pracownik fizyczny umowa o pracę / o pracę tymczasową tymczasowa/dodatkowa aplikuj szybkoaplikuj bez CV
1 dni
Twoje obowiązki: Przygotowywanie dań zgodnie z menu Utrzymywanie czystości w kuchni Współpraca z szefem kuchni Oczekujemy: Pierwszego doświadczenia na kuchni Znajomość języka niemieckiego lub angielskiego – min B1 Wysokiej kultury osobistej, otwartości i komunikatywności
pracownik fizyczny umowa o pracę / o pracę tymczasową tymczasowa/dodatkowa aplikuj szybkoaplikuj bez CV
1 dni
Zadania Twórcze przygotowywanie posiłków zgodnie z obowiązującym menu czterogwiazdkowego obiektu. Utrzymywanie najwyższych standardów czystości i bezpieczeństwa w miejscu pracy. Zespołowa realizacja zadań pod kierownictwem Szefa Kuchni.
pracownik fizyczny umowa o pracę / o pracę tymczasową tymczasowa/dodatkowa aplikuj szybkoaplikuj bez CV
3 dni
Zadania Samodzielne i terminowe przygotowywanie dań z menu hotelu zgodnie z najwyższymi standardami. Dbanie o nienaganny porządek i higienę na stanowisku pracy oraz w całej kuchni. Ścisła i efektywna współpraca z Szefem Kuchni w bieżących zadaniach.
Kogo szukamy: Osób z doświadczeniem w kuchni zbiorowego żywienia lub gastronomii eventowej; Kogoś, kto nie boi się dużej skali (500+ posiłków dziennie) Osób ceniących porządek, tempo i współpracę; Znających zasady HACCP i przechowywania żywności; Co będziesz robić: Przygotowywać...
pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat 5 000 - 5 500 zł brutto/mies.
1 dni
Przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturami; Dbałość o najwyższą jakość serwowanych dań jak i półproduktów; Dbanie o porządek na kuchni, opis produktów, pilnowanie dat produktów zgodnie z zasadą FIFO; Kontrola dokumentów od dostawców;
Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw zgodnie z recepturami - pizza, dbałość o oznaczenia i czystość na dziale, atrakcyjne eksponowanie towaru, dbałość o jakość i estetykę przygotowywanych potraw, obsługa klienta.
Opis stanowiska: Bieżące prace w sekcji kuchni ciepłej; Uczestnictwo w przygotowaniu imprez okolicznościowych; Przestrzeganie zasad haccp i bhp; Racjonalne gospodarowanie produktami Dbanie o estetykę serwowanych potraw; Utrzymanie porządku w miejscu pracy;
Lengle Personal GmbH to firma z doświadczeniem, która negocjuje korzystne warunki pracy i wynagrodzenia z myślą o pracowniku. Nasz zespół dba o to, abyś otrzymał uczciwe i satysfakcjonujące warunki zatrudnienia – Twoje potrzeby są dla nas najważniejsze! Wspieramy Cię także we wszystkich formalnościach, abyś mógł rozpocząć pracę bez stresu i z poczuciem bezpieczeństwa.
Kucharz
Miejsce pracy: Niemcy, Brandenburgia
Zadania:
Przygotowywanie potraw zgodnie z menu restauracji (lunch, kolacja, dania sezonowe)
Dbanie o wysoką jakość i estetykę serwowanych dań
Przestrzeganie zasad higieny oraz przepisów
Współpraca z zespołem kuchennym i obsługą sali
Dbanie o czystość i porządek w miejscu pracy
Wymagania:
Doświadczenie zawodowe na stanowisku kucharza/kucharki
Znajomość języka niemieckiego w stopniu komunikatywnym (mile widziana)
Gotowość do pracy w zespole oraz zaangażowanie
Wykształcenie gastronomiczne będzie dodatkowym atutem
Oferujemy:
Zatrudnienie u niemieckiego pracodawcy na niemieckich warunkach
Atrakcyjne wynagrodzenie + diety + dodatki
Bezpłatne zakwaterowanie w pobliżu miejsca pracy
Możliwość rozwoju zawodowego i zdobywania doświadczenia
pracownik fizyczny umowa o pracę / o pracę tymczasową tymczasowa/dodatkowa aplikuj szybkoaplikuj bez CV
1 dni
Twoje obowiązki: Przygotowywanie dań zgodnie z menu Utrzymywanie czystości w kuchni Współpraca z szefem kuchni Oczekujemy: Pierwszego doświadczenia na kuchni Znajomość języka niemieckiego lub angielskiego – min B1 Wysokiej kultury osobistej, otwartości i komunikatywności
pracownik fizyczny umowa o pracę / o pracę tymczasową tymczasowa/dodatkowa aplikuj szybkoaplikuj bez CV
1 dni
Zadania Twórcze przygotowywanie posiłków zgodnie z obowiązującym menu czterogwiazdkowego obiektu. Utrzymywanie najwyższych standardów czystości i bezpieczeństwa w miejscu pracy. Zespołowa realizacja zadań pod kierownictwem Szefa Kuchni.
pracownik fizyczny umowa o pracę / o pracę tymczasową tymczasowa/dodatkowa aplikuj szybkoaplikuj bez CV
3 dni
Zadania Samodzielne i terminowe przygotowywanie dań z menu hotelu zgodnie z najwyższymi standardami. Dbanie o nienaganny porządek i higienę na stanowisku pracy oraz w całej kuchni. Ścisła i efektywna współpraca z Szefem Kuchni w bieżących zadaniach.
Kogo szukamy: Osób z doświadczeniem w kuchni zbiorowego żywienia lub gastronomii eventowej; Kogoś, kto nie boi się dużej skali (500+ posiłków dziennie) Osób ceniących porządek, tempo i współpracę; Znających zasady HACCP i przechowywania żywności; Co będziesz robić: Przygotowywać...
pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat 5 000 - 5 500 zł brutto/mies.
1 dni
Przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturami; Dbałość o najwyższą jakość serwowanych dań jak i półproduktów; Dbanie o porządek na kuchni, opis produktów, pilnowanie dat produktów zgodnie z zasadą FIFO; Kontrola dokumentów od dostawców;
Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw zgodnie z recepturami - pizza, dbałość o oznaczenia i czystość na dziale, atrakcyjne eksponowanie towaru, dbałość o jakość i estetykę przygotowywanych potraw, obsługa klienta.
Opis stanowiska: Bieżące prace w sekcji kuchni ciepłej; Uczestnictwo w przygotowaniu imprez okolicznościowych; Przestrzeganie zasad haccp i bhp; Racjonalne gospodarowanie produktami Dbanie o estetykę serwowanych potraw; Utrzymanie porządku w miejscu pracy;