Główne zadania: realizacja przydzielonych zadań w kuchni i efektywna współpraca z pozostałym personelem kuchni i hotelu; przygotowywanie potraw z należytą dbałością o ich jakość; przestrzeganie właściwych standardów i procedur obowiązujących w kuchni/w firmie;
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie / kontrakt B2B pełny etat aplikuj bez CV
10 dni
Samodzielne przygotowywanie potraw zgodnie z naszymi standardami. Przestrzeganie norm HACCP. Praca według ustalonych przepisów. Kreatywne podejście do gotowania. Zapewnienie wysokiej jakości obsługi gości.
Opis stanowiska przygotowywanie dań zgodnie z ustalonym menu i dbanie o ich odpowiednią jakość; wspólna praca z zespołem kuchennym oraz wsparcie pozostałych działów zaplecza gastronomicznego; realizowanie bieżących zadań na stanowisku pracy i utrzymywanie właściwych standardów...
pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat 5 000 - 5 500 zł brutto/mies.
10 dni
Przygotowywanie posiłków zgodnie z obowiązującymi recepturami. Dbałość o jakość dań i wykorzystywanych półproduktów. Utrzymywanie porządku na stanowisku pracy, opisywanie produktów i kontrola terminów ważności zgodnie z FIFO. Sprawdzanie dokumentów dostaw i kontrola jakości surowców.
Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
Klient portalu Praca.pl
Warszawa
praca stacjonarna
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat
6 godz.
wsparcie w codziennym przygotowywaniu potraw i składników; obsługa kasy oraz przyjmowanie zamówień na wynos; dbanie o estetyczne podanie posiłków; utrzymywanie czystości w kuchni i na zapleczu; mycie naczyń oraz pomoc w bieżących pracach porządkowych;
Wsparcie przy przygotowywaniu gorących posiłków. Wydawanie posiłków pacjentom i personelowi. Zmywanie naczyń i utrzymanie czystości na zapleczu kuchennym. Przestrzeganie zasad HACCP.
pracownik fizyczny umowa o pracę / o pracę tymczasową tymczasowa/dodatkowa aplikuj szybkoaplikuj bez CV
1 dni
Zadania Twórcze przygotowywanie posiłków zgodnie z obowiązującym menu czterogwiazdkowego obiektu. Utrzymywanie najwyższych standardów czystości i bezpieczeństwa w miejscu pracy. Zespołowa realizacja zadań pod kierownictwem Szefa Kuchni.
Headhunters Sp. z o.o. (nr cert. 10079) wraz ze swoim Klientem poszukuje kandydatów do pracy na nowoczesnych (4*) rzecznych statkach wycieczkowych na terenie Unii Europejskiej na stanowisko:
Kucharz / Chef de Partie (4* statki wycieczkowe)
Obowiązki:
Przygotowywanie dań w przydzielonej sekcji
Dbałość o zapewnienie odpowiedniego zaprowiantowania
Przestrzeganie standardów zgodnie z regulacjami HACCP
Wymagania:
Wykształcenie kierunkowe (dyplom kucharza)
Minimum 2-letnie doświadczenie w pracy na stanowisku kucharza, mile widziane doświadczenie w hotelu lub na statku wycieczkowym
Dobra znajomość języka angielskiego lub języka niemieckiego
Umiejętności organizacyjne
Umiejętność pracy w zespole
Oferujemy:
Atrakcyjne wynagrodzenie, bezpłatne zakwaterowanie i wyżywienie
Pracę w profesjonalnym, międzynarodowym zespole
Możliwość rozwoju zawodowego
Aplikacje prosimy przesyłać za pomocą przycisku APLIKUJ TERAZ.
Główne zadania: realizacja przydzielonych zadań w kuchni i efektywna współpraca z pozostałym personelem kuchni i hotelu; przygotowywanie potraw z należytą dbałością o ich jakość; przestrzeganie właściwych standardów i procedur obowiązujących w kuchni/w firmie;
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie / kontrakt B2B pełny etat aplikuj bez CV
10 dni
Samodzielne przygotowywanie potraw zgodnie z naszymi standardami. Przestrzeganie norm HACCP. Praca według ustalonych przepisów. Kreatywne podejście do gotowania. Zapewnienie wysokiej jakości obsługi gości.
Opis stanowiska przygotowywanie dań zgodnie z ustalonym menu i dbanie o ich odpowiednią jakość; wspólna praca z zespołem kuchennym oraz wsparcie pozostałych działów zaplecza gastronomicznego; realizowanie bieżących zadań na stanowisku pracy i utrzymywanie właściwych standardów...
pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat 5 000 - 5 500 zł brutto/mies.
10 dni
Przygotowywanie posiłków zgodnie z obowiązującymi recepturami. Dbałość o jakość dań i wykorzystywanych półproduktów. Utrzymywanie porządku na stanowisku pracy, opisywanie produktów i kontrola terminów ważności zgodnie z FIFO. Sprawdzanie dokumentów dostaw i kontrola jakości surowców.
Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
Klient portalu Praca.pl
Warszawa
praca stacjonarna
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat
6 godz.
wsparcie w codziennym przygotowywaniu potraw i składników; obsługa kasy oraz przyjmowanie zamówień na wynos; dbanie o estetyczne podanie posiłków; utrzymywanie czystości w kuchni i na zapleczu; mycie naczyń oraz pomoc w bieżących pracach porządkowych;
Wsparcie przy przygotowywaniu gorących posiłków. Wydawanie posiłków pacjentom i personelowi. Zmywanie naczyń i utrzymanie czystości na zapleczu kuchennym. Przestrzeganie zasad HACCP.
pracownik fizyczny umowa o pracę / o pracę tymczasową tymczasowa/dodatkowa aplikuj szybkoaplikuj bez CV
1 dni
Zadania Twórcze przygotowywanie posiłków zgodnie z obowiązującym menu czterogwiazdkowego obiektu. Utrzymywanie najwyższych standardów czystości i bezpieczeństwa w miejscu pracy. Zespołowa realizacja zadań pod kierownictwem Szefa Kuchni.