Do Twoich obowiązków będzie należało: Praca na samodzielnym stanowisku, podejmowanie odpowiedzialnych decyzji; Zarządzanie podległym personelem; Układanie atrakcyjnego menu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktu; Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy; Dbanie o wysoką...
Do Twoich obowiązków będzie należało: Praca na samodzielnym stanowisku, podejmowanie odpowiedzialnych decyzji; Zarządzanie podległym personelem; Układanie atrakcyjnego menu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktu; Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy; Dbanie o wysoką...
Do Twoich obowiązków będzie należało: Praca na samodzielnym stanowisku, podejmowanie odpowiedzialnych decyzji; Zarządzanie podległym personelem; Układanie atrakcyjnego menu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktu; Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy; Dbanie o wysoką...
Do Twoich obowiązków będzie należało: Praca na samodzielnym stanowisku, podejmowanie odpowiedzialnych decyzji, Zarządzanie podległym personelem, Układanie atrakcyjnego menu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktu, Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy, Dbanie o wysoką...
Do Twoich obowiązków będzie należało: Praca na samodzielnym stanowisku, podejmowanie odpowiedzialnych decyzji, Zarządzanie podległym personelem, Układanie atrakcyjnego menu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktu, Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy, Dbanie o wysoką...
Do Twoich obowiązków będzie należało: Praca na samodzielnym stanowisku, podejmowanie odpowiedzialnych decyzji, Zarządzanie podległym personelem, Układanie atrakcyjnego menu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktu, Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy, Dbanie o wysoką...
Zakres obowiązków: Zarządzanie podległym personelem oraz tworzenie grafików obecności. Układanie menu atrakcyjnego dla pracowników obiektu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktów. Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy. Dbanie o wysoką jakość serwowanych produktów,...
Do Twoich obowiązków będzie należało: Praca na samodzielnym stanowisku, podejmowanie odpowiedzialnych decyzji; Zarządzanie podległym personelem; Układanie atrakcyjnego menu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktu; Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy; Dbanie o wysoką...
kierownik/koordynator umowa o pracę / zlecenie pełny etat
6 dni
Zakres obowiązków: Zarządzanie podległym personelem oraz tworzenie grafików obecności. Układanie menu atrakcyjnego dla pracowników obiektu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktów. Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy. Dbanie o wysoką jakość serwowanych produktów,...
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat
2 dni
Obowiązki: Pomoc przy produkcji gorących posiłków, wydawanie posiłków, zmywanie naczyń oraz utrzymanie czystości na terenie miejsca pracy. Praca w systemie zmianowym według grafiku również w weekendy i święta w godzinach 6:00 – 14:00. Wymagania: Aktualne badania do celów...
Headhunters Sp. z o.o. (nr cert. 10079) wraz ze swoim Klientem poszukuje doświadczonych profesjonalistów zainteresowanych podjęciem pracy na nowoczesnych rzecznych statkach wycieczkowych (pływające hotele 4 i 5*) na terenie Unii Europejskiej (Niemcy, Holandia, Francja) na stanowisku:
Sous Chef - Zastępca Szefa Kuchni
Miejsce pracy: Niemcy
Obowiązki:
Monitorowanie i koordynowanie pracy w kuchni,
Kontrola przygotowywania i wizualnej prezentacji posiłków,
Kontrola jakości i kosztów,
Monitorowanie i egzekwowanie standardów jakości w kuchni,
Kontrola przestrzegania wytycznych dotyczących czystości, bezpieczeństwa, ochrony środowiska i higieny,
Motywowanie i wspieranie pracowników,
Wspieranie Szefa Kuchni w wykonywanych obowiązkach.
Wymagania:
Kilkuletnie doświadczenie na stanowisku Sous Chef,
Umiejętność kontroli kosztów i jakości,
Dobra znajomość języka angielskiego,
Umiejętność zarządzania i motywowania pracowników.
Oferujemy:
Atrakcyjne wynagrodzenie,
Bezpłatny bilet lotniczy,
Bezpłatne zakwaterowanie i wyżywienie,
Ubezpieczenie,
Pracę w profesjonalnym, międzynarodowym zespole,
Możliwość rozwoju zawodowego o długotrwałej współpracy.
Aplikacje prosimy przesyłać za pomocą przycisku APLIKUJ TERAZ.
Do Twoich obowiązków będzie należało: Praca na samodzielnym stanowisku, podejmowanie odpowiedzialnych decyzji; Zarządzanie podległym personelem; Układanie atrakcyjnego menu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktu; Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy; Dbanie o wysoką...
Do Twoich obowiązków będzie należało: Praca na samodzielnym stanowisku, podejmowanie odpowiedzialnych decyzji; Zarządzanie podległym personelem; Układanie atrakcyjnego menu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktu; Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy; Dbanie o wysoką...
Do Twoich obowiązków będzie należało: Praca na samodzielnym stanowisku, podejmowanie odpowiedzialnych decyzji; Zarządzanie podległym personelem; Układanie atrakcyjnego menu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktu; Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy; Dbanie o wysoką...
Do Twoich obowiązków będzie należało: Praca na samodzielnym stanowisku, podejmowanie odpowiedzialnych decyzji, Zarządzanie podległym personelem, Układanie atrakcyjnego menu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktu, Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy, Dbanie o wysoką...
Do Twoich obowiązków będzie należało: Praca na samodzielnym stanowisku, podejmowanie odpowiedzialnych decyzji, Zarządzanie podległym personelem, Układanie atrakcyjnego menu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktu, Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy, Dbanie o wysoką...
Do Twoich obowiązków będzie należało: Praca na samodzielnym stanowisku, podejmowanie odpowiedzialnych decyzji, Zarządzanie podległym personelem, Układanie atrakcyjnego menu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktu, Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy, Dbanie o wysoką...
Zakres obowiązków: Zarządzanie podległym personelem oraz tworzenie grafików obecności. Układanie menu atrakcyjnego dla pracowników obiektu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktów. Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy. Dbanie o wysoką jakość serwowanych produktów,...
Do Twoich obowiązków będzie należało: Praca na samodzielnym stanowisku, podejmowanie odpowiedzialnych decyzji; Zarządzanie podległym personelem; Układanie atrakcyjnego menu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktu; Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy; Dbanie o wysoką...
kierownik/koordynator umowa o pracę / zlecenie pełny etat
6 dni
Zakres obowiązków: Zarządzanie podległym personelem oraz tworzenie grafików obecności. Układanie menu atrakcyjnego dla pracowników obiektu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktów. Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy. Dbanie o wysoką jakość serwowanych produktów,...
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat
2 dni
Obowiązki: Pomoc przy produkcji gorących posiłków, wydawanie posiłków, zmywanie naczyń oraz utrzymanie czystości na terenie miejsca pracy. Praca w systemie zmianowym według grafiku również w weekendy i święta w godzinach 6:00 – 14:00. Wymagania: Aktualne badania do celów...