Najnowsze oferty pracy

  • Pomocnik masarza przy produkcji wędlin

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Żeleźniki    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat
    1 dni
    Twoje zadania: zadania pomocnicze przy produkcji wędlin i wyrobów masarskich; współpraca z masarzami przy obsłudze maszyn; realizacja zadań przygotowujących mięso do dalszej obróbki (np. peklowanie) utrzymywanie porządku w miejscu pracy oraz przestrzeganie obowiązujących procedur BHP i HACCP;
  • Rzeźnik do rozbioru półtusz wieprzowych

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Żeleźniki    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat
    1 dni
    Twoje zadania: rozbiór i wykrawanie półtusz wieprzowych zgodnie z normami jakości; klasyfikacja mięsa i podział na elementy zasadnicze; obsługa narzędzi ręcznych i maszyn przeznaczonych do rozbioru; kontrola jakości surowca i przestrzeganie standardów BHP i HACCP; współpraca z zespołem produkcyjnym;
  • Pomocnik masarza przy produkcji wędlin

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Żeleźniki    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat
    6 dni
    Zadania: Wsparcie przy produkcji wyrobów masarskich i obsłudze maszyn. Przygotowywanie mięsa do dalszej obróbki (np. peklowanie). Prace porządkowe i przestrzeganie zasad BHP oraz HACCP.
  • Wędliniarz / Masarz / Rzeźnik

    Schiever Polska Sp. z o.o.   Bielsko-Biała    praca stacjonarna   dziś wygasa
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    8 dni
    Zakres obowiązków: wykrawanie elementów na mięsa drobne, produkcja wyrobów garmażeryjnych, produkcja wyrobów mięsnych i wędliniarskich. Oczekujemy: mile widziane doświadczenie w pracy na stanowisku rzeźnika lub podobnym, umiejętności pracy z nożem i urządzeniami masarskimi,...
  • Rzeźnik do rozbioru półtusz wieprzowych

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Żeleźniki    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat
    8 dni
    Zadania: Rozbiór i wykrawanie półtusz wieprzowych zgodnie z normami jakości. Klasyfikacja mięsa i dzielenie na elementy. Obsługa narzędzi ręcznych i maszyn rozbiorowych. Kontrola jakości surowca i przestrzeganie zasad BHP oraz HACCP. Współpraca z zespołem produkcyjnym.
  • Rzeźnik - Rozbieracz / Wykrawacz

    Klient portalu Praca.pl   Dania   
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / agencyjna  tymczasowa/dodatkowa / pełny etat  aplikuj bez CV
    10 dni
    Profesjonalny rozbiór mięsa w jednym ze specjalistycznych działów (łopatek, szynek, 6-częściowy, kotlet/boczek). Precyzyjne i terminowe wykonywanie zadań związanych z obróbką mięsa. Dbanie o jakość i przestrzeganie standardów higieny i bezpieczeństwa pracy.
  • Pracownik Działu Mięsnego

    Schiever Polska Sp. z o.o.   Bielsko-Biała    praca stacjonarna   dziś wygasa
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    13 dni
    Opis Przygotowywanie mięsa poprzez wykrawanie i porcjowanie. Produkcja wyrobów garmażeryjnych. Wytwarzanie wyrobów mięsnych i wędliniarskich.
  • Rzeźnik

    JKS A/S   Dania   
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / agencyjna  tymczasowa/dodatkowa / pełny etat  Szukamy kilku pracowników  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    1 dni
    Liczba poszukiwanych pracowników i stanowiska: Rozbieracz mięsa – dział łopatek: 7 osób Rozbieracz mięsa – dział szynek: 3 osoby; Rozbieracz mięsa – dział 6-częściowy: 3 osoby; Rozbieracz mięsa – dział kotlet/boczek: 4 osoby
  • Masarz do produkcji wędlin

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Żeleźniki    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat
    1 dni
    Twoje zadania: przygotowanie i obróbka mięsa do produkcji wędlin (mielenie, peklowanie, marynowanie) produkcja wędlin zgodnie z recepturami; obsługa maszyn masarskich; kontrola jakości i świeżości surowca; dbałość o porządek na stanowisku pracy oraz przestrzeganie zasada BHP i HACCP;
  • Pracownik Działu Mięso (rozbieracz / wykrawacz)

    Transgourmet Polska   Piaseczno, k. Warszawy    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    4 dni
    Do Twoich zadań będą należeć m.in.: rozbiór i trybowanie mięsa, przygotowanie wyrobów mięsnych do wędzenia, transport i wykładanie towaru oraz dbanie o jego właściwą ekspozycję, profesjonalna obsługa klienta, udział w cyklicznych inwentaryzacjach.
Zobacz więcej ofert pracy
Praca.pl Praca Holandia Rzeźnik Holandia
Rzeźnik, wykrawacz wieprzowy

Rzeźnik, wykrawacz wieprzowy

Good Job
Holandia, okolice Leek
praca stacjonarna
3928 dni temu

Ogłoszenie numer: 624272, z dnia 2015-03-06

Good Job

Good Job jest profesjonalną firmą zajmującą się rekrutacją międzynarodową. Oferujemy nie tylko prace w najlepszych lokalizacjach w Holandii, ale również zakwaterowanie oraz pomoc w kwestiach formalnych.

Rzeźnik, wykrawacz wieprzowy

Miejsce pracy: Holandia, okolice Leek

 

Opis stanowiska

Poszukujemy kandydatów na poniższe stanowiska:

  • praca przy rozbiorze, wykrawaniu oraz klasyfikowaniu mięsa do produkcji wędlin,
  • praca z nożem,
  • obsługa sprzętu stosowanego do rozbioru i wykrawania,
  • praca zgodnie z zasadami HACCP.
  • rozbiór głów wieprzowych

Wymagania

  • doświadczenie w pracy przy wykrawaniu lub klasowaniu mięsa wieprzowego
  • lub doświadczenie w pracy przy rozbiorze głów wieprzowych
  • mile widziane doświadczenie w zakładzie holenderskim Beusmeat
  • motywacja do pracy
  • samodzielność, dokładność, sumienność
  • znajomość języka angielskiego mile nie jest warunkiem koniecznym
  • mile widziane prawo jazdy kat B

Oferujemy

  • legalną pracę u sprawdzonego klienta- atrakcyjne wynagrodzenie,
  • mieszkanie w domkach,
  • ubezpieczenie,
  • możliwość pracy w godzinach nadliczbowych,
  • opiekę koordynatora w Holandii,
  • atrakcyjne wynagrodzenie, wypłacane co tydzień,
  • możliwość pracy w godzinach nadliczbowych,
Prosimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych w procesie rekrutacji.
 

Podobne oferty

  • Pomocnik masarza przy produkcji wędlin

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Żeleźniki    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat
    1 dni
    Twoje zadania: zadania pomocnicze przy produkcji wędlin i wyrobów masarskich; współpraca z masarzami przy obsłudze maszyn; realizacja zadań przygotowujących mięso do dalszej obróbki (np. peklowanie) utrzymywanie porządku w miejscu pracy oraz przestrzeganie obowiązujących procedur BHP i HACCP;
  • Rzeźnik do rozbioru półtusz wieprzowych

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Żeleźniki    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat
    1 dni
    Twoje zadania: rozbiór i wykrawanie półtusz wieprzowych zgodnie z normami jakości; klasyfikacja mięsa i podział na elementy zasadnicze; obsługa narzędzi ręcznych i maszyn przeznaczonych do rozbioru; kontrola jakości surowca i przestrzeganie standardów BHP i HACCP; współpraca z zespołem produkcyjnym;
  • Pomocnik masarza przy produkcji wędlin

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Żeleźniki    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat
    6 dni
    Zadania: Wsparcie przy produkcji wyrobów masarskich i obsłudze maszyn. Przygotowywanie mięsa do dalszej obróbki (np. peklowanie). Prace porządkowe i przestrzeganie zasad BHP oraz HACCP.
  • Wędliniarz / Masarz / Rzeźnik

    Schiever Polska Sp. z o.o.   Bielsko-Biała    praca stacjonarna   dziś wygasa
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    8 dni
    Zakres obowiązków: wykrawanie elementów na mięsa drobne, produkcja wyrobów garmażeryjnych, produkcja wyrobów mięsnych i wędliniarskich. Oczekujemy: mile widziane doświadczenie w pracy na stanowisku rzeźnika lub podobnym, umiejętności pracy z nożem i urządzeniami masarskimi,...
  • Rzeźnik do rozbioru półtusz wieprzowych

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Żeleźniki    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat
    8 dni
    Zadania: Rozbiór i wykrawanie półtusz wieprzowych zgodnie z normami jakości. Klasyfikacja mięsa i dzielenie na elementy. Obsługa narzędzi ręcznych i maszyn rozbiorowych. Kontrola jakości surowca i przestrzeganie zasad BHP oraz HACCP. Współpraca z zespołem produkcyjnym.
  • Rzeźnik - Rozbieracz / Wykrawacz

    Klient portalu Praca.pl   Dania   
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / agencyjna  tymczasowa/dodatkowa / pełny etat  aplikuj bez CV
    10 dni
    Profesjonalny rozbiór mięsa w jednym ze specjalistycznych działów (łopatek, szynek, 6-częściowy, kotlet/boczek). Precyzyjne i terminowe wykonywanie zadań związanych z obróbką mięsa. Dbanie o jakość i przestrzeganie standardów higieny i bezpieczeństwa pracy.
  • Pracownik Działu Mięsnego

    Schiever Polska Sp. z o.o.   Bielsko-Biała    praca stacjonarna   dziś wygasa
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    13 dni
    Opis Przygotowywanie mięsa poprzez wykrawanie i porcjowanie. Produkcja wyrobów garmażeryjnych. Wytwarzanie wyrobów mięsnych i wędliniarskich.
  • Rzeźnik

    JKS A/S   Dania   
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / agencyjna  tymczasowa/dodatkowa / pełny etat  Szukamy kilku pracowników  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    1 dni
    Liczba poszukiwanych pracowników i stanowiska: Rozbieracz mięsa – dział łopatek: 7 osób Rozbieracz mięsa – dział szynek: 3 osoby; Rozbieracz mięsa – dział 6-częściowy: 3 osoby; Rozbieracz mięsa – dział kotlet/boczek: 4 osoby
  • Masarz do produkcji wędlin

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Żeleźniki    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat
    1 dni
    Twoje zadania: przygotowanie i obróbka mięsa do produkcji wędlin (mielenie, peklowanie, marynowanie) produkcja wędlin zgodnie z recepturami; obsługa maszyn masarskich; kontrola jakości i świeżości surowca; dbałość o porządek na stanowisku pracy oraz przestrzeganie zasada BHP i HACCP;
  • Pracownik Działu Mięso (rozbieracz / wykrawacz)

    Transgourmet Polska   Piaseczno, k. Warszawy    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    4 dni
    Do Twoich zadań będą należeć m.in.: rozbiór i trybowanie mięsa, przygotowanie wyrobów mięsnych do wędzenia, transport i wykładanie towaru oraz dbanie o jego właściwą ekspozycję, profesjonalna obsługa klienta, udział w cyklicznych inwentaryzacjach.