Koch im Hotel

Profis&Job
Austria, Tirol
pracownik fizyczny / kierownik/koordynator
pełny etat
umowa o pracę
pomoc w relokacji
za 2 dni wygasa4 dni temu
Koch im Hotel in Österreich, Bundesland Tirol 
Koch im Hotel
Miejsce pracy: Austria, Tirol
Kostenfreie Unterkunft im Einzelzimmer und Verpflegung (gratis)

48 Stunden pro Woche 

Gehalt ab 2.200€ Netto und bis 3.150€, ja nach der Qualifikation und Erfahrung 

Offizielle Einstellung:
  • 13. und 14. Gehalt
  • Medizinische Versicherung
  • Gesetzlicher Urlaub 
Anforderungen:
  • Erfahrung in der Küche als Koch
  • Ausbildung als Koch - von Vorteil, oder eine genügende Erfahrung 
  • Deutsch ab A2
  • Englisch von Vorteil
  • Zubereitung von Gerichten gemäß der Speisekarte des Betriebs
  • Einhaltung der Hygienevorschriften
  • Arbeiten im Team
  • Verantwortungsvolle Arbeitsweise
 
Unsere Kontakte (auch in Whatsapp und Telegramm)
 
https://profis-job.at/ 
 
Firma "ITM Profis&Job e.U.", Wien, Österreich
Österreichische Lizenz für die Arbeitsvermittlung: GISA-Zahl:35671718
Prosimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych w procesie rekrutacji.
Aplikuj szybko
?  Co oznacza „Aplikuj szybko”?
„Aplikuj szybko” oznacza, że jednym kliknięciem zaaplikujesz na ogłoszenie. Pracodawca otrzyma CV użyte przez Ciebie przy wcześniejszym aplikowaniu lub ostatni dodany przez Ciebie plik w Moje CV. Aby skorzystać z funkcji “Aplikuj szybko” musisz być zalogowany.
 

Poznaj

Profis&Job

Austriacka licencja na usługi pośrednictwa pracy: numer GISA: 35671718

Podobne oferty

  • Szef kuchni

    Profis&Job   Austria, Tirol      za 2 dni wygasa
    pracownik fizyczny / kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    18 godz.
    Wymagania: Doświadczenie w kuchni na stanowisku szefa kuchni; Wykształcenie na stanowisko kucharza - atut lub wystarczające doświadczenie Niemiecki od A2; Angielski jest zaletą; Przygotowywanie dań zgodnie z menu lokalu; Przestrzeganie przepisów higienicznych; Praca w zespole; Odpowiedzialny...
  • Szef Kuchni ze znajomością j. niemieckiego

    Profis&Job   Austria, Tirol      za 2 dni wygasa
    pracownik fizyczny / kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    2 dni
    Wymagania: Doświadczenie jako szef kuchni. Znajomość kuchni według menu naszego lokalu. Umiejętność pracy w zespole i odpowiedzialne wykonywanie zadań. Przestrzeganie przepisów higieny. Mile widziane wykształcenie kucharskie, jednak doświadczenie jest kluczowe. Podstawowa znajomość...
  • Szefowa / Szef Kuchni

    VHM Hotel Management Sp. z o. o.   Poznań    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    18 godz.
    Opis stanowiska: Nadzór nad codziennym funkcjonowaniem kuchni – organizacja pracy pracowników, kontrola jakości oraz prezentacji dań. Kierowanie zespołem kucharzy, w tym planowanie czasu pracy, delegowanie zadań oraz motywowanie. Zapewnienie wysokich standardów higieny i bezpieczeństwa...
  • Szef Kuchni

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Świebodzin    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny / kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    1 dni
    Zakres obowiązków: Zarządzanie podległym personelem oraz tworzenie grafików obecności. Układanie menu atrakcyjnego dla pracowników obiektu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktów. Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy. Dbanie o wysoką jakość serwowanych produktów,...
  • Szef kuchni

    CFI Hotels Group   Warszawa, Ursynów, ul. Łączyny 5    praca stacjonarna
    specjalista (mid) / kierownik/koordynator  umowa o pracę / zlecenie / kontrakt B2B  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    1 dni
    Jak będzie wyglądała Twoja praca? podstawą będzie dbałość o jakość serwowanych przez Hotel dań i samodzielne ich przygotowywanie (dania a la carte, bufety śniadaniowe, a także obsługa gastronomiczna konferencji i imprez) aby tworzyć pyszne dania dla naszych Gości, istotne będzie...
  • Chef de Partie – a'la carte

    Warszawianka Centrum Kongresowe Hotel Wellness&SPA   Jachranka    praca stacjonarna   za 3 dni wygasa
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / kontrakt B2B  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    6 dni
    Obowiązki Samodzielne przygotowywanie potraw, zgodnie z recepturami menu kuchni restauracyjnej; Postępowanie zgodnie z procedurami i wytycznymi Szefa Kuchni; Utrzymywanie czystości na stanowisku pracy, przestrzegając standardów bezpieczeństwa żywności; Ścisła współpraca z zespołem kuchni i serwisu;
  • Szef kuchni

    Klient portalu Praca.pl   Świebodzin    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny / kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    6 dni
    Zarządzanie zespołem kuchennym oraz tworzenie grafików pracy. Układanie menu dostosowanego do potrzeb pracowników z uwzględnieniem kontroli kosztów. Przygotowywanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami firmy. Dbanie o jakość, świeżość i atrakcyjność serwowanych posiłków....
  • Szef Kuchni

    Stare Czasy   Kluczbork, ul. Rynek 12    praca stacjonarna
    specjalista (mid) / pracownik fizyczny / kierownik/koordynator  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    9 dni
    Twój zakres obowiązków: Koordynacja pracy kuchni i zespołu. Współtworzenie i aktualizacja menu. Przygotowanie dań na co dzień oraz na imprezy okolicznościowe. Dbanie o smak, jakość i estetykę potraw. Przestrzeganie zasad higieny i porządku w kuchni. Współpraca przy zamówieniach i planowaniu pracy.
  • Kucharz

    Klient portalu Praca.pl   Warszawa, Mokotów    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat
    3 godz.
    Przygotowywanie cateringu biznesowego (finger food, zestawy śniadaniowe, dania lunchowe). Dbanie o jakość, estetykę serwowanych potraw oraz utrzymanie czystości na stanowisku pracy. Przestrzeganie zasad BHP i HACCP.
  • Kucharz

    Hotel Gościniec Wyrwidąb s.c. Anna i Tadeusz Cichoccy   Oleśnica (pow. słupecki, gm. Zagórów), Oleśnica    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę   5 500 - 6 500 zł brutto/mies.  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    5 godz.
    praca na stanowisku kucharza; wydawanie dań z menu restauracji; dbanie o porządek w kuchni; przygotowywanie dań na imprezy okolicznościowe.