Najnowsze oferty pracy

  • Szef kuchni (k/m)

    ISS Polska Sprawdzona firma   Warszawa    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat
    22 godz.
    Zakres obowiązków: Kierowanie 7 osobowym zespołem. Bieżąca analiza kosztów; Komponowanie menu i zamówień. Dbanie o estetykę serwowanych potraw. Utrzymanie porządku w miejscu pracy. Przygotowywanie imprez okolicznościowych.
  • Szef Kuchni

    Niro Sp. z o.o. Sprawdzona firma   Wrocław, ul. Wyścigowa    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    4 dni
    kierowanie, nadzór i koordynacja pracy personelu kuchni (kucharzy i pomocy kuchennych) organizacja pracy i funkcjonowania kuchni; tworzenie grafików personelu; nadzór nad zachowaniem najwyższych standardów świadczonych usług; optymalizacja kosztów przy zachowaniu wyznaczonych standardów;...
  • Szef kuchni

    Klient portalu Praca.pl   Warszawa    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat
    6 dni
    organizacja pracy kuchni oraz zarządzanie kilkuosobowym zespołem, planowanie jadłospisu oraz zamówień produktów spożywczych, kontrola jakości i estetyki przygotowywanych potraw, nadzór nad przestrzeganiem zasad higieny i bezpieczeństwa żywności, przygotowywanie posiłków na imprezy i...
  • Koch im Hotel

    Profis&Job   Austria, Tirol   
    pracownik fizyczny / kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    8 dni
    Kostenfreie Unterkunft im Einzelzimmer und Verpflegung (gratis) 48 Stunden pro Woche Gehalt ab 2.200€ Netto und bis 3.150€, ja nach der Qualifikation und Erfahrung
  • Kucharz (stołówka pracownicza)

    KMM GASTRONOMIA SP. Z O.O.   Gądki, okolice Poznania    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa zlecenie  pełny etat   44,00 - 50,00 zł brutto/godz.
    1 godz.
    Co będziesz robić: Przygotowywać dania zgodnie z planem dnia i recepturami; Dbać o czystość i organizację stanowiska; Współpracować z zespołem Brać udział w codziennym planowaniu pracy kuchni; Kogo szukamy: Osób z doświadczeniem w kuchni zbiorowego żywienia lub gastronomii eventowej;...
  • Kuchmistrz (K/M)

    Novotel Warszawa Centrum   Warszawa    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny / kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    20 godz.
    Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
  • Kucharz (K/M)

    Novotel Warszawa Centrum   Warszawa    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    20 godz.
    Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
  • Kucharz / Pomoc kuchenna na bufet

    Niro Sp. z o.o. Sprawdzona firma   Wrocław, Witaminka Bistro przy ul. Wyścigowej    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    1 dni
    Szukamy kucharza / pomocy kuchennej z głową pełną pomysłów! Do naszego zespołu poszukujemy osoby z pasją do gotowania, kreatywnej i samodzielnej, która chce współtworzyć menu pełne pysznych kanapek, deserów, koktajli i sałatek.
  • Kucharz

    Transgourmet Polska   Lubin    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    1 dni
    Twój zakres obowiązków: praca w otwartej kuchni na terenie hali sprzedaży, organizacja pracy w kuchni, kreowanie sezonowych kart menu, spotkania z gośćmi punktu gastronomicznego, przygotowywanie zamówień i odbiór towarów.
  • Kucharz

    Klient portalu Praca.pl   Bydgoszcz    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat
    1 dni
    Przygotowywanie potraw zgodnie z naszym menu. Utrzymywanie czystości naczyń i sprzętu kuchennego. Zapewnienie wysokiego poziomu obsługi gości. Przestrzeganie standardów czystości i higieny. Pomoc w kreowaniu menu dostosowanego do aktualnych trendów.
Zobacz więcej ofert pracy
Praca.pl Praca Niemcy Szef Kuchni Niemcy
Szef kuchni - Zastępca Szefa kuchni

Szef kuchni - Zastępca Szefa kuchni

Best Western Premier IB Hotel
Niemcy, Frankfurt nad Menem
praca stacjonarna
3059 dni temu

Ogłoszenie numer: 1689672, z dnia 2017-07-20

Best Western Premier IB Hotel

Jesteście Państwo kimś wyjątkowym i szukacie czegoś wyjątkowego, chcecie osiągnąć sukces, posiadacie umiejętność pracy w zespole, łączycie radość i pasję ze swoją pracą zawodową oraz posiadacie osobowość - w takim razie czekamy na Was!


Szukamy od zaraz lub po uzgodnieniu terminu do naszego hotelu we Frankfurcie nad Menem pracownika na stanowisko:

Szef kuchni - Zastępca Szefa kuchni

Miejsce pracy: Niemcy, Frankfurt nad Menem

 

Wymagania

  • wykształcenie zawodowe, stanowisko kucharz
  • znajomość w dziedzinie hotelarstwa i restauracji
  • znajomość systemu HACCP (analizy zagrożeń i krytycznych punktów kontroli)
  • dyspozycyjność, umiejętność pracy w zespole, motywacja
  • komunikatywność
  • talent organizacyjny

Szukamy kolegi/koleżanki, który/-a włączy się i zechce razem z nami coś zmienić , który/-a jest otwarty na coś nowego i kreatywnego.
W zamian za to oferujemy atrakcyjne miejsce pracy w naszym hotelu w zmotywowanym zespole.

Oferujemy

  • ponadprzeciętne wynagrodzenie
  • pracę 5 dni w tygodniu
  • pracę w systemie zmianowym, nie na pół etatu
  • możliwości dalszego kształcenia u różnych pracodawców jak np. Best Western Akademie, IHK Frankfurt, DEHOGA Hessen, Internationaler  Bund (Związek Międzynarodowy)
  • aktualnie i do końca 2017 roku pokrywamy koszty kursu przygotowującego i egzaminu dotyczącego sprawdzenia kwalifikacji do zawodu kucharza według zaleceń AEVO
  • darmowe wyżywienie i parking dla współpracowników hotelu
  • atrakcyjne możliwości noclegu w naszych hotelach na całym świecie oraz inne korzyści, jak np. świadczenia pieniężne typu premie, korzystne oferty zakupów i wiele więcej.

Oferujemy Państwu możliwość współtworzenia i prowadzenia kursów kucharskich podczas dużych imprez i kursów szkoleniowych.

Prosimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych w procesie rekrutacji.
 

Podobne oferty

  • Szef kuchni (k/m)

    ISS Polska Sprawdzona firma   Warszawa    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat
    22 godz.
    Zakres obowiązków: Kierowanie 7 osobowym zespołem. Bieżąca analiza kosztów; Komponowanie menu i zamówień. Dbanie o estetykę serwowanych potraw. Utrzymanie porządku w miejscu pracy. Przygotowywanie imprez okolicznościowych.
  • Szef Kuchni

    Niro Sp. z o.o. Sprawdzona firma   Wrocław, ul. Wyścigowa    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    4 dni
    kierowanie, nadzór i koordynacja pracy personelu kuchni (kucharzy i pomocy kuchennych) organizacja pracy i funkcjonowania kuchni; tworzenie grafików personelu; nadzór nad zachowaniem najwyższych standardów świadczonych usług; optymalizacja kosztów przy zachowaniu wyznaczonych standardów;...
  • Szef kuchni

    Klient portalu Praca.pl   Warszawa    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat
    6 dni
    organizacja pracy kuchni oraz zarządzanie kilkuosobowym zespołem, planowanie jadłospisu oraz zamówień produktów spożywczych, kontrola jakości i estetyki przygotowywanych potraw, nadzór nad przestrzeganiem zasad higieny i bezpieczeństwa żywności, przygotowywanie posiłków na imprezy i...
  • Koch im Hotel

    Profis&Job   Austria, Tirol   
    pracownik fizyczny / kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    8 dni
    Kostenfreie Unterkunft im Einzelzimmer und Verpflegung (gratis) 48 Stunden pro Woche Gehalt ab 2.200€ Netto und bis 3.150€, ja nach der Qualifikation und Erfahrung
  • Kucharz (stołówka pracownicza)

    KMM GASTRONOMIA SP. Z O.O.   Gądki, okolice Poznania    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa zlecenie  pełny etat   44,00 - 50,00 zł brutto/godz.
    1 godz.
    Co będziesz robić: Przygotowywać dania zgodnie z planem dnia i recepturami; Dbać o czystość i organizację stanowiska; Współpracować z zespołem Brać udział w codziennym planowaniu pracy kuchni; Kogo szukamy: Osób z doświadczeniem w kuchni zbiorowego żywienia lub gastronomii eventowej;...
  • Kuchmistrz (K/M)

    Novotel Warszawa Centrum   Warszawa    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny / kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    20 godz.
    Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
  • Kucharz (K/M)

    Novotel Warszawa Centrum   Warszawa    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    20 godz.
    Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
  • Kucharz / Pomoc kuchenna na bufet

    Niro Sp. z o.o. Sprawdzona firma   Wrocław, Witaminka Bistro przy ul. Wyścigowej    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    1 dni
    Szukamy kucharza / pomocy kuchennej z głową pełną pomysłów! Do naszego zespołu poszukujemy osoby z pasją do gotowania, kreatywnej i samodzielnej, która chce współtworzyć menu pełne pysznych kanapek, deserów, koktajli i sałatek.
  • Kucharz

    Transgourmet Polska   Lubin    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    1 dni
    Twój zakres obowiązków: praca w otwartej kuchni na terenie hali sprzedaży, organizacja pracy w kuchni, kreowanie sezonowych kart menu, spotkania z gośćmi punktu gastronomicznego, przygotowywanie zamówień i odbiór towarów.
  • Kucharz

    Klient portalu Praca.pl   Bydgoszcz    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat
    1 dni
    Przygotowywanie potraw zgodnie z naszym menu. Utrzymywanie czystości naczyń i sprzętu kuchennego. Zapewnienie wysokiego poziomu obsługi gości. Przestrzeganie standardów czystości i higieny. Pomoc w kreowaniu menu dostosowanego do aktualnych trendów.