pracownik fizyczny umowa o pracę / o pracę tymczasową tymczasowa/dodatkowa aplikuj szybkoaplikuj bez CV
24 godz.
Zadania Samodzielne i terminowe przygotowywanie dań z menu hotelu zgodnie z najwyższymi standardami. Dbanie o nienaganny porządek i higienę na stanowisku pracy oraz w całej kuchni. Ścisła i efektywna współpraca z Szefem Kuchni w bieżących zadaniach.
pracownik fizyczny umowa o pracę / o pracę tymczasową tymczasowa/dodatkowa aplikuj szybkoaplikuj bez CV
2 dni
Zadania Twórcze przygotowywanie posiłków zgodnie z obowiązującym menu czterogwiazdkowego obiektu. Utrzymywanie najwyższych standardów czystości i bezpieczeństwa w miejscu pracy. Zespołowa realizacja zadań pod kierownictwem Szefa Kuchni.
pracownik fizyczny umowa o pracę / o pracę tymczasową tymczasowa/dodatkowa aplikuj szybkoaplikuj bez CV
2 dni
Twoje obowiązki: Przygotowywanie dań zgodnie z menu Utrzymywanie czystości w kuchni Współpraca z szefem kuchni Oczekujemy: Pierwszego doświadczenia na kuchni Znajomość języka niemieckiego lub angielskiego – min B1 Wysokiej kultury osobistej, otwartości i komunikatywności
Główne zadania: realizacja przydzielonych zadań w kuchni i efektywna współpraca z pozostałym personelem kuchni i hotelu; przygotowywanie potraw z należytą dbałością o ich jakość; przestrzeganie właściwych standardów i procedur obowiązujących w kuchni/w firmie;
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie / kontrakt B2B pełny etat aplikuj bez CV
8 dni
Samodzielne przygotowywanie potraw zgodnie z naszymi standardami. Przestrzeganie norm HACCP. Praca według ustalonych przepisów. Kreatywne podejście do gotowania. Zapewnienie wysokiej jakości obsługi gości.
Opis stanowiska przygotowywanie dań zgodnie z ustalonym menu i dbanie o ich odpowiednią jakość; wspólna praca z zespołem kuchennym oraz wsparcie pozostałych działów zaplecza gastronomicznego; realizowanie bieżących zadań na stanowisku pracy i utrzymywanie właściwych standardów...
pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat 5 000 - 5 500 zł brutto/mies.
8 dni
Przygotowywanie posiłków zgodnie z obowiązującymi recepturami. Dbałość o jakość dań i wykorzystywanych półproduktów. Utrzymywanie porządku na stanowisku pracy, opisywanie produktów i kontrola terminów ważności zgodnie z FIFO. Sprawdzanie dokumentów dostaw i kontrola jakości surowców.
Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
pracownik fizyczny umowa o pracę / o pracę tymczasową tymczasowa/dodatkowa aplikuj szybkoaplikuj bez CV
24 godz.
Zadania Samodzielne i terminowe przygotowywanie dań z menu hotelu zgodnie z najwyższymi standardami. Dbanie o nienaganny porządek i higienę na stanowisku pracy oraz w całej kuchni. Ścisła i efektywna współpraca z Szefem Kuchni w bieżących zadaniach.
pracownik fizyczny umowa o pracę / o pracę tymczasową tymczasowa/dodatkowa aplikuj szybkoaplikuj bez CV
2 dni
Zadania Twórcze przygotowywanie posiłków zgodnie z obowiązującym menu czterogwiazdkowego obiektu. Utrzymywanie najwyższych standardów czystości i bezpieczeństwa w miejscu pracy. Zespołowa realizacja zadań pod kierownictwem Szefa Kuchni.
pracownik fizyczny umowa o pracę / o pracę tymczasową tymczasowa/dodatkowa aplikuj szybkoaplikuj bez CV
2 dni
Twoje obowiązki: Przygotowywanie dań zgodnie z menu Utrzymywanie czystości w kuchni Współpraca z szefem kuchni Oczekujemy: Pierwszego doświadczenia na kuchni Znajomość języka niemieckiego lub angielskiego – min B1 Wysokiej kultury osobistej, otwartości i komunikatywności
Główne zadania: realizacja przydzielonych zadań w kuchni i efektywna współpraca z pozostałym personelem kuchni i hotelu; przygotowywanie potraw z należytą dbałością o ich jakość; przestrzeganie właściwych standardów i procedur obowiązujących w kuchni/w firmie;
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie / kontrakt B2B pełny etat aplikuj bez CV
8 dni
Samodzielne przygotowywanie potraw zgodnie z naszymi standardami. Przestrzeganie norm HACCP. Praca według ustalonych przepisów. Kreatywne podejście do gotowania. Zapewnienie wysokiej jakości obsługi gości.
Opis stanowiska przygotowywanie dań zgodnie z ustalonym menu i dbanie o ich odpowiednią jakość; wspólna praca z zespołem kuchennym oraz wsparcie pozostałych działów zaplecza gastronomicznego; realizowanie bieżących zadań na stanowisku pracy i utrzymywanie właściwych standardów...
pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat 5 000 - 5 500 zł brutto/mies.
8 dni
Przygotowywanie posiłków zgodnie z obowiązującymi recepturami. Dbałość o jakość dań i wykorzystywanych półproduktów. Utrzymywanie porządku na stanowisku pracy, opisywanie produktów i kontrola terminów ważności zgodnie z FIFO. Sprawdzanie dokumentów dostaw i kontrola jakości surowców.
Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!