieranie zespołu w codziennych zadaniach; dbanie o wysoki poziom obsługi i budowanie pozytywnych doświadczeń Gości; organizowanie i prowadzenie szkoleń dla pracowników związanych z obsługą sali; wspólne planowanie działań...