Najnowsze oferty pracy

  • Pracownik Działu Mięso (Rozbieracz/Wykrawacz)

    Selgros Cash&Carry   Warszawa, Białołęka    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    16 godz.
    Do Twoich zadań będą należeć m.in.: rozbiór i trybowanie mięsa, przygotowanie wyrobów mięsnych do wędzenia, transport i wykładanie towaru oraz dbanie o jego właściwą ekspozycję, profesjonalna obsługa klienta, udział w cyklicznych inwentaryzacjach.
  • Pracownik Działu Mięso (Rozbieracz/Wykrawacz)

    Selgros Cash&Carry   Lubin    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    17 godz.
    Do Twoich zadań będą należeć m.in.: rozbiór i trybowanie mięsa, przygotowanie wyrobów mięsnych do wędzenia, transport i wykładanie towaru oraz dbanie o jego właściwą ekspozycję, profesjonalna obsługa klienta, udział w cyklicznych inwentaryzacjach.
  • Pracownik Działu Mięso

    Selgros Cash&Carry   Piaseczno, k. Warszawy    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    18 godz.
    Do Twoich zadań będą należeć m.in.: rozbiór i pakowanie mięsa, transport i wykładanie towaru na półki, dbanie o właściwą ekspozycję towaru, kontrola daty ważności produktów oraz paramentów związanych z systemem HACCP, profesjonalna obsługa klienta.
  • Pracownik Działu Mięso

    Selgros Cash&Carry   Szczecin    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    3 dni
    Do Twoich zadań będą należeć m.in.: konfekcjonowanie towaru do pakowania, rozbiór i trybowanie mięsa, przygotowanie wyrobów mięsnych do wędzenia, transport i wykładanie towaru oraz dbanie o jego właściwą ekspozycję, kontrola daty ważności produktów, profesjonalna obsługa klienta,...
  • Pracownik Działu Mięso (Rozbieracz/Wykrawacz)

    Selgros Cash&Carry   Gdańsk    praca stacjonarna   za 2 dni wygasa
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    3 dni
    Do Twoich zadań będą należeć m.in.: rozbiór i trybowanie mięsa, przygotowanie wyrobów mięsnych do wędzenia, transport i wykładanie towaru oraz dbanie o jego właściwą ekspozycję, profesjonalna obsługa klienta, udział w cyklicznych inwentaryzacjach.
Zobacz więcej ofert pracy

Rzeźnik

JKS A/S
Dania, Zelandia
praca stacjonarna
2012 dni temu

Ogłoszenie numer: 2102568, z dnia 2018-10-12

 

JKS A/S jest w 100 % duńska agencją zatrudnienia i rekrutacji. Od 20 lat pomagamy pracownikom w znalezieniu odpowiedniej dla siebie pracy na terenie Danii, Norwegii i Szwecji, a Klientom umożliwiamy pozyskiwanie najlepszych specjalistów na rynek skandynawski. Nasza firma poprzez lata doświadczeń oraz prestiż zdobyty na rynku skandynawskim stanowi gwarancję legalności i jakości świadczonych przez nas usług.

 

 

Poszukujemy pracowników dla naszego klienta, który jest jednym z liderów w środowisku świadczeń usług gastronomicznych w przetwórstwie mięsnym.

Rzeźnik

Miejsce pracy: Dania, Zelandia

 

Opis stanowiska

  • Godziny pracy 9- 17 od niedzieli do czwartku włącznie
  • Praca na dłuższy okres

Wymagania

  • Poszukujemy osób z tylko i wyłącznie z doświadczeniem na stanowisku rzeźnik
  • Doświadczenie w pracy z nożem
  • Motywacja do pracy w zakładzie przetwórstwa mięsnego
  • Znajomość języka angielskiego lub niemieckiego w stopniu komunikatywnym

 

Doświadczenie pracy na podobnym stanowisku w Danii bądź innym kraju będzie dodatkowym atutem.

Oferujemy

  • Legalne zatrudnienie przez duńską agencje pracy.
  • Pracę tymczasową na duńskich warunkach.
  • Możliwość długotrwałej współpracy.
  • Zapewniamy opiekę administracyjna: karta podatkowa, ubezpieczenie.
  • Zapewniamy odpłatne zakwaterowanie
  • Wsparcie naszych konsultantów przez cały okres trwania umowy
Prosimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych w procesie rekrutacji.
 

Poznaj

JKS A/S

JKS A/S jest duńską agencją zatrudnienia i rekrutacji. Od blisko 30 lat pomagamy pracownikom w znalezieniu odpowiedniej dla siebie pracy na terenie Danii, Norwegii i Szwecji, a Klientom umożliwiamy pozyskiwanie najlepszych specjalistów na rynek skandynawski. Nasza firma poprzez lata doświadczeń oraz prestiż zdobyty na rynku skandynawskim stanowi gwarancję legalności i jakości świadczonych przez nas usług.

Podobne oferty

  • Pracownik Działu Mięso (Rozbieracz/Wykrawacz)

    Selgros Cash&Carry   Warszawa, Białołęka    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    16 godz.
    Do Twoich zadań będą należeć m.in.: rozbiór i trybowanie mięsa, przygotowanie wyrobów mięsnych do wędzenia, transport i wykładanie towaru oraz dbanie o jego właściwą ekspozycję, profesjonalna obsługa klienta, udział w cyklicznych inwentaryzacjach.
  • Pracownik Działu Mięso (Rozbieracz/Wykrawacz)

    Selgros Cash&Carry   Lubin    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    17 godz.
    Do Twoich zadań będą należeć m.in.: rozbiór i trybowanie mięsa, przygotowanie wyrobów mięsnych do wędzenia, transport i wykładanie towaru oraz dbanie o jego właściwą ekspozycję, profesjonalna obsługa klienta, udział w cyklicznych inwentaryzacjach.
  • Pracownik Działu Mięso

    Selgros Cash&Carry   Piaseczno, k. Warszawy    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    18 godz.
    Do Twoich zadań będą należeć m.in.: rozbiór i pakowanie mięsa, transport i wykładanie towaru na półki, dbanie o właściwą ekspozycję towaru, kontrola daty ważności produktów oraz paramentów związanych z systemem HACCP, profesjonalna obsługa klienta.
  • Pracownik Działu Mięso

    Selgros Cash&Carry   Szczecin    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    3 dni
    Do Twoich zadań będą należeć m.in.: konfekcjonowanie towaru do pakowania, rozbiór i trybowanie mięsa, przygotowanie wyrobów mięsnych do wędzenia, transport i wykładanie towaru oraz dbanie o jego właściwą ekspozycję, kontrola daty ważności produktów, profesjonalna obsługa klienta,...
  • Pracownik Działu Mięso (Rozbieracz/Wykrawacz)

    Selgros Cash&Carry   Gdańsk    praca stacjonarna   za 2 dni wygasa
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    3 dni
    Do Twoich zadań będą należeć m.in.: rozbiór i trybowanie mięsa, przygotowanie wyrobów mięsnych do wędzenia, transport i wykładanie towaru oraz dbanie o jego właściwą ekspozycję, profesjonalna obsługa klienta, udział w cyklicznych inwentaryzacjach.