Piekarz bez znajomości języka angielskiego
Miejsce pracy: Irlandia, Carlow
Zadania:
- Przygotowywanie i wypiek różnorodnych wyrobów piekarniczych;
- Dbałość o jakość i estetykę produktów;
- Przestrzeganie standardów produkcji i zasad higieny.
Wymagania:
- Minimum 2 lata doświadczenia na stanowisku piekarza;
- Praktyka w pieczeniu wyrobów piekarniczych;
- Znajomość języka angielskiego nie jest konieczna (możliwość komunikacji w języku polskim).
Oferujemy:
- Pracę od poniedziałku do piątku;
- 40 godzin pracy tygodniowo;
- Wynagrodzenie w wysokości 19 € za godzinę;
- Pracę w rodzinnej atmosferze w Irlandii.
Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie aplikacji za pomocą przycisku aplikowania.
Poznaj
Emile Patissier
Based in Carlow, Émile Pâtissier is family business which produces a professional range of artisan dessert and confectionery products for the Irish Foodservice market.
Passionate about producing pastry-chef standard dessert products for cafes, restaurants, hotels and other Foodservice outlets, the quality of the product range reflects its origins; made using artisan methods of production by skilled bakers and pastry chefs, natural ingredients, locally sourced where possible, all products are made using scratch recipes, and free from commercial mixes.