pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat
1 dni
Zadania: Przygotowanie potraw z karty menu. Zapewnienie czystości naczyń i sprzętu kuchennego. Zapewnienie wysokiego poziomu obsługi gości. Dbanie o zapewnienie wysokich standardów czystości i higieny. Współudział w tworzeniu menu - adekwatnego do obowiązujących trendów.
Zadania: Przygotowywanie dań zgodnie z menu hotelowym; Utrzymywanie porządku i przestrzeganie zasad higieny na stanowisku pracy; Praca zgodnie z wytycznymi HACCP; Współpraca z zespołem kuchni i obsługi; Organizacja pracy pod presją czasu;
pracownik fizyczny / kierownik/koordynator umowa o pracę pełny etat
1 dni
Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań zgodnie z menu hotelu. Zapewnienie wysokiej jakości serwowanych potraw i doznań kulinarnych dla gości. Przestrzeganie zasad higieny i standardów HACCP. Współpraca z zespołem kuchni i obsługą hotelu.
Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
pracownik fizyczny / kierownik/koordynator umowa o pracę pełny etat
3 dni
Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie / kontrakt B2B pełny etat aplikuj bez CV
10 dni
Samodzielne przygotowywanie potraw zgodnie z naszymi standardami. Przestrzeganie norm HACCP. Praca według ustalonych przepisów. Kreatywne podejście do gotowania. Zapewnienie wysokiej jakości obsługi gości.
Klient portalu Praca.pl
Kroczyce
praca stacjonarna
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat 6 200 - 8 200 zł brutto/mies. aplikuj bez CV
10 dni
przygotowywanie potraw a’la carte według obowiązujących receptur; obsługa imprez okolicznościowych, bankietów i cateringów; dbanie o jakość, świeżość i estetykę serwowanych dań; współpraca z zespołem kuchni oraz innymi działami; utrzymywanie porządku i higieny zgodnie z...
Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
Stawka godzinowa Netto OD 30 zł./godz Wymagania: duży uśmiech i wrodzona życzliwość, doświadczenie w gastronomii, umiejętność pracy w zespole, zorganizowanie i dokładność, umiejętność dbania o czystość i porządek; dyspozycyjność, chęć pracy na cały etat w systemie zmianowym.
Opis stanowiska: obsługa klientów zgodnie ze standardami i zasadami gościnności, pomoc w przygotowywaniu oraz wydawaniu posiłków, dbanie o czystość i estetykę stanowiska pracy, współpraca z zespołem w realizacji bieżących zadań, wspieranie działań zapewniających sprawną obsługę gości.
GastroAgency to firma współpracująca z hotelami i schroniskami górskimi w Niemczech i Austrii. Na tych stanowiskach masz zapewnione zakwaterowanie i wyżywienie, a w pracy możesz pozostać tylko przez jeden sezon lub możemy znaleźć Ci stałą pracę. Jeśli jesteś zainteresowany, wyślij nam swoje CV, a my się z Tobą skontaktujemy.
Kucharz / Kucharka
Miejsce pracy: Austria
Jesteś kucharzem / kucharką z wieloletnim doświadczeniem lub świeżo wyszkolonym?
Poszukujemy kilku nowych pracowników do schronisk górskich i hoteli w całej Austrii.
Dla absolwentów mamy stanowiska zespołowe kierowane przez bardziej doświadczonych kolegów.
Możemy również zaoferować bardziej zaawansowane stanowiska, takie jak Chef de Partie lub Sous Chef w hotelu 4**** z odpowiednim wynagrodzeniem finansowym.
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat
1 dni
Zadania: Przygotowanie potraw z karty menu. Zapewnienie czystości naczyń i sprzętu kuchennego. Zapewnienie wysokiego poziomu obsługi gości. Dbanie o zapewnienie wysokich standardów czystości i higieny. Współudział w tworzeniu menu - adekwatnego do obowiązujących trendów.
Zadania: Przygotowywanie dań zgodnie z menu hotelowym; Utrzymywanie porządku i przestrzeganie zasad higieny na stanowisku pracy; Praca zgodnie z wytycznymi HACCP; Współpraca z zespołem kuchni i obsługi; Organizacja pracy pod presją czasu;
pracownik fizyczny / kierownik/koordynator umowa o pracę pełny etat
1 dni
Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań zgodnie z menu hotelu. Zapewnienie wysokiej jakości serwowanych potraw i doznań kulinarnych dla gości. Przestrzeganie zasad higieny i standardów HACCP. Współpraca z zespołem kuchni i obsługą hotelu.
Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
pracownik fizyczny / kierownik/koordynator umowa o pracę pełny etat
3 dni
Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie / kontrakt B2B pełny etat aplikuj bez CV
10 dni
Samodzielne przygotowywanie potraw zgodnie z naszymi standardami. Przestrzeganie norm HACCP. Praca według ustalonych przepisów. Kreatywne podejście do gotowania. Zapewnienie wysokiej jakości obsługi gości.
Klient portalu Praca.pl
Kroczyce
praca stacjonarna
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat 6 200 - 8 200 zł brutto/mies. aplikuj bez CV
10 dni
przygotowywanie potraw a’la carte według obowiązujących receptur; obsługa imprez okolicznościowych, bankietów i cateringów; dbanie o jakość, świeżość i estetykę serwowanych dań; współpraca z zespołem kuchni oraz innymi działami; utrzymywanie porządku i higieny zgodnie z...
Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
Stawka godzinowa Netto OD 30 zł./godz Wymagania: duży uśmiech i wrodzona życzliwość, doświadczenie w gastronomii, umiejętność pracy w zespole, zorganizowanie i dokładność, umiejętność dbania o czystość i porządek; dyspozycyjność, chęć pracy na cały etat w systemie zmianowym.
Opis stanowiska: obsługa klientów zgodnie ze standardami i zasadami gościnności, pomoc w przygotowywaniu oraz wydawaniu posiłków, dbanie o czystość i estetykę stanowiska pracy, współpraca z zespołem w realizacji bieżących zadań, wspieranie działań zapewniających sprawną obsługę gości.