Najnowsze oferty pracy

  • Rzeźnik

    JKS A/S   Dania   
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / agencyjna  tymczasowa/dodatkowa / pełny etat  Szukamy kilku pracowników  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    8 dni
    Liczba poszukiwanych pracowników i stanowiska: Rozbieracz mięsa – dział łopatek: 7 osób Rozbieracz mięsa – dział szynek: 3 osoby; Rozbieracz mięsa – dział 6-częściowy: 3 osoby; Rozbieracz mięsa – dział kotlet/boczek: 4 osoby
  • Pracownik Działu Mięso (rozbieracz / wykrawacz)

    Transgourmet Polska   Piaseczno, k. Warszawy    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    1 dni
    Do Twoich zadań będą należeć m.in.: rozbiór i trybowanie mięsa, przygotowanie wyrobów mięsnych do wędzenia, transport i wykładanie towaru oraz dbanie o jego właściwą ekspozycję, profesjonalna obsługa klienta, udział w cyklicznych inwentaryzacjach.
  • Rzeźnik - Rozbieracz / Wykrawacz

    Klient portalu Praca.pl   Dania   
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / agencyjna  tymczasowa/dodatkowa / pełny etat  aplikuj bez CV
    6 dni
    Profesjonalny rozbiór mięsa w jednym ze specjalistycznych działów (łopatek, szynek, 6-częściowy, kotlet/boczek). Precyzyjne i terminowe wykonywanie zadań związanych z obróbką mięsa. Dbanie o jakość i przestrzeganie standardów higieny i bezpieczeństwa pracy.
Zobacz więcej ofert pracy

Rzeźnik / Wykrawacz

Headhunters
Wielka Brytania
praca stacjonarna
2945 dni temu

HEADHUNTERS Sp. z o.o. (certyfikat nr 10079 w Krajowym Rejestrze Agencji Zatrudnienia) działająca na rynku polskim i zagranicznym, dla brytyjskiego partnera, do pracy stałej poszukuje odpowiedniego kandydata na stanowisko:

Rzeźnik / Wykrawacz
Obowiązki:
  • Trybowanie, wykrawanie i obróbka baraniny.
Wymagania:
  • Doświadczenie w branży mięsnej,
  • Gotowość wyjazdu za granicę,
  • Chęci do pracy.
Oferujemy:
  • Umowa o pracę z angielską agencją pracy
  • Wynagrodzenie 9 GBP – 10,50 GBP brutto/ godzinę (wypłacane co tydzień)
  • Gwarantowane min. 40 godzin/ tydzień
  • Zakwaterowanie w pobliżu miejsca pracy od 50 GBP/ tydzień.
Aplikacje prosimy przesyłać za pomocą przycisku APLIKUJ TERAZ.
Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych i wprowadzenie ich do bazy danych Headhunters Sp. z o.o. z siedzibą przy ul. Kmieca 27 w Szczecinie w celu przedstawiania mi ofert zatrudnienia, zgodnie z przepisami ustawy z 29.08.1997 o ochronie danych osobowych (tekst jednolity: Dz. U. 2016 r. poz. 922). Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych, w celu związanym z udziałem mojej osoby w niniejszym w procesie rekrutacyjnym, a także w przyszłych procesach rekrutacyjnych, w tym na otrzymywanie informacji o ofertach pracy. Wyrażam także zgodę na udostępnianie moich danych osobowych potencjalnym pracodawcom do celów związanych z procesem rekrutacji. Przysługuje mi prawo dostępu do moich danych i ich poprawiania.
 

Podobne oferty

  • Rzeźnik

    JKS A/S   Dania   
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / agencyjna  tymczasowa/dodatkowa / pełny etat  Szukamy kilku pracowników  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    8 dni
    Liczba poszukiwanych pracowników i stanowiska: Rozbieracz mięsa – dział łopatek: 7 osób Rozbieracz mięsa – dział szynek: 3 osoby; Rozbieracz mięsa – dział 6-częściowy: 3 osoby; Rozbieracz mięsa – dział kotlet/boczek: 4 osoby
  • Pracownik Działu Mięso (rozbieracz / wykrawacz)

    Transgourmet Polska   Piaseczno, k. Warszawy    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    1 dni
    Do Twoich zadań będą należeć m.in.: rozbiór i trybowanie mięsa, przygotowanie wyrobów mięsnych do wędzenia, transport i wykładanie towaru oraz dbanie o jego właściwą ekspozycję, profesjonalna obsługa klienta, udział w cyklicznych inwentaryzacjach.
  • Rzeźnik - Rozbieracz / Wykrawacz

    Klient portalu Praca.pl   Dania   
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / agencyjna  tymczasowa/dodatkowa / pełny etat  aplikuj bez CV
    6 dni
    Profesjonalny rozbiór mięsa w jednym ze specjalistycznych działów (łopatek, szynek, 6-częściowy, kotlet/boczek). Precyzyjne i terminowe wykonywanie zadań związanych z obróbką mięsa. Dbanie o jakość i przestrzeganie standardów higieny i bezpieczeństwa pracy.