relokacja do:
Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji
do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy
jaki Cię interesuje.
Komańcza
pracownik fizyczny aplikuj bez CV
8 godz.
przygotowywanie posiłków dla grup; dbałość o jakość i smak potraw; dbałość o porządek; dobra organizacja pracy;
relokacja do:
Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji
do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy
jaki Cię interesuje.
Jarosławiec (pow. sławieński, gm. Postomino)
Główne zadania: realizacja przydzielonych zadań w kuchni i efektywna współpraca z pozostałym personelem kuchni i hotelu; przygotowywanie potraw z należytą dbałością o ich jakość; przestrzeganie właściwych standardów i procedur obowiązujących w kuchni/w firmie;
Opis stanowiska przygotowywanie dań zgodnie z ustalonym menu i dbanie o ich odpowiednią jakość; wspólna praca z zespołem kuchennym oraz wsparcie pozostałych działów zaplecza gastronomicznego; realizowanie bieżących zadań na stanowisku pracy i utrzymywanie właściwych standardów...
Klient portalu Praca.pl
Warszawa
praca stacjonarna
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat
1 godz.
wsparcie w codziennym przygotowywaniu potraw i składników; obsługa kasy oraz przyjmowanie zamówień na wynos; dbanie o estetyczne podanie posiłków; utrzymywanie czystości w kuchni i na zapleczu; mycie naczyń oraz pomoc w bieżących pracach porządkowych;
Wsparcie przy przygotowywaniu gorących posiłków. Wydawanie posiłków pacjentom i personelowi. Zmywanie naczyń i utrzymanie czystości na zapleczu kuchennym. Przestrzeganie zasad HACCP.
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat
2 dni
Opis stanowiska: Pomoc kucharzowi w przygotowywaniu posiłków; Obsługa kasy fiskalnej i terminala; Przyjmowanie zamówień na wynos; Sprzątanie kuchni; Dbanie o estetykę serwowanych potraw; Utrzymanie porządku w miejscu pracy; Zmywanie naczyń stołowych;
Zakres obowiązków: bieżące wsparcie w przygotowaniu posiłków według ustalonych receptur; obsługa punktu wydawania dań i dbanie o ich odpowiednią prezentację; dbałość o porządek oraz standardy higieniczne na swoim stanowisku; współdziałanie z zespołem w realizacji zadań w kuchni;...
Opis stanowiska: Pomoc kucharzowi w przygotowywaniu posiłków na zimno i ciepło; Sprzątanie kuchni; Dbanie o estetykę serwowanych potraw; Utrzymanie porządku w miejscu pracy; Zmywanie naczyń stołowych;
samodzielność i sprawna organizacja pracy własnej;
innowacyjność, kreatywność i pomysłowość;
dyspozycyjność - praca zmianowa na pełen etat;
aktualne orzeczenie lekarskie do celów sanitarno - epidemiologicznych.
OFERUJEMY:
pracę w 5* hotelu z największej sieci hotelarskiej na świecie Marriott International;
zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę;
profesjonalny proces adaptacyjny i wsparcie specjalistów w poznaniu organizacji;
komfortowe warunki pracy – bezpłatne posiłki, kawa i świeże owoce dostępne w restauracji pracowniczej;
bogaty pakiet socjalny m. in.: opieka medyczna, karty Multisport, ubezpieczenie grupowe, stawki pracownicze na pobyty w hotelach sieci Marriott International na całym świecie również dla rodziny
i przyjaciół, bony świąteczne i inne;
wspaniałą atmosferę pracy;
wsparcie w rozwoju umiejętności poprzez system szkoleń wstępnych, językowych i rozwojowych;
możliwość rozwoju w ramach sieci hoteli w Polsce i za granicą.
relokacja do:
Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji
do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy
jaki Cię interesuje.
Komańcza
pracownik fizyczny aplikuj bez CV
8 godz.
przygotowywanie posiłków dla grup; dbałość o jakość i smak potraw; dbałość o porządek; dobra organizacja pracy;
relokacja do:
Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji
do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy
jaki Cię interesuje.
Jarosławiec (pow. sławieński, gm. Postomino)
Główne zadania: realizacja przydzielonych zadań w kuchni i efektywna współpraca z pozostałym personelem kuchni i hotelu; przygotowywanie potraw z należytą dbałością o ich jakość; przestrzeganie właściwych standardów i procedur obowiązujących w kuchni/w firmie;
Opis stanowiska przygotowywanie dań zgodnie z ustalonym menu i dbanie o ich odpowiednią jakość; wspólna praca z zespołem kuchennym oraz wsparcie pozostałych działów zaplecza gastronomicznego; realizowanie bieżących zadań na stanowisku pracy i utrzymywanie właściwych standardów...
Klient portalu Praca.pl
Warszawa
praca stacjonarna
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat
1 godz.
wsparcie w codziennym przygotowywaniu potraw i składników; obsługa kasy oraz przyjmowanie zamówień na wynos; dbanie o estetyczne podanie posiłków; utrzymywanie czystości w kuchni i na zapleczu; mycie naczyń oraz pomoc w bieżących pracach porządkowych;
Wsparcie przy przygotowywaniu gorących posiłków. Wydawanie posiłków pacjentom i personelowi. Zmywanie naczyń i utrzymanie czystości na zapleczu kuchennym. Przestrzeganie zasad HACCP.
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat
2 dni
Opis stanowiska: Pomoc kucharzowi w przygotowywaniu posiłków; Obsługa kasy fiskalnej i terminala; Przyjmowanie zamówień na wynos; Sprzątanie kuchni; Dbanie o estetykę serwowanych potraw; Utrzymanie porządku w miejscu pracy; Zmywanie naczyń stołowych;
Zakres obowiązków: bieżące wsparcie w przygotowaniu posiłków według ustalonych receptur; obsługa punktu wydawania dań i dbanie o ich odpowiednią prezentację; dbałość o porządek oraz standardy higieniczne na swoim stanowisku; współdziałanie z zespołem w realizacji zadań w kuchni;...
Opis stanowiska: Pomoc kucharzowi w przygotowywaniu posiłków na zimno i ciepło; Sprzątanie kuchni; Dbanie o estetykę serwowanych potraw; Utrzymanie porządku w miejscu pracy; Zmywanie naczyń stołowych;