Zakres Obowiązków Przygotowywanie pizzy i innych potraw zgodnie z obowiązującymi recepturami. Dbałość o najwyższą jakość i estetykę serwowanych dań. Obsługa i profesjonalna pomoc klientom. Atrakcyjne eksponowanie towaru na dziale. Utrzymywanie czystości i odpowiednich oznaczeń na stanowisku pracy.
Co będziesz robić: Przygotowywać dania zgodnie z planem dnia i recepturami; Dbać o czystość i organizację stanowiska; Współpracować z zespołem (pomoc, wydawka, odprawy) Brać udział w codziennym planowaniu pracy kuchni; Kogo szukamy: Osób z doświadczeniem w kuchni zbiorowego żywienia...
Kogo szukamy: Osób z doświadczeniem w kuchni zbiorowego żywienia lub gastronomii eventowej; Kogoś, kto nie boi się dużej skali (500+ posiłków dziennie) Osób ceniących porządek, tempo i współpracę; Znających zasady HACCP i przechowywania żywności; Co będziesz robić: Przygotowywać...
pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat 5 000 - 5 500 zł brutto/mies.
2 dni
Przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturami; Dbałość o najwyższą jakość serwowanych dań jak i półproduktów; Dbanie o porządek na kuchni, opis produktów, pilnowanie dat produktów zgodnie z zasadą FIFO; Kontrola dokumentów od dostawców;
Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw zgodnie z recepturami - pizza, dbałość o oznaczenia i czystość na dziale, atrakcyjne eksponowanie towaru, dbałość o jakość i estetykę przygotowywanych potraw, obsługa klienta.
Opis stanowiska: Bieżące prace w sekcji kuchni ciepłej; Uczestnictwo w przygotowaniu imprez okolicznościowych; Przestrzeganie zasad haccp i bhp; Racjonalne gospodarowanie produktami Dbanie o estetykę serwowanych potraw; Utrzymanie porządku w miejscu pracy;
Niro Sp. z o.o.Sprawdzona firmaRuda Śląska, Witaminka Bistro - bufet w Szpitalu Miejskim
praca stacjonarna
pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
4 dni
Profesjonalna obsługa klientów zgodnie ze standardami, Przygotowywanie prostych potraw, Obsługa kasy fiskalnej i terminala płatniczego, Dbanie o estetykę ekspozycji oraz utrzymanie czystości w bufecie, Przyjmowanie dostaw, kontrola jakości i podstawowe rozliczenia.
Headhunters Sp. z o.o. (nr cert. 10079) wraz ze swoim Klientem poszukuje doświadczonych profesjonalistów zainteresowanych podjęciem pracy na nowoczesnych rzecznych statkach wycieczkowych (pływające hotele 4 i 5*) na terenie Unii Europejskiej (Niemcy, Holandia, Francja) na stanowisku:
Sous Chef - Zastępca Szefa Kuchni
Miejsce pracy: Kraje UE
Obowiązki:
Monitorowanie i koordynowanie pracy w kuchni,
Kontrola przygotowywania i wizualnej prezentacji posiłków,
Kontrola jakości i kosztów,
Monitorowanie i egzekwowanie standardów jakości w kuchni,
Kontrola przestrzegania wytycznych dotyczących czystości, bezpieczeństwa, ochrony środowiska i higieny,
Motywowanie i wspieranie pracowników,
Wspieranie Szefa Kuchni w wykonywanych obowiązkach.
Wymagania:
Kilkuletnie doświadczenie na stanowisku Sous Chef,
Umiejętność kontroli kosztów i jakości,
Dobra znajomość języka angielskiego,
Umiejętność zarządzania i motywowania pracowników.
Oferujemy:
Atrakcyjne wynagrodzenie,
Bezpłatny bilet lotniczy,
Bezpłatne zakwaterowanie i wyżywienie,
Ubezpieczenie,
Pracę w profesjonalnym, międzynarodowym zespole,
Możliwość rozwoju zawodowego o długotrwałej współpracy.
Aplikacje prosimy przesyłać za pomocą przycisku APLIKUJ TERAZ.
Zakres Obowiązków Przygotowywanie pizzy i innych potraw zgodnie z obowiązującymi recepturami. Dbałość o najwyższą jakość i estetykę serwowanych dań. Obsługa i profesjonalna pomoc klientom. Atrakcyjne eksponowanie towaru na dziale. Utrzymywanie czystości i odpowiednich oznaczeń na stanowisku pracy.
Co będziesz robić: Przygotowywać dania zgodnie z planem dnia i recepturami; Dbać o czystość i organizację stanowiska; Współpracować z zespołem (pomoc, wydawka, odprawy) Brać udział w codziennym planowaniu pracy kuchni; Kogo szukamy: Osób z doświadczeniem w kuchni zbiorowego żywienia...
Kogo szukamy: Osób z doświadczeniem w kuchni zbiorowego żywienia lub gastronomii eventowej; Kogoś, kto nie boi się dużej skali (500+ posiłków dziennie) Osób ceniących porządek, tempo i współpracę; Znających zasady HACCP i przechowywania żywności; Co będziesz robić: Przygotowywać...
pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat 5 000 - 5 500 zł brutto/mies.
2 dni
Przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturami; Dbałość o najwyższą jakość serwowanych dań jak i półproduktów; Dbanie o porządek na kuchni, opis produktów, pilnowanie dat produktów zgodnie z zasadą FIFO; Kontrola dokumentów od dostawców;
Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw zgodnie z recepturami - pizza, dbałość o oznaczenia i czystość na dziale, atrakcyjne eksponowanie towaru, dbałość o jakość i estetykę przygotowywanych potraw, obsługa klienta.
Opis stanowiska: Bieżące prace w sekcji kuchni ciepłej; Uczestnictwo w przygotowaniu imprez okolicznościowych; Przestrzeganie zasad haccp i bhp; Racjonalne gospodarowanie produktami Dbanie o estetykę serwowanych potraw; Utrzymanie porządku w miejscu pracy;
Niro Sp. z o.o.Sprawdzona firmaRuda Śląska, Witaminka Bistro - bufet w Szpitalu Miejskim
praca stacjonarna
pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
4 dni
Profesjonalna obsługa klientów zgodnie ze standardami, Przygotowywanie prostych potraw, Obsługa kasy fiskalnej i terminala płatniczego, Dbanie o estetykę ekspozycji oraz utrzymanie czystości w bufecie, Przyjmowanie dostaw, kontrola jakości i podstawowe rozliczenia.