Najnowsze oferty pracy

  • Szef Kuchni

    Niro Sp. z o.o. Sprawdzona firma   Wrocław, ul. Wyścigowa    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    10 godz.
    kierowanie, nadzór i koordynacja pracy personelu kuchni (kucharzy i pomocy kuchennych) organizacja pracy i funkcjonowania kuchni; tworzenie grafików personelu; nadzór nad zachowaniem najwyższych standardów świadczonych usług; optymalizacja kosztów przy zachowaniu wyznaczonych standardów;...
  • Koch im Hotel

    Profis&Job   Austria, Tirol   
    pracownik fizyczny / kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    1 dni
    Kostenfreie Unterkunft im Einzelzimmer und Verpflegung (gratis) 48 Stunden pro Woche Gehalt ab 2.200€ Netto und bis 3.150€, ja nach der Qualifikation und Erfahrung
  • Szef kuchni (k/m)

    ISS Polska Sprawdzona firma   Warszawa    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat
    4 dni
    Zakres obowiązków: Kierowanie 7 osobowym zespołem. Bieżąca analiza kosztów; Komponowanie menu i zamówień. Dbanie o estetykę serwowanych potraw. Utrzymanie porządku w miejscu pracy. Przygotowywanie imprez okolicznościowych.
  • Szef kuchni

    Klient portalu Praca.pl   Warszawa    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat
    10 dni
    organizacja pracy kuchni oraz zarządzanie kilkuosobowym zespołem, planowanie jadłospisu oraz zamówień produktów spożywczych, kontrola jakości i estetyki przygotowywanych potraw, nadzór nad przestrzeganiem zasad higieny i bezpieczeństwa żywności, przygotowywanie posiłków na imprezy i...
  • Kucharz

    Transgourmet Polska   Lubin    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    5 godz.
    Twój zakres obowiązków: praca w otwartej kuchni na terenie hali sprzedaży, organizacja pracy w kuchni, kreowanie sezonowych kart menu, spotkania z gośćmi punktu gastronomicznego, przygotowywanie zamówień i odbiór towarów.
  • Kucharz / Kucharka

    ISS Facility Services Sp. z o.o. Sprawdzona firma   Warszawa    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny
    7 godz.
    Opis stanowiska: Bieżące prace w sekcji kuchni ciepłej; Uczestnictwo w przygotowaniu imprez okolicznościowych; Przestrzeganie zasad haccp i bhp; Racjonalne gospodarowanie produktami​​ Dbanie o estetykę serwowanych potraw; Utrzymanie porządku w miejscu pracy;
  • Kucharz Garmażeryjny

    EPI Sp. z o.o. Sp. k.   Bielany Wrocławskie    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat / część etatu  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    1 dni
    Opis stanowiska przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonymi recepturami, w tym dań mięsnych i wegetariańskich, obróbka surowców oraz komponowanie półproduktów, dbanie o estetykę oraz powtarzalność serwowanych wyrobów, utrzymanie porządku na stanowisku oraz przestrzeganie zasad higieny,...
  • Mistrz Kuchni (K/M)

    Novotel Warszawa Centrum   Warszawa    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny / kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    2 dni
    Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań zgodnie z menu hotelu. Zapewnienie wysokiej jakości serwowanych potraw i doznań kulinarnych dla gości. Przestrzeganie zasad higieny i standardów HACCP. Współpraca z zespołem kuchni i obsługą hotelu.
  • Kucharz / Kucharka

    Hotel Słoneczny Młyn Sprawdzona firma   Bydgoszcz    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat
    2 dni
    Zadania: Przygotowanie potraw z karty menu. Zapewnienie czystości naczyń i sprzętu kuchennego. Zapewnienie wysokiego poziomu obsługi gości. Dbanie o zapewnienie wysokich standardów czystości i higieny. Współudział w tworzeniu menu - adekwatnego do obowiązujących trendów.
  • Kucharz / Kucharka

    Novotel Warszawa Centrum   Warszawa    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    2 dni
    Zadania: Przygotowywanie dań zgodnie z menu hotelowym; Utrzymywanie porządku i przestrzeganie zasad higieny na stanowisku pracy; Praca zgodnie z wytycznymi HACCP; Współpraca z zespołem kuchni i obsługi; Organizacja pracy pod presją czasu;
Zobacz więcej ofert pracy

Szef kuchni

Chez Nano
Francja, Val D’isere
kierownik/koordynator
umowa o pracę
pomoc w relokacji
389 dni temu
Chez Nano znajduje się w sercu ośrodka narciarskiego. Jesteśmy tradycyjną rodzinną restauracją serwującą dania kuchni francuskiej/włoskiej z małym, zgranym zespołem.

Szukamy osób, które znają się na pracy, są zmotywowane i entuzjastyczne. Chcemy osób, które są tutaj, aby pracować i wykonywać to dobrze. Jesteśmy bardzo surowi w kwestii sprzątania i szacunku do narzędzi i ludzi.

Na sezon zimowy 2024/25 (rozpoczynający się od 5 grudnia do 30 kwietnia) szukamy:
Szef kuchni
Location: Francja, Val D’isere
Obowiązkowo wymagamy znajomości języka francuskiego / angielskiego i doświadczenia w branży.


Wcześniejsze doświadczenie pracy jako szef kuchni/kierownik kuchni w ruchliwej kuchni jest niezbędne. Musisz być chętny do rozwoju, chętny do brania odpowiedzialności i zachować spokój pod presją.
Idealny szef kuchni będzie miał następujące cechy:
  • Zdolność do gotowania i prezentowania potraw zgodnie ze specyfikacją w ruchliwym otoczeniu.
  • Zdolność do dostarczania żywności GP% zgodnie z budżetem.
  • Doświadczenie w inwentaryzacji i zarządzaniu kontrolą zapasów.
  • Doskonałe umiejętności komunikacyjne.
  • Wzorowe standardy higieny osobistej i prezentacji.
  • Umiejętność rekrutacji, szkolenia i coachingu młodszych członków zespołu.
  • Dobre zrozumienie zdrowia i bezpieczeństwa żywności.
  • 5 lat doświadczenia.
  • Znajomość języka francuskiego.
Możemy zaoferować Ci...
  • Konkurencyjne wynagrodzenie.
  • Umowa o pracę na 44 godziny w tygodniu.
  • Zakwaterowanie.
  • 2 posiłki dziennie.
  • 1 pełny dzień wolny.
  • 2 pół dnia wolnego.
  • Krok do postępowej firmy, w której ludzie są traktowani jak imiona, a nie numery.
  • Doświadczenie pracy w jednym z najlepszych ośrodków narciarskich na świecie.
  • 2500 € netto.
Prosimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych w procesie rekrutacji.
 

Podobne oferty

  • Szef Kuchni

    Niro Sp. z o.o. Sprawdzona firma   Wrocław, ul. Wyścigowa    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    10 godz.
    kierowanie, nadzór i koordynacja pracy personelu kuchni (kucharzy i pomocy kuchennych) organizacja pracy i funkcjonowania kuchni; tworzenie grafików personelu; nadzór nad zachowaniem najwyższych standardów świadczonych usług; optymalizacja kosztów przy zachowaniu wyznaczonych standardów;...
  • Koch im Hotel

    Profis&Job   Austria, Tirol   
    pracownik fizyczny / kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    1 dni
    Kostenfreie Unterkunft im Einzelzimmer und Verpflegung (gratis) 48 Stunden pro Woche Gehalt ab 2.200€ Netto und bis 3.150€, ja nach der Qualifikation und Erfahrung
  • Szef kuchni (k/m)

    ISS Polska Sprawdzona firma   Warszawa    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat
    4 dni
    Zakres obowiązków: Kierowanie 7 osobowym zespołem. Bieżąca analiza kosztów; Komponowanie menu i zamówień. Dbanie o estetykę serwowanych potraw. Utrzymanie porządku w miejscu pracy. Przygotowywanie imprez okolicznościowych.
  • Szef kuchni

    Klient portalu Praca.pl   Warszawa    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat
    10 dni
    organizacja pracy kuchni oraz zarządzanie kilkuosobowym zespołem, planowanie jadłospisu oraz zamówień produktów spożywczych, kontrola jakości i estetyki przygotowywanych potraw, nadzór nad przestrzeganiem zasad higieny i bezpieczeństwa żywności, przygotowywanie posiłków na imprezy i...
  • Kucharz

    Transgourmet Polska   Lubin    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    5 godz.
    Twój zakres obowiązków: praca w otwartej kuchni na terenie hali sprzedaży, organizacja pracy w kuchni, kreowanie sezonowych kart menu, spotkania z gośćmi punktu gastronomicznego, przygotowywanie zamówień i odbiór towarów.
  • Kucharz / Kucharka

    ISS Facility Services Sp. z o.o. Sprawdzona firma   Warszawa    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny
    7 godz.
    Opis stanowiska: Bieżące prace w sekcji kuchni ciepłej; Uczestnictwo w przygotowaniu imprez okolicznościowych; Przestrzeganie zasad haccp i bhp; Racjonalne gospodarowanie produktami​​ Dbanie o estetykę serwowanych potraw; Utrzymanie porządku w miejscu pracy;
  • Kucharz Garmażeryjny

    EPI Sp. z o.o. Sp. k.   Bielany Wrocławskie    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat / część etatu  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    1 dni
    Opis stanowiska przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonymi recepturami, w tym dań mięsnych i wegetariańskich, obróbka surowców oraz komponowanie półproduktów, dbanie o estetykę oraz powtarzalność serwowanych wyrobów, utrzymanie porządku na stanowisku oraz przestrzeganie zasad higieny,...
  • Mistrz Kuchni (K/M)

    Novotel Warszawa Centrum   Warszawa    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny / kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    2 dni
    Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań zgodnie z menu hotelu. Zapewnienie wysokiej jakości serwowanych potraw i doznań kulinarnych dla gości. Przestrzeganie zasad higieny i standardów HACCP. Współpraca z zespołem kuchni i obsługą hotelu.
  • Kucharz / Kucharka

    Hotel Słoneczny Młyn Sprawdzona firma   Bydgoszcz    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat
    2 dni
    Zadania: Przygotowanie potraw z karty menu. Zapewnienie czystości naczyń i sprzętu kuchennego. Zapewnienie wysokiego poziomu obsługi gości. Dbanie o zapewnienie wysokich standardów czystości i higieny. Współudział w tworzeniu menu - adekwatnego do obowiązujących trendów.
  • Kucharz / Kucharka

    Novotel Warszawa Centrum   Warszawa    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    2 dni
    Zadania: Przygotowywanie dań zgodnie z menu hotelowym; Utrzymywanie porządku i przestrzeganie zasad higieny na stanowisku pracy; Praca zgodnie z wytycznymi HACCP; Współpraca z zespołem kuchni i obsługi; Organizacja pracy pod presją czasu;