Co będziesz robić: Przygotowywać dania zgodnie z planem dnia i recepturami; Dbać o czystość i organizację stanowiska; Współpracować z zespołem (pomoc, wydawka, odprawy) Brać udział w codziennym planowaniu pracy kuchni; Kogo szukamy: Osób z doświadczeniem w kuchni zbiorowego żywienia...
Klient portalu Praca.pl
Warszawa
praca stacjonarna
pracownik fizyczny
1 dni
Bieżąca realizacja zadań w sekcji kuchni ciepłej. Aktywny udział w przygotowaniu i obsłudze imprez okolicznościowych. Ścisłe przestrzeganie wewnętrznych zasad HACCP i BHP. Racjonalne i ekonomiczne gospodarowanie produktami spożywczymi. Dbałość o estetykę i wysoką jakość serwowanych...
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie / kontrakt B2B pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
2 dni
Samodzielne gotowanie; Przygotowywanie potraw zgodnie ze standardami Restauracji; Stosowanie systemu HACCP; Praca na recepturach; Kreatywność; Dbałość o wysoki standard obsługi gości;
Kogo szukamy: Osób z doświadczeniem w kuchni zbiorowego żywienia lub gastronomii eventowej; Kogoś, kto nie boi się dużej skali (500+ posiłków dziennie) Osób ceniących porządek, tempo i współpracę; Znających zasady HACCP i przechowywania żywności; Co będziesz robić: Przygotowywać...
pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat 5 000 - 5 500 zł brutto/mies.
2 dni
Przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturami; Dbałość o najwyższą jakość serwowanych dań jak i półproduktów; Dbanie o porządek na kuchni, opis produktów, pilnowanie dat produktów zgodnie z zasadą FIFO; Kontrola dokumentów od dostawców;
Twój zakres obowiązków: praca w otwartej kuchni na terenie hali sprzedaży, organizacja pracy w kuchni, kreowanie sezonowych kart menu, spotkania z gośćmi punktu gastronomicznego, przygotowywanie zamówień i odbiór towarów.
Opis stanowiska: Bieżące prace w sekcji kuchni ciepłej; Uczestnictwo w przygotowaniu imprez okolicznościowych; Przestrzeganie zasad haccp i bhp; Racjonalne gospodarowanie produktami Dbanie o estetykę serwowanych potraw; Utrzymanie porządku w miejscu pracy;
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat / część etatu aplikuj szybkoaplikuj bez CV
4 dni
Opis stanowiska przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonymi recepturami, w tym dań mięsnych i wegetariańskich, obróbka surowców oraz komponowanie półproduktów, dbanie o estetykę oraz powtarzalność serwowanych wyrobów, utrzymanie porządku na stanowisku oraz przestrzeganie zasad higieny,...
Co będziesz robić: Przygotowywać dania zgodnie z planem dnia i recepturami; Dbać o czystość i organizację stanowiska; Współpracować z zespołem Brać udział w codziennym planowaniu pracy kuchni; Kogo szukamy: Osób z doświadczeniem w kuchni zbiorowego żywienia lub gastronomii eventowej;...
ATERIMA jest działającą na rynku europejskim licencjonowaną agencją zatrudnienia, wpisaną do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 16455. U nas masz gwarancję sprawdzonych ofert pracy i dobrego wynagrodzenia. Aktualnie dla naszego klienta szukamy kandydatów do pracy na stanowisku:
2018-06-26
Kucharz
Francja, departament Sabaudia
Wymagania:
min. 3-letnie doświadczenie na podobnym stanowisku
dyspozycyjność do podjęcia zatrudnienia od 15 czerwca
aktualne podleganie ubezpieczeniu zdrowotnemu
badania lekarskie na podstawie naszego skierowania
komunikatywna znajomość j. angielskiego lub j. francuskiego
Obowiązki:
samodzielne przygotowanie tradycyjnych dań kuchni francuskich (praca w ośrodku wypoczynkowym)
dbanie o porządek i czystość
Wybranym kandydatom oferujemy:
legalne zatrudnienie na terenie Francji
umowę o pracę tymczasową do 25 sierpnia z możliwością przedłużenia
Jesteśmy agencją zatrudnienia z siedzibą w Krakowie, wpisaną do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 16455. Działamy w całej Polsce, zawsze etycznie i zgodnie z zasadami. Zamiast szukać dróg na skróty, stawiamy na odpowiedzialność. Zgłoś się do nas - mamy dla Ciebie pracę.
Co będziesz robić: Przygotowywać dania zgodnie z planem dnia i recepturami; Dbać o czystość i organizację stanowiska; Współpracować z zespołem (pomoc, wydawka, odprawy) Brać udział w codziennym planowaniu pracy kuchni; Kogo szukamy: Osób z doświadczeniem w kuchni zbiorowego żywienia...
Klient portalu Praca.pl
Warszawa
praca stacjonarna
pracownik fizyczny
1 dni
Bieżąca realizacja zadań w sekcji kuchni ciepłej. Aktywny udział w przygotowaniu i obsłudze imprez okolicznościowych. Ścisłe przestrzeganie wewnętrznych zasad HACCP i BHP. Racjonalne i ekonomiczne gospodarowanie produktami spożywczymi. Dbałość o estetykę i wysoką jakość serwowanych...
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie / kontrakt B2B pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
2 dni
Samodzielne gotowanie; Przygotowywanie potraw zgodnie ze standardami Restauracji; Stosowanie systemu HACCP; Praca na recepturach; Kreatywność; Dbałość o wysoki standard obsługi gości;
Kogo szukamy: Osób z doświadczeniem w kuchni zbiorowego żywienia lub gastronomii eventowej; Kogoś, kto nie boi się dużej skali (500+ posiłków dziennie) Osób ceniących porządek, tempo i współpracę; Znających zasady HACCP i przechowywania żywności; Co będziesz robić: Przygotowywać...
pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat 5 000 - 5 500 zł brutto/mies.
2 dni
Przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturami; Dbałość o najwyższą jakość serwowanych dań jak i półproduktów; Dbanie o porządek na kuchni, opis produktów, pilnowanie dat produktów zgodnie z zasadą FIFO; Kontrola dokumentów od dostawców;
Twój zakres obowiązków: praca w otwartej kuchni na terenie hali sprzedaży, organizacja pracy w kuchni, kreowanie sezonowych kart menu, spotkania z gośćmi punktu gastronomicznego, przygotowywanie zamówień i odbiór towarów.
Opis stanowiska: Bieżące prace w sekcji kuchni ciepłej; Uczestnictwo w przygotowaniu imprez okolicznościowych; Przestrzeganie zasad haccp i bhp; Racjonalne gospodarowanie produktami Dbanie o estetykę serwowanych potraw; Utrzymanie porządku w miejscu pracy;
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat / część etatu aplikuj szybkoaplikuj bez CV
4 dni
Opis stanowiska przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonymi recepturami, w tym dań mięsnych i wegetariańskich, obróbka surowców oraz komponowanie półproduktów, dbanie o estetykę oraz powtarzalność serwowanych wyrobów, utrzymanie porządku na stanowisku oraz przestrzeganie zasad higieny,...
Co będziesz robić: Przygotowywać dania zgodnie z planem dnia i recepturami; Dbać o czystość i organizację stanowiska; Współpracować z zespołem Brać udział w codziennym planowaniu pracy kuchni; Kogo szukamy: Osób z doświadczeniem w kuchni zbiorowego żywienia lub gastronomii eventowej;...