pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie / kontrakt B2B pełny etat aplikuj bez CV
1 dni
Samodzielne przygotowywanie potraw zgodnie z naszymi standardami. Przestrzeganie norm HACCP. Praca według ustalonych przepisów. Kreatywne podejście do gotowania. Zapewnienie wysokiej jakości obsługi gości.
Klient portalu Praca.pl
Kroczyce
praca stacjonarna
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat 6 200 - 8 200 zł brutto/mies. aplikuj bez CV
1 dni
przygotowywanie potraw a’la carte według obowiązujących receptur; obsługa imprez okolicznościowych, bankietów i cateringów; dbanie o jakość, świeżość i estetykę serwowanych dań; współpraca z zespołem kuchni oraz innymi działami; utrzymywanie porządku i higieny zgodnie z...
Opis stanowiska przygotowywanie dań zgodnie z ustalonym menu i dbanie o ich odpowiednią jakość; wspólna praca z zespołem kuchennym oraz wsparcie pozostałych działów zaplecza gastronomicznego; realizowanie bieżących zadań na stanowisku pracy i utrzymywanie właściwych standardów...
pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat 5 000 - 5 500 zł brutto/mies.
1 dni
Przygotowywanie posiłków zgodnie z obowiązującymi recepturami. Dbałość o jakość dań i wykorzystywanych półproduktów. Utrzymywanie porządku na stanowisku pracy, opisywanie produktów i kontrola terminów ważności zgodnie z FIFO. Sprawdzanie dokumentów dostaw i kontrola jakości surowców.
Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
Główne zadania: realizacja przydzielonych zadań w kuchni i efektywna współpraca z pozostałym personelem kuchni i hotelu; przygotowywanie potraw z należytą dbałością o ich jakość; przestrzeganie właściwych standardów i procedur obowiązujących w kuchni/w firmie;
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat
6 dni
Zadania: Przygotowanie potraw z karty menu. Zapewnienie czystości naczyń i sprzętu kuchennego. Zapewnienie wysokiego poziomu obsługi gości. Dbanie o zapewnienie wysokich standardów czystości i higieny. Współudział w tworzeniu menu - adekwatnego do obowiązujących trendów.
Zadania: Przygotowywanie dań zgodnie z menu hotelowym; Utrzymywanie porządku i przestrzeganie zasad higieny na stanowisku pracy; Praca zgodnie z wytycznymi HACCP; Współpraca z zespołem kuchni i obsługi; Organizacja pracy pod presją czasu;
pracownik fizyczny / kierownik/koordynator umowa o pracę pełny etat
6 dni
Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań zgodnie z menu hotelu. Zapewnienie wysokiej jakości serwowanych potraw i doznań kulinarnych dla gości. Przestrzeganie zasad higieny i standardów HACCP. Współpraca z zespołem kuchni i obsługą hotelu.
Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
Headhunters Sp. z o.o. (nr cert. 10079) wraz ze swoim Klientem poszukuje kandydatów zainteresowanych podjęciem pracy na nowoczesnych rzecznych statkach wycieczkowych (pływające hotele 4 i 5*) na terenie Unii Europejskiej (Niemcy, Holandia, Francja) na stanowisko:
Commis de Cuisine / Młodszy Kucharz
Miejsce pracy: Kraje UE
Obowiązki:
Pomoc w przygotowywaniu dań w przydzielonej sekcji
Organizowanie wewnętrznych zamówień produktów
Przestrzeganie standardów zgodnie z regulacjami HACCP
Wymagania:
Doświadczenie w pracy na stanowisku młodszego kucharza
Przynajmniej komunikatywna znajomość języka angielskiego
Umiejętności organizacyjne
Umiejętność pracy w zespole
Oferujemy:
Atrakcyjne wynagrodzenie, bonusy, bezpłatne zakwaterowanie i wyżywienie
Bezpłatny przelot na statek
Pracę w międzynarodowym środowisku
Możliwość rozwoju zawodowego i długotrwałej współpracy
Aplikacje prosimy przesyłać za pomocą przycisku APLIKUJ TERAZ.
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie / kontrakt B2B pełny etat aplikuj bez CV
1 dni
Samodzielne przygotowywanie potraw zgodnie z naszymi standardami. Przestrzeganie norm HACCP. Praca według ustalonych przepisów. Kreatywne podejście do gotowania. Zapewnienie wysokiej jakości obsługi gości.
Klient portalu Praca.pl
Kroczyce
praca stacjonarna
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat 6 200 - 8 200 zł brutto/mies. aplikuj bez CV
1 dni
przygotowywanie potraw a’la carte według obowiązujących receptur; obsługa imprez okolicznościowych, bankietów i cateringów; dbanie o jakość, świeżość i estetykę serwowanych dań; współpraca z zespołem kuchni oraz innymi działami; utrzymywanie porządku i higieny zgodnie z...
Opis stanowiska przygotowywanie dań zgodnie z ustalonym menu i dbanie o ich odpowiednią jakość; wspólna praca z zespołem kuchennym oraz wsparcie pozostałych działów zaplecza gastronomicznego; realizowanie bieżących zadań na stanowisku pracy i utrzymywanie właściwych standardów...
pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat 5 000 - 5 500 zł brutto/mies.
1 dni
Przygotowywanie posiłków zgodnie z obowiązującymi recepturami. Dbałość o jakość dań i wykorzystywanych półproduktów. Utrzymywanie porządku na stanowisku pracy, opisywanie produktów i kontrola terminów ważności zgodnie z FIFO. Sprawdzanie dokumentów dostaw i kontrola jakości surowców.
Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
Główne zadania: realizacja przydzielonych zadań w kuchni i efektywna współpraca z pozostałym personelem kuchni i hotelu; przygotowywanie potraw z należytą dbałością o ich jakość; przestrzeganie właściwych standardów i procedur obowiązujących w kuchni/w firmie;
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat
6 dni
Zadania: Przygotowanie potraw z karty menu. Zapewnienie czystości naczyń i sprzętu kuchennego. Zapewnienie wysokiego poziomu obsługi gości. Dbanie o zapewnienie wysokich standardów czystości i higieny. Współudział w tworzeniu menu - adekwatnego do obowiązujących trendów.
Zadania: Przygotowywanie dań zgodnie z menu hotelowym; Utrzymywanie porządku i przestrzeganie zasad higieny na stanowisku pracy; Praca zgodnie z wytycznymi HACCP; Współpraca z zespołem kuchni i obsługi; Organizacja pracy pod presją czasu;
pracownik fizyczny / kierownik/koordynator umowa o pracę pełny etat
6 dni
Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań zgodnie z menu hotelu. Zapewnienie wysokiej jakości serwowanych potraw i doznań kulinarnych dla gości. Przestrzeganie zasad higieny i standardów HACCP. Współpraca z zespołem kuchni i obsługą hotelu.
Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!