Najnowsze oferty pracy

  • Masarz do produkcji wędlin (k/m)

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Żeleźniki    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat
    6 godz.
    Twoje zadania: przygotowanie i obróbka mięsa do produkcji wędlin (mielenie, peklowanie, marynowanie) produkcja wędlin zgodnie z recepturami; obsługa maszyn masarskich; kontrola jakości i świeżości surowca; dbałość o porządek na stanowisku pracy oraz przestrzeganie zasada BHP i HACCP;
  • Rzeźnik

    JKS A/S   Dania   
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / agencyjna  tymczasowa/dodatkowa / pełny etat  Szukamy kilku pracowników  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    10 dni
    Liczba poszukiwanych pracowników i stanowiska: Rozbieracz mięsa – dział łopatek: 7 osób Rozbieracz mięsa – dział szynek: 3 osoby; Rozbieracz mięsa – dział 6-częściowy: 3 osoby; Rozbieracz mięsa – dział kotlet/boczek: 4 osoby
  • Rzeźnik do rozbioru półtusz wieprzowych (k/m)

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Żeleźniki    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat
    5 godz.
    Twoje zadania: rozbiór i wykrawanie półtusz wieprzowych zgodnie z normami jakości; klasyfikacja mięsa i podział na elementy zasadnicze; obsługa narzędzi ręcznych i maszyn przeznaczonych do rozbioru; kontrola jakości surowca i przestrzeganie standardów BHP i HACCP; współpraca z zespołem produkcyjnym;
  • Pomocnik / Pomocniczka masarza przy produkcji wędlin

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Żeleźniki    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat
    6 godz.
    Twoje zadania: zadania pomocnicze przy produkcji wędlin i wyrobów masarskich; współpraca z masarzami przy obsłudze maszyn; realizacja zadań przygotowujących mięso do dalszej obróbki (np. peklowanie) utrzymywanie porządku w miejscu pracy oraz przestrzeganie obowiązujących procedur BHP i HACCP;
  • Pracownik Działu Mięso (rozbieracz / wykrawacz)

    Transgourmet Polska   Piaseczno, k. Warszawy    praca stacjonarna   za 2 dni wygasa
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    3 dni
    Do Twoich zadań będą należeć m.in.: rozbiór i trybowanie mięsa, przygotowanie wyrobów mięsnych do wędzenia, transport i wykładanie towaru oraz dbanie o jego właściwą ekspozycję, profesjonalna obsługa klienta, udział w cyklicznych inwentaryzacjach.
  • Rzeźnik - Rozbieracz / Wykrawacz

    Klient portalu Praca.pl   Dania   
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / agencyjna  tymczasowa/dodatkowa / pełny etat  aplikuj bez CV
    8 dni
    Profesjonalny rozbiór mięsa w jednym ze specjalistycznych działów (łopatek, szynek, 6-częściowy, kotlet/boczek). Precyzyjne i terminowe wykonywanie zadań związanych z obróbką mięsa. Dbanie o jakość i przestrzeganie standardów higieny i bezpieczeństwa pracy.
Zobacz więcej ofert pracy
Praca.pl Praca Belgia Rzeźnik Belgia
Rzeźnik – ubojowiec

Rzeźnik – ubojowiec

Adecco Poland Sp. z o.o
Belgia, Westrozebeke
praca stacjonarna
3644 dni temu

Kim jesteśmy?

Adecco Poland Sp. z o.o. należy do międzynarodowej korporacji Adecco S.A. - światowego lidera wśród firm doradztwa personalnego, który posiada 5100 placówek w ponad 60 krajach. W Polsce działamy od 1994 roku. Swoją wiedzą i doświadczeniem służymy w ponad 50 lokalizacjach na terenie kraju. W 2016 roku pracę dzięki Adecco Poland znalazło ponad 63 000 osób. Adecco Poland Sp. z o.o. jest Agencją Zatrudnienia nr 364.

Adecco Poland Sp. z o.o. należy do międzynarodowej korporacji Adecco S.A. - światowegolidera wśród firm doradztwa personalnego, który posiada 5600 placówek w 60krajach. W Polsce działamy od 1994 roku. Swoją wiedzą i doświadczeniem służymyw ponad 30 lokalizacjach na terenie kraju. Adecco Poland Sp.z o.o. jest Agencją Zatrudnienia nr 364

Dla naszego belgijskiego klienta poszukujemykandydatów na stanowisko:


Rzeźnik – ubojowiec

Miejsce pracy: Belgia / Westrozebeke

Opis stanowiska pracy:

  • Ubój oraz rozbiór wieprzowiny
  • Praca w warunkach chłodniczych ok. 10°C

Nasze wymagania:

  • Min. rok świeżego, udokumentowanego doświadczenia na stanowisku rzeźnika (wieprzowina)/ ubojowca
  • Nie wymagamy angielskiego oraz wykształcenia
  • Możliwość pracy na dłuższy lub krótszy okres czasu

Oferujemy:

  • Stawka: 13.5 EUR brutto / 1h (w tym naliczony dodatek wakacyjny + premia roczna)
  • Kupon na posiłek: 1 EUR za dzień pracy
  • Min. 38 godzin tygodniowo, od poniedziałku do piątku
  • Praca w międzynarodowym środowisku
  • PRACA OD ZARAZ

Niniejszym wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w moim CV oraz w innych przekazanych przeze mnie dokumentach, przez Adecco Poland Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie w celach związanych z procesem rekrutacji, zarówno obecnym, jak i organizowanymi w przyszłości, zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (tekst jedn.: Dz. U. z 2014 r. poz. 1182 z późn. zm.). Wyrażam także zgodę na udostępnianie moich danych osobowych innym podmiotom należącym do grupy Adecco oraz potencjalnym pracodawcom do celów związanych z prowadzonymi obecnie lub w przyszłości procesami rekrutacji.

Administratorem podanych dobrowolnie danych osobowych jest Adecco Poland Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, Pl. Europejski 2, 00-844 Warszawa. Informujemy, że kandydatowi przysługuje pełne i niezbywalne prawo dostępu do swoich danych osobowych włączając w to prawo do ich usunięcia lub poprawiania.

 

Podobne oferty

  • Masarz do produkcji wędlin (k/m)

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Żeleźniki    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat
    6 godz.
    Twoje zadania: przygotowanie i obróbka mięsa do produkcji wędlin (mielenie, peklowanie, marynowanie) produkcja wędlin zgodnie z recepturami; obsługa maszyn masarskich; kontrola jakości i świeżości surowca; dbałość o porządek na stanowisku pracy oraz przestrzeganie zasada BHP i HACCP;
  • Rzeźnik

    JKS A/S   Dania   
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / agencyjna  tymczasowa/dodatkowa / pełny etat  Szukamy kilku pracowników  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    10 dni
    Liczba poszukiwanych pracowników i stanowiska: Rozbieracz mięsa – dział łopatek: 7 osób Rozbieracz mięsa – dział szynek: 3 osoby; Rozbieracz mięsa – dział 6-częściowy: 3 osoby; Rozbieracz mięsa – dział kotlet/boczek: 4 osoby
  • Rzeźnik do rozbioru półtusz wieprzowych (k/m)

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Żeleźniki    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat
    5 godz.
    Twoje zadania: rozbiór i wykrawanie półtusz wieprzowych zgodnie z normami jakości; klasyfikacja mięsa i podział na elementy zasadnicze; obsługa narzędzi ręcznych i maszyn przeznaczonych do rozbioru; kontrola jakości surowca i przestrzeganie standardów BHP i HACCP; współpraca z zespołem produkcyjnym;
  • Pomocnik / Pomocniczka masarza przy produkcji wędlin

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Żeleźniki    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat
    6 godz.
    Twoje zadania: zadania pomocnicze przy produkcji wędlin i wyrobów masarskich; współpraca z masarzami przy obsłudze maszyn; realizacja zadań przygotowujących mięso do dalszej obróbki (np. peklowanie) utrzymywanie porządku w miejscu pracy oraz przestrzeganie obowiązujących procedur BHP i HACCP;
  • Pracownik Działu Mięso (rozbieracz / wykrawacz)

    Transgourmet Polska   Piaseczno, k. Warszawy    praca stacjonarna   za 2 dni wygasa
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    3 dni
    Do Twoich zadań będą należeć m.in.: rozbiór i trybowanie mięsa, przygotowanie wyrobów mięsnych do wędzenia, transport i wykładanie towaru oraz dbanie o jego właściwą ekspozycję, profesjonalna obsługa klienta, udział w cyklicznych inwentaryzacjach.
  • Rzeźnik - Rozbieracz / Wykrawacz

    Klient portalu Praca.pl   Dania   
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / agencyjna  tymczasowa/dodatkowa / pełny etat  aplikuj bez CV
    8 dni
    Profesjonalny rozbiór mięsa w jednym ze specjalistycznych działów (łopatek, szynek, 6-częściowy, kotlet/boczek). Precyzyjne i terminowe wykonywanie zadań związanych z obróbką mięsa. Dbanie o jakość i przestrzeganie standardów higieny i bezpieczeństwa pracy.