pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat
2 dni
Twoje zadania: zadania pomocnicze przy produkcji wędlin i wyrobów masarskich; współpraca z masarzami przy obsłudze maszyn; realizacja zadań przygotowujących mięso do dalszej obróbki (np. peklowanie) utrzymywanie porządku w miejscu pracy oraz przestrzeganie obowiązujących procedur BHP i HACCP;
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat
2 dni
Twoje zadania: rozbiór i wykrawanie półtusz wieprzowych zgodnie z normami jakości; klasyfikacja mięsa i podział na elementy zasadnicze; obsługa narzędzi ręcznych i maszyn przeznaczonych do rozbioru; kontrola jakości surowca i przestrzeganie standardów BHP i HACCP; współpraca z zespołem produkcyjnym;
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat
7 dni
Zadania: Wsparcie przy produkcji wyrobów masarskich i obsłudze maszyn. Przygotowywanie mięsa do dalszej obróbki (np. peklowanie). Prace porządkowe i przestrzeganie zasad BHP oraz HACCP.
Zakres obowiązków: wykrawanie elementów na mięsa drobne, produkcja wyrobów garmażeryjnych, produkcja wyrobów mięsnych i wędliniarskich. Oczekujemy: mile widziane doświadczenie w pracy na stanowisku rzeźnika lub podobnym, umiejętności pracy z nożem i urządzeniami masarskimi,...
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat
9 dni
Zadania: Rozbiór i wykrawanie półtusz wieprzowych zgodnie z normami jakości. Klasyfikacja mięsa i dzielenie na elementy. Obsługa narzędzi ręcznych i maszyn rozbiorowych. Kontrola jakości surowca i przestrzeganie zasad BHP oraz HACCP. Współpraca z zespołem produkcyjnym.
pracownik fizyczny umowa o pracę / agencyjna tymczasowa/dodatkowa / pełny etat aplikuj bez CV
10 dni
Profesjonalny rozbiór mięsa w jednym ze specjalistycznych działów (łopatek, szynek, 6-częściowy, kotlet/boczek). Precyzyjne i terminowe wykonywanie zadań związanych z obróbką mięsa. Dbanie o jakość i przestrzeganie standardów higieny i bezpieczeństwa pracy.
pracownik fizyczny umowa o pracę / agencyjna tymczasowa/dodatkowa / pełny etat Szukamy kilku pracownikówaplikuj szybkoaplikuj bez CV
1 dni
Liczba poszukiwanych pracowników i stanowiska: Rozbieracz mięsa – dział łopatek: 7 osób Rozbieracz mięsa – dział szynek: 3 osoby; Rozbieracz mięsa – dział 6-częściowy: 3 osoby; Rozbieracz mięsa – dział kotlet/boczek: 4 osoby
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat
2 dni
Twoje zadania: przygotowanie i obróbka mięsa do produkcji wędlin (mielenie, peklowanie, marynowanie) produkcja wędlin zgodnie z recepturami; obsługa maszyn masarskich; kontrola jakości i świeżości surowca; dbałość o porządek na stanowisku pracy oraz przestrzeganie zasada BHP i HACCP;
Do Twoich zadań będą należeć m.in.: rozbiór i trybowanie mięsa, przygotowanie wyrobów mięsnych do wędzenia, transport i wykładanie towaru oraz dbanie o jego właściwą ekspozycję, profesjonalna obsługa klienta, udział w cyklicznych inwentaryzacjach.
HEADHUNTERS Sp. z o.o. (certyfikat nr 10079 w Krajowym Rejestrze Agencji Zatrudnienia) dla swojego brytyjskiego Partnera poszukuje kandydatów zainteresowanych podjęciem pracy na stanowisku:
Rzeźnik/Wykrawacz
Miejsce pracy: Llanybydder
Obowiązki:
Wykrawanie baraniny
Wymagania:
Doświadczenie w branży mięsnej
Podstawowa znajomość języka angielskiego
Chęć do pracy
Oferujemy:
Wynagrodzenie od 12 GBP brutto / godzinę
Umowę o pracę
Gwarantowane min. 40 godzin/ tydzień
Zakwaterowanie bez dojazdów za 60 GBP/ tydzień
Możliwość zjazdu do Polski na okres świąteczny
Aplikacje prosimy przesyłać za pomocą przycisku APLIKUJ TERAZ.
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat
2 dni
Twoje zadania: zadania pomocnicze przy produkcji wędlin i wyrobów masarskich; współpraca z masarzami przy obsłudze maszyn; realizacja zadań przygotowujących mięso do dalszej obróbki (np. peklowanie) utrzymywanie porządku w miejscu pracy oraz przestrzeganie obowiązujących procedur BHP i HACCP;
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat
2 dni
Twoje zadania: rozbiór i wykrawanie półtusz wieprzowych zgodnie z normami jakości; klasyfikacja mięsa i podział na elementy zasadnicze; obsługa narzędzi ręcznych i maszyn przeznaczonych do rozbioru; kontrola jakości surowca i przestrzeganie standardów BHP i HACCP; współpraca z zespołem produkcyjnym;
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat
7 dni
Zadania: Wsparcie przy produkcji wyrobów masarskich i obsłudze maszyn. Przygotowywanie mięsa do dalszej obróbki (np. peklowanie). Prace porządkowe i przestrzeganie zasad BHP oraz HACCP.
Zakres obowiązków: wykrawanie elementów na mięsa drobne, produkcja wyrobów garmażeryjnych, produkcja wyrobów mięsnych i wędliniarskich. Oczekujemy: mile widziane doświadczenie w pracy na stanowisku rzeźnika lub podobnym, umiejętności pracy z nożem i urządzeniami masarskimi,...
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat
9 dni
Zadania: Rozbiór i wykrawanie półtusz wieprzowych zgodnie z normami jakości. Klasyfikacja mięsa i dzielenie na elementy. Obsługa narzędzi ręcznych i maszyn rozbiorowych. Kontrola jakości surowca i przestrzeganie zasad BHP oraz HACCP. Współpraca z zespołem produkcyjnym.
pracownik fizyczny umowa o pracę / agencyjna tymczasowa/dodatkowa / pełny etat aplikuj bez CV
10 dni
Profesjonalny rozbiór mięsa w jednym ze specjalistycznych działów (łopatek, szynek, 6-częściowy, kotlet/boczek). Precyzyjne i terminowe wykonywanie zadań związanych z obróbką mięsa. Dbanie o jakość i przestrzeganie standardów higieny i bezpieczeństwa pracy.
pracownik fizyczny umowa o pracę / agencyjna tymczasowa/dodatkowa / pełny etat Szukamy kilku pracownikówaplikuj szybkoaplikuj bez CV
1 dni
Liczba poszukiwanych pracowników i stanowiska: Rozbieracz mięsa – dział łopatek: 7 osób Rozbieracz mięsa – dział szynek: 3 osoby; Rozbieracz mięsa – dział 6-częściowy: 3 osoby; Rozbieracz mięsa – dział kotlet/boczek: 4 osoby
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat
2 dni
Twoje zadania: przygotowanie i obróbka mięsa do produkcji wędlin (mielenie, peklowanie, marynowanie) produkcja wędlin zgodnie z recepturami; obsługa maszyn masarskich; kontrola jakości i świeżości surowca; dbałość o porządek na stanowisku pracy oraz przestrzeganie zasada BHP i HACCP;
Do Twoich zadań będą należeć m.in.: rozbiór i trybowanie mięsa, przygotowanie wyrobów mięsnych do wędzenia, transport i wykładanie towaru oraz dbanie o jego właściwą ekspozycję, profesjonalna obsługa klienta, udział w cyklicznych inwentaryzacjach.