Najnowsze oferty pracy

  • Kucharz / Kucharka

    Hotel Słoneczny Młyn Sprawdzona firma   Bydgoszcz    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat
    2 godz.
    Zadania: Przygotowanie potraw z karty menu. Zapewnienie czystości naczyń i sprzętu kuchennego. Zapewnienie wysokiego poziomu obsługi gości. Dbanie o zapewnienie wysokich standardów czystości i higieny. Współudział w tworzeniu menu - adekwatnego do obowiązujących trendów.
  • Kucharz / Kucharka

    Novotel Warszawa Centrum   Warszawa    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    3 godz.
    Zadania: Przygotowywanie dań zgodnie z menu hotelowym; Utrzymywanie porządku i przestrzeganie zasad higieny na stanowisku pracy; Praca zgodnie z wytycznymi HACCP; Współpraca z zespołem kuchni i obsługi; Organizacja pracy pod presją czasu;
  • Mistrz Kuchni (K/M)

    Novotel Warszawa Centrum   Warszawa    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny / kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    3 godz.
    Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań zgodnie z menu hotelu. Zapewnienie wysokiej jakości serwowanych potraw i doznań kulinarnych dla gości. Przestrzeganie zasad higieny i standardów HACCP. Współpraca z zespołem kuchni i obsługą hotelu.
  • Kucharz (K/M)

    Novotel Warszawa Centrum   Warszawa    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    2 dni
    Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
  • Kuchmistrz (K/M)

    Novotel Warszawa Centrum   Warszawa    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny / kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    2 dni
    Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
  • Kucharz

    Klient portalu Praca.pl   Poznań    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie / kontrakt B2B  pełny etat  aplikuj bez CV
    9 dni
    Samodzielne przygotowywanie potraw zgodnie z naszymi standardami. Przestrzeganie norm HACCP. Praca według ustalonych przepisów. Kreatywne podejście do gotowania. Zapewnienie wysokiej jakości obsługi gości.
  • Kucharka / Kucharz

    Klient portalu Praca.pl   Kroczyce    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat   6 200 - 8 200 zł brutto/mies.  aplikuj bez CV
    9 dni
    przygotowywanie potraw a’la carte według obowiązujących receptur; obsługa imprez okolicznościowych, bankietów i cateringów; dbanie o jakość, świeżość i estetykę serwowanych dań; współpraca z zespołem kuchni oraz innymi działami; utrzymywanie porządku i higieny zgodnie z...
  • Kucharz (K/M)

    Novotel & ibis Poznań Centrum   Poznań    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    10 dni
    Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
  • Pracowniczka kuchni / Pracownik kuchni

    Brofaktura   Wyszków, ul. Świętojańska 173    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat
    23 godz.
    Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań i przekąsek zgodnie ze standardami kuchni. Wydawanie śniadań i przygotowanie bufetu śniadaniowego. Współpraca z zespołem kuchni, personelem obsługi sali i recepcją. Utrzymywanie czystości naczyń, sprzętu kuchennego oraz porządku w kuchni....
  • Kucharz garmażeryjny / cateringowy

    EPI Sp. z o.o. Sp. k.   Bielany Wrocławskie    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat / część etatu  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    1 dni
    Obowiązki: Dbanie o najwyższą jakość, smak i estetykę sporządzanych potraw; Staranne przygotowywanie surowców, półproduktów i wyrobów gotowych; Przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonymi standardami, dania mięsne i jarskie (gołabki, fasolka, pulpety, bigos itp.) Utrzymanie porządku...
Zobacz więcej ofert pracy
Praca.pl Praca Holandia Kucharz Holandia
Kucharz / Chef de Partie

Kucharz / Chef de Partie

Headhunters
Holandia
praca stacjonarna
2756 dni temu

Headhunters Sp. z o.o. (KRAZ 10079) wraz ze swoim Klientem poszukuje kandydatów zainteresowanych podjęciem pracy na nowoczesnych rzecznych statkach wycieczkowych (pływające hotele 4 i 5*) na terenie Holandii na stanowisku:

Kucharz / Chef de Partie
Miejsce pracy: Holandia
Nr ref.: Kucharz / Chef de Partie
Obowiązki:
  • Przygotowywanie dań w przydzielonej sekcji,
  • Dbałość o zapewnienie odpowiedniego zaprowiantowania,
  • Przestrzeganie standardów zgodnie z regulacjami HACCP.
Wymagania:
  • Wykształcenie kierunkowe (dyplom kucharza),
  • Minimum 2-letnie doświadczenie w pracy na stanowisku kucharza, mile widziane doświadczenie w hotelu lub na statku wycieczkowym,
  • Przynajmniej komunikatywna znajomość języka angielskiego,
  • Umiejętności organizacyjne,
  • Umiejętność pracy w zespole.
Oferujemy:
  • Atrakcyjne wynagrodzenie, bonusy, bezpłatne zakwaterowanie i wyżywienie, ubezpieczenie,
  • Bezpłatny przelot,
  • Elastyczna długość kontraktu,
  • Pracę w profesjonalnym, międzynarodowym zespole,
  • Możliwość rozwoju zawodowego,
  • Możliwość długotrwałej współpracy.
  • Bezpłatne przeloty
  • 200 euro za każdego poleconego kucharza zatrudnionego przez firmę
Aplikacje prosimy przesyłać za pomocą przycisku APLIKUJ TERAZ.
Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych i wprowadzenie ich do bazy danych Headhunters Sp. z o.o. z siedzibą przy ul. Kmieca 27 w Szczecinie w celu przedstawiania mi ofert zatrudnienia, zgodnie z przepisami ustawy z 29.08.1997 o ochronie danych osobowych (tekst jednolity: Dz. U. 2016 r. poz. 922). Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych, w celu związanym z udziałem mojej osoby w niniejszym w procesie rekrutacyjnym, a także w przyszłych procesach rekrutacyjnych, w tym na otrzymywanie informacji o ofertach pracy. Wyrażam także zgodę na udostępnianie moich danych osobowych potencjalnym pracodawcom do celów związanych z procesem rekrutacji. Przysługuje mi prawo dostępu do moich danych i ich poprawiania.
 

Podobne oferty

  • Kucharz / Kucharka

    Hotel Słoneczny Młyn Sprawdzona firma   Bydgoszcz    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat
    2 godz.
    Zadania: Przygotowanie potraw z karty menu. Zapewnienie czystości naczyń i sprzętu kuchennego. Zapewnienie wysokiego poziomu obsługi gości. Dbanie o zapewnienie wysokich standardów czystości i higieny. Współudział w tworzeniu menu - adekwatnego do obowiązujących trendów.
  • Kucharz / Kucharka

    Novotel Warszawa Centrum   Warszawa    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    3 godz.
    Zadania: Przygotowywanie dań zgodnie z menu hotelowym; Utrzymywanie porządku i przestrzeganie zasad higieny na stanowisku pracy; Praca zgodnie z wytycznymi HACCP; Współpraca z zespołem kuchni i obsługi; Organizacja pracy pod presją czasu;
  • Mistrz Kuchni (K/M)

    Novotel Warszawa Centrum   Warszawa    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny / kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    3 godz.
    Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań zgodnie z menu hotelu. Zapewnienie wysokiej jakości serwowanych potraw i doznań kulinarnych dla gości. Przestrzeganie zasad higieny i standardów HACCP. Współpraca z zespołem kuchni i obsługą hotelu.
  • Kucharz (K/M)

    Novotel Warszawa Centrum   Warszawa    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    2 dni
    Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
  • Kuchmistrz (K/M)

    Novotel Warszawa Centrum   Warszawa    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny / kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    2 dni
    Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
  • Kucharz

    Klient portalu Praca.pl   Poznań    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie / kontrakt B2B  pełny etat  aplikuj bez CV
    9 dni
    Samodzielne przygotowywanie potraw zgodnie z naszymi standardami. Przestrzeganie norm HACCP. Praca według ustalonych przepisów. Kreatywne podejście do gotowania. Zapewnienie wysokiej jakości obsługi gości.
  • Kucharka / Kucharz

    Klient portalu Praca.pl   Kroczyce    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat   6 200 - 8 200 zł brutto/mies.  aplikuj bez CV
    9 dni
    przygotowywanie potraw a’la carte według obowiązujących receptur; obsługa imprez okolicznościowych, bankietów i cateringów; dbanie o jakość, świeżość i estetykę serwowanych dań; współpraca z zespołem kuchni oraz innymi działami; utrzymywanie porządku i higieny zgodnie z...
  • Kucharz (K/M)

    Novotel & ibis Poznań Centrum   Poznań    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    10 dni
    Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
  • Pracowniczka kuchni / Pracownik kuchni

    Brofaktura   Wyszków, ul. Świętojańska 173    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat
    23 godz.
    Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań i przekąsek zgodnie ze standardami kuchni. Wydawanie śniadań i przygotowanie bufetu śniadaniowego. Współpraca z zespołem kuchni, personelem obsługi sali i recepcją. Utrzymywanie czystości naczyń, sprzętu kuchennego oraz porządku w kuchni....
  • Kucharz garmażeryjny / cateringowy

    EPI Sp. z o.o. Sp. k.   Bielany Wrocławskie    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat / część etatu  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    1 dni
    Obowiązki: Dbanie o najwyższą jakość, smak i estetykę sporządzanych potraw; Staranne przygotowywanie surowców, półproduktów i wyrobów gotowych; Przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonymi standardami, dania mięsne i jarskie (gołabki, fasolka, pulpety, bigos itp.) Utrzymanie porządku...