pracownik fizyczny pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
3 dni
Informacje: Typ statku: Ro-Ro Ferry / Ro-Pax; Opis statku: Więcej informacji dotyczących oferty pod nr. telefony 91 3594 173; Rejon pływania: Świnoujście - Trelleborg / Świnoujście - Ystad; Długość kontraktu: 2/2 tygodnie; Data okrętowania: do uzgodnienia; Opis stanowiska: przygotowywanie...
Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
TWOJA MISJA Jako kucharz będziesz odpowiedzialny/a za przygotowanie potraw i dań, zapewnienie wysokiej jakości produktów i usług oraz przestrzeganie norm i standardów HACCP, estetyczne i prawidłowe prezentowanie potraw i dań, dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności i sprzętu oraz...
TWOJA MISJA W swojej pracy dołożysz wszelkich starań, chęci, zaangażowania, jak i dotychczasowego doświadczenia, zdobytej wiedzy, kreatywości i przede wszystkim pasji, aby goście mogli cieszyć się smakami doskonałej kuchni. Dzięki Twojej inicjatywie poszerzymy i udoskonalimy naszą...
Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
MISJA Będziesz dbał/a o przygotowanie bufetu śniadaniowego dla gości, w oparciu o zbilansowaną dietę, w myśl zasady zero waste cooking. Zadbasz o to, by rodziny, goście biznesowi, grupy turystyczne i uczestnicy konferencji mogli poznawać smaki z całego świata, delektując się kubkiem porannej kawy.
pracownik fizyczny umowa o pracę / o pracę tymczasową pełny etat aplikuj bez CV
12 dni
Wymagania: 2-letnie doświadczenie w pracy na stanowisku Kucharza w hotelu 4-5gwiazdkowym (najlepiej all inclusive) Doskonała znajomość języka angielskiego; Mile widziane wykształcenie związane z hotelarstwem, gastronomią; Znajomość procedur HACCP; Mile widziane: Znajomość innych języków obcych;
Do Twoich zadań będą należeć m.in.: praca w otwartej kuchni na terenie hali sprzedaży, organizacja pracy w kuchni, kreowanie sezonowych kart menu, spotkania z gośćmi punktu gastronomicznego, przygotowywanie zamówień i odbiór towarów.
Headhunters Sp. z o.o. (KRAZ 10079) wraz ze swoim Klientem poszukuje kandydatów zainteresowanych podjęciem pracy na nowoczesnych rzecznych statkach wycieczkowych (pływające hotele 4 i 5*) na terenie Holandii na stanowisku:
Kucharz / Chef de Partie
Miejsce pracy: Holandia
Nr ref.: Kucharz / Chef de Partie
Obowiązki:
Przygotowywanie dań w przydzielonej sekcji,
Dbałość o zapewnienie odpowiedniego zaprowiantowania,
Przestrzeganie standardów zgodnie z regulacjami HACCP.
Wymagania:
Wykształcenie kierunkowe (dyplom kucharza),
Minimum 2-letnie doświadczenie w pracy na stanowisku kucharza, mile widziane doświadczenie w hotelu lub na statku wycieczkowym,
Przynajmniej komunikatywna znajomość języka angielskiego,
Umiejętności organizacyjne,
Umiejętność pracy w zespole.
Oferujemy:
Atrakcyjne wynagrodzenie, bonusy, bezpłatne zakwaterowanie i wyżywienie, ubezpieczenie,
Bezpłatny przelot,
Elastyczna długość kontraktu,
Pracę w profesjonalnym, międzynarodowym zespole,
Możliwość rozwoju zawodowego,
Możliwość długotrwałej współpracy.
Bezpłatne przeloty
200 euro za każdego poleconego kucharza zatrudnionego przez firmę
Aplikacje prosimy przesyłać za pomocą przycisku APLIKUJ TERAZ.
pracownik fizyczny pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
3 dni
Informacje: Typ statku: Ro-Ro Ferry / Ro-Pax; Opis statku: Więcej informacji dotyczących oferty pod nr. telefony 91 3594 173; Rejon pływania: Świnoujście - Trelleborg / Świnoujście - Ystad; Długość kontraktu: 2/2 tygodnie; Data okrętowania: do uzgodnienia; Opis stanowiska: przygotowywanie...
Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
TWOJA MISJA Jako kucharz będziesz odpowiedzialny/a za przygotowanie potraw i dań, zapewnienie wysokiej jakości produktów i usług oraz przestrzeganie norm i standardów HACCP, estetyczne i prawidłowe prezentowanie potraw i dań, dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności i sprzętu oraz...
TWOJA MISJA W swojej pracy dołożysz wszelkich starań, chęci, zaangażowania, jak i dotychczasowego doświadczenia, zdobytej wiedzy, kreatywości i przede wszystkim pasji, aby goście mogli cieszyć się smakami doskonałej kuchni. Dzięki Twojej inicjatywie poszerzymy i udoskonalimy naszą...
Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
MISJA Będziesz dbał/a o przygotowanie bufetu śniadaniowego dla gości, w oparciu o zbilansowaną dietę, w myśl zasady zero waste cooking. Zadbasz o to, by rodziny, goście biznesowi, grupy turystyczne i uczestnicy konferencji mogli poznawać smaki z całego świata, delektując się kubkiem porannej kawy.
pracownik fizyczny umowa o pracę / o pracę tymczasową pełny etat aplikuj bez CV
12 dni
Wymagania: 2-letnie doświadczenie w pracy na stanowisku Kucharza w hotelu 4-5gwiazdkowym (najlepiej all inclusive) Doskonała znajomość języka angielskiego; Mile widziane wykształcenie związane z hotelarstwem, gastronomią; Znajomość procedur HACCP; Mile widziane: Znajomość innych języków obcych;
Do Twoich zadań będą należeć m.in.: praca w otwartej kuchni na terenie hali sprzedaży, organizacja pracy w kuchni, kreowanie sezonowych kart menu, spotkania z gośćmi punktu gastronomicznego, przygotowywanie zamówień i odbiór towarów.