Najnowsze oferty pracy

  • Szef Kuchni / żywienie zbiorowe

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Wartkowice    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    2 dni
    Zakres obowiązków: Zarządzanie podległym personelem oraz tworzenie grafików obecności. Układanie menu atrakcyjnego dla pracowników obiektu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktów. Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy. Dbanie o wysoką jakość serwowanych produktów,...
  • Kucharz

    In-Serv Team Sp. z o.o.   łódzkie  
    relokacja do: Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy jaki Cię interesuje. Szwecja
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    1 dni
    Do Twoich najważniejszych obowiązków należeć będzie: Przygotowywanie dań a'la carte; Utrzymywanie czystości i porządku w kuchni; Przestrzeganie przepisów dotyczących bezpieczeństwa żywności; Nasze oczekiwania: Doświadczenie w pracy na stanowisku samodzielnego kucharza min. 5 lat;...
  • Kucharz / Kucharka

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Łyszkowice    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa zlecenie / na zastępstwo  pełny etat
    2 dni
    Zadania: Przygotowywanie dań zgodnie z założeniami menu; Dbałości o jakość, smak i ekspozycję serwowanych dań; Dbałości o porządek; Oczekujemy: Mile widziane doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku w gastronomii; Wymagana zaświadczenie sanitarno -epidemiologiczne;
  • Kucharz hotelowy

    Praca.pl Sp. z o.o.   łódzkie  
    relokacja do: Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy jaki Cię interesuje. Świnoujście
    pracownik fizyczny  pełny etat  rekrutacja online  aplikuj bez CV
    2 dni
    Opis stanowiska Przygotowanie i serwowanie posiłków według standardów; Zapewnienie jakości i estetyki potraw; Utrzymanie czystości w chłodni i kuchni; Przestrzeganie norm BHP i HACCP; Zarządzanie magazynowaniem żywności;
  • Pracownik działu hotelowego - kucharz

    relokacja do: Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy jaki Cię interesuje. Świnoujście
    pracownik fizyczny  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    8 dni
    Informacje: Typ statku: Ro-Ro Ferry / Ro-Pax; Opis statku: Więcej informacji dotyczących oferty pod nr. telefony 91 3594 173; Rejon pływania: Świnoujście - Trelleborg / Świnoujście - Ystad; Długość kontraktu: 2/2 tygodnie; Data okrętowania: do uzgodnienia; Opis stanowiska: przygotowywanie...
  • Szef Kuchni – żywienie zbiorowe

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Jastrzębie-Zdrój    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    1 dni
    Do Twoich obowiązków będzie należało: Praca na samodzielnym stanowisku, podejmowanie odpowiedzialnych decyzji; Zarządzanie podległym personelem; Układanie atrakcyjnego menu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktu; Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy; Dbanie o wysoką...
  • Szef Kuchni – żywienie zbiorowe

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Rybnik    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    1 dni
    Do Twoich obowiązków będzie należało: Praca na samodzielnym stanowisku, podejmowanie odpowiedzialnych decyzji; Zarządzanie podległym personelem; Układanie atrakcyjnego menu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktu; Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy; Dbanie o wysoką...
  • Szef Kuchni – żywienie zbiorowe

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Gliwice    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    1 dni
    Do Twoich obowiązków będzie należało: Praca na samodzielnym stanowisku, podejmowanie odpowiedzialnych decyzji; Zarządzanie podległym personelem; Układanie atrakcyjnego menu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktu; Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy; Dbanie o wysoką...
  • Szef Kuchni Brasserie

    Selgros Cash&Carry   Lubin    praca stacjonarna   za 2 dni wygasa
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    3 dni
    Do Twoich zadań będą należeć m.in.: zarządzanie zespołem lokalu, organizacja pracy i funkcjonowania kuchni, bieżąca kontrola i optymalizacja kosztów, nadzorowanie food cost oraz kontrola strat, tworzenie grafików personelu, współpraca z menedżerem w zakresie opracowania zamówień na...
  • Szef Kuchni – żywienie zbiorowe

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Gorzyczki    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    4 dni
    Do Twoich obowiązków będzie należało: Praca na samodzielnym stanowisku, podejmowanie odpowiedzialnych decyzji; Zarządzanie podległym personelem; Układanie atrakcyjnego menu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktu; Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy; Dbanie o wysoką...
Zobacz więcej ofert pracy

Zastępca Szefa Kuchni

PURO Hotel Łódź
Łódź
praca stacjonarna
1369 dni temu
Zastępca Szefa Kuchni
Miejsce pracy: Łódź

PURO to więcej niż hotel. To otwarty dom, w którym dużo się dzieje.

 

Lobby to duży pokój dzienny, tętniący życiem od rana do wieczora. Tam rozpoczniesz poranek z kubkiem kawy, zaszyjesz się z laptopem, a wieczorem wypijesz wino z przyjaciółmi. Restauracje i bary w PURO otwarte są dla wszystkich. Spotkasz tam gości z całego świata i ludzi miasta.

 

W PURO otaczamy się najlepszym wzornictwem. Cenimy młodych artystów i kolekcjonujemy ich dzieła. Popularyzując design i sztukę opowiadamy o współczesnym świecie.

 

Lubimy miasto i miejskie życie. Dlatego zawsze znajdziesz nas w centrum. Dzięki lokalizacji oraz inspiracji miejscowa architektura każdy hotel stanowi jego integralna część.

 

PURO to wyjątkowe hotele, które tworzą wyjątkowi ludzie.

TWOJE GŁÓWNE ZADANIA:
  • współtworzenie unikatowego konceptu na łódzkiej mapie gastronomicznej
  • koordynowanie, kierowanie, planowanie i nadzorowanie wszelkich czynności związanych z organizacją pracy kuchni
  • kontrola produktywności działu kuchni, stanów magazynowych (w tym przeprowadzanie inwentaryzacji) oraz racjonalne gospodarowanie towarem
  • wsparcie Szefa Kuchni w obowiązkach administracyjnych
  • odpowiedzialność za utrzymanie produkcji i serwisu na najwyższym poziomie
MY:
  • pracę w dynamicznym zespole
  • przyjazną, nieformalną atmosferę
  • umowę o pracę
  • pakiet medyczny
  • dofinansowanie do ubezpieczenia
  • kartę multisport
  • zniżki na pobyt w hotelach PURO
  • realne możliwości budowania ścieżki rozwoju
  • firmowe i działowe wyjścia integracyjne
  • szkolenia
  • pracę w centrum Łodzi
TY:
  • masz doświadczenie w pracy na stanowisku Szefa Zmiany lub Zastępcy Szefa Kuchni w renomowanej restauracji lub hotelu
  • cechuje Cię doskonała organizacja pracy własnej oraz kreatywność i innowacyjne podejście do postawionych zadań
  • doskonale orientujesz się jakie są aktualne trendy gastronomiczne
  • potrafisz umiejętnie i efektywnie zarządzać, szkolić i motywować zespół
  • znasz przepisy: HACCP oraz bezpieczeństwa i higieny pracy
  • jesteś zorientowany/-a na realizację wyznaczonych celów
  • cechuje Cię doskonała organizacja pracy własnej oraz kreatywność i innowacyjne podejście do postawionych zadań
  • masz ochotę dołączyć do zespołu , który tworzy ciekawe miejsce na gastronomicznej mapie Łodzi
  • lubisz pracę biurową i nie boisz się jej
  • cechuje Cię nieustające poczucie humoru, wieczny optymizm oraz wysoka kultura osobista
Klikając w przycisk „Wyślij” zgadzasz się na przetwarzanie przez PURO Hotels Sp. z o.o. oraz pozostałe spółki z grupy PURO, danych osobowych zawartych w Twoim zgłoszeniu rekrutacyjnym (m.in. w formularzu aplikacyjnym) dla celów prowadzenia rekrutacji na stanowisko wskazane w ogłoszeniu o pracę. Twoja zgoda obejmuje przetwarzanie podstawowych danych osobowych niezbędnych przy rekrutacji, które wskazane są w Kodeksie pracy i innych przepisach prawa – tj. m. in. Twoje imię, nazwisko, doświadczenie zawodowe, wykształcenie oraz przetwarzanie dobrowolnie przekazanych nam danych dodatkowych np. Twoje zdjęcie, zainteresowania. Jeżeli nie chcesz, abyśmy przetwarzali dodatkowe dane o Tobie, nie umieszczaj ich w swoich dokumentach, w tym w formularzu aplikacyjnym.

Od chwili otrzymania Twojego zgłoszenia PURO Hotels Sp. z o.o. oraz pozostałe spółki z grupy PURO będą administratorem Twoich danych osobowych i będą upoważnione do przetwarzania tych danych dla celów prowadzonej rekrutacji. Jeśli wyrazisz zgodę na udział w przyszłych rekrutacjach, będzie to równoznaczne ze zgodą na przetwarzanie przez spółki z grupy PURO danych osobowych zawartych w zgłoszeniu rekrutacyjnym dla celów przyszłych rekrutacji prowadzonych przez PURO na inne, podobne stanowiska w okresie najbliższego roku. Będziemy mogli przetwarzać Twoje dane także w celu dochodzenia lub obrony przed ewentualnymi roszeniami powstałymi w związku z procesem rekrutacji. Masz do prawo żądania dostępu do danych, sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania danych. Możesz wycofać zgodę na przetwarzanie, zgłosić sprzeciw oraz skorzystać z innych praw wymienionych szczegółowo w polityce prywatności rekrutacji PURO dostępnej tutaj. Tam też znajdziesz informację, w jaki sposób skorzystać z tych praw.
 

Podobne oferty

  • Szef Kuchni / żywienie zbiorowe

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Wartkowice    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    2 dni
    Zakres obowiązków: Zarządzanie podległym personelem oraz tworzenie grafików obecności. Układanie menu atrakcyjnego dla pracowników obiektu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktów. Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy. Dbanie o wysoką jakość serwowanych produktów,...
  • Kucharz

    In-Serv Team Sp. z o.o.   łódzkie  
    relokacja do: Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy jaki Cię interesuje. Szwecja
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    1 dni
    Do Twoich najważniejszych obowiązków należeć będzie: Przygotowywanie dań a'la carte; Utrzymywanie czystości i porządku w kuchni; Przestrzeganie przepisów dotyczących bezpieczeństwa żywności; Nasze oczekiwania: Doświadczenie w pracy na stanowisku samodzielnego kucharza min. 5 lat;...
  • Kucharz / Kucharka

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Łyszkowice    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa zlecenie / na zastępstwo  pełny etat
    2 dni
    Zadania: Przygotowywanie dań zgodnie z założeniami menu; Dbałości o jakość, smak i ekspozycję serwowanych dań; Dbałości o porządek; Oczekujemy: Mile widziane doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku w gastronomii; Wymagana zaświadczenie sanitarno -epidemiologiczne;
  • Kucharz hotelowy

    Praca.pl Sp. z o.o.   łódzkie  
    relokacja do: Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy jaki Cię interesuje. Świnoujście
    pracownik fizyczny  pełny etat  rekrutacja online  aplikuj bez CV
    2 dni
    Opis stanowiska Przygotowanie i serwowanie posiłków według standardów; Zapewnienie jakości i estetyki potraw; Utrzymanie czystości w chłodni i kuchni; Przestrzeganie norm BHP i HACCP; Zarządzanie magazynowaniem żywności;
  • Pracownik działu hotelowego - kucharz

    relokacja do: Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy jaki Cię interesuje. Świnoujście
    pracownik fizyczny  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    8 dni
    Informacje: Typ statku: Ro-Ro Ferry / Ro-Pax; Opis statku: Więcej informacji dotyczących oferty pod nr. telefony 91 3594 173; Rejon pływania: Świnoujście - Trelleborg / Świnoujście - Ystad; Długość kontraktu: 2/2 tygodnie; Data okrętowania: do uzgodnienia; Opis stanowiska: przygotowywanie...
  • Szef Kuchni – żywienie zbiorowe

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Jastrzębie-Zdrój    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    1 dni
    Do Twoich obowiązków będzie należało: Praca na samodzielnym stanowisku, podejmowanie odpowiedzialnych decyzji; Zarządzanie podległym personelem; Układanie atrakcyjnego menu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktu; Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy; Dbanie o wysoką...
  • Szef Kuchni – żywienie zbiorowe

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Rybnik    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    1 dni
    Do Twoich obowiązków będzie należało: Praca na samodzielnym stanowisku, podejmowanie odpowiedzialnych decyzji; Zarządzanie podległym personelem; Układanie atrakcyjnego menu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktu; Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy; Dbanie o wysoką...
  • Szef Kuchni – żywienie zbiorowe

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Gliwice    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    1 dni
    Do Twoich obowiązków będzie należało: Praca na samodzielnym stanowisku, podejmowanie odpowiedzialnych decyzji; Zarządzanie podległym personelem; Układanie atrakcyjnego menu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktu; Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy; Dbanie o wysoką...
  • Szef Kuchni Brasserie

    Selgros Cash&Carry   Lubin    praca stacjonarna   za 2 dni wygasa
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    3 dni
    Do Twoich zadań będą należeć m.in.: zarządzanie zespołem lokalu, organizacja pracy i funkcjonowania kuchni, bieżąca kontrola i optymalizacja kosztów, nadzorowanie food cost oraz kontrola strat, tworzenie grafików personelu, współpraca z menedżerem w zakresie opracowania zamówień na...
  • Szef Kuchni – żywienie zbiorowe

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Gorzyczki    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    4 dni
    Do Twoich obowiązków będzie należało: Praca na samodzielnym stanowisku, podejmowanie odpowiedzialnych decyzji; Zarządzanie podległym personelem; Układanie atrakcyjnego menu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktu; Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy; Dbanie o wysoką...