Sprzedawca
Zakłady Mięsne ŁUKÓW S.A.
Warszawa - Wola
1 dzień temu

Zakłady Mięsne ŁUKÓW S.A. jeden z wiodących w branży producentów mięsa wieprzowego, wołowego, wędlin oraz konserw mięsnych, poszukuje pracowników na stanowisko:

Sprzedawca
Miejsce pracy: Warszawa - Wola
 
Poszukujemy osób:
  • otwartych i komunikatywnych
  • energicznych i samodzielnych
  • lubiących pracę w handlu
  • zaangażowanych i chętnych do pracy w zespole
Wymagania:
  • książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych (lub gotowość do jej wyrobienia)
  • mile widziane doświadczenie w pracy na stanowisku mięsno-wędliniarskim
Oferujemy:
  • umowę o pracę na pełen etat
  • wynagrodzenie składające się z podstawy wynagrodzenia + prowizji sprzedażowej
  • premia kwartalna
  • nagrody dla najlepszych sprzedawców
  • miłą i przyjazną atmosferę w pracy
  • zatrudnienie w dużym, prężnie działającym przedsiębiorstwie o ugruntowanej pozycji na rynku
  • szkolenie wstępne
  • ubezpieczenie grupowe na korzystnych warunkach

Zainteresowane osoby prosimy o przesyłanie CV za pomocą przycisku APLIKUJ TERAZ.

Prosimy o zawarcie w CV klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji prowadzonego przez Zakłady Mięsne ŁUKÓW S.A. ul. Przemysłowa 15, 21-400 Łuków zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (t.j. Dz. U. z 2016 r., poz. 922)”.

Jednocześnie wyrażam zgodę na przetwarzanie przez ogłoszeniodawcę moich danych osobowych na potrzeby przyszłych rekrutacji.

Odpowiemy wyłącznie na wybrane oferty
Aplikuj teraz

Poznaj

Zakłady Mięsne ŁUKÓW S.A.

Zakłady Mięsne w Łukowie należą do liderów w branży mięsnej, wyposażone są w nowoczesny sprzęt maszynowy, zatrudniają ponad 2 tys. osób. Wiodącym profilem działalności jest ubój żywca wieprzowego i wołowego, rozbiór wieprzowiny, wołowiny oraz produkcja wysokogatunkowych wędlin i konserw. Zakłady w Łukowie znane są z doskonałej jakości konserw oraz wędlin. W naszym regionie wszyscy znają łukowskie wyroby takie jak: kiełbasa podwawelska, pasztet mazowiecki czy wysokomięsna konserwa luncheon meat. Od zawsze priorytetem dla Zakładów było utrzymanie jakości we wszystkich dziedzinach działalności. Dowodem tego są liczne odznaczenia i certyfikaty, którymi możemy się pochwalić – m.in. wyróżnienie Produkt Najwyższej Jakości czy prestiżowy certyfikat QAFP.

Podobne oferty