ISS PolskaSprawdzona firmaWarszawa
praca stacjonarna
kierownik/koordynator umowa o pracę / zlecenie pełny etat
2 dni
Zakres obowiązków: Kierowanie 7 osobowym zespołem. Bieżąca analiza kosztów; Komponowanie menu i zamówień. Dbanie o estetykę serwowanych potraw. Utrzymanie porządku w miejscu pracy. Przygotowywanie imprez okolicznościowych.
Niro Sp. z o.o.Sprawdzona firmaWrocław, ul. Wyścigowa
praca stacjonarna
kierownik/koordynator umowa o pracę pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
5 dni
kierowanie, nadzór i koordynacja pracy personelu kuchni (kucharzy i pomocy kuchennych) organizacja pracy i funkcjonowania kuchni; tworzenie grafików personelu; nadzór nad zachowaniem najwyższych standardów świadczonych usług; optymalizacja kosztów przy zachowaniu wyznaczonych standardów;...
Klient portalu Praca.pl
Warszawa
praca stacjonarna
kierownik/koordynator umowa o pracę / zlecenie pełny etat
8 dni
organizacja pracy kuchni oraz zarządzanie kilkuosobowym zespołem, planowanie jadłospisu oraz zamówień produktów spożywczych, kontrola jakości i estetyki przygotowywanych potraw, nadzór nad przestrzeganiem zasad higieny i bezpieczeństwa żywności, przygotowywanie posiłków na imprezy i...
pracownik fizyczny / kierownik/koordynator umowa o pracę pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
10 dni
Kostenfreie Unterkunft im Einzelzimmer und Verpflegung (gratis) 48 Stunden pro Woche Gehalt ab 2.200€ Netto und bis 3.150€, ja nach der Qualifikation und Erfahrung
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat
8 godz.
Zadania: Przygotowanie potraw z karty menu. Zapewnienie czystości naczyń i sprzętu kuchennego. Zapewnienie wysokiego poziomu obsługi gości. Dbanie o zapewnienie wysokich standardów czystości i higieny. Współudział w tworzeniu menu - adekwatnego do obowiązujących trendów.
pracownik fizyczny / kierownik/koordynator umowa o pracę pełny etat
9 godz.
Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań zgodnie z menu hotelu. Zapewnienie wysokiej jakości serwowanych potraw i doznań kulinarnych dla gości. Przestrzeganie zasad higieny i standardów HACCP. Współpraca z zespołem kuchni i obsługą hotelu.
Zadania: Przygotowywanie dań zgodnie z menu hotelowym; Utrzymywanie porządku i przestrzeganie zasad higieny na stanowisku pracy; Praca zgodnie z wytycznymi HACCP; Współpraca z zespołem kuchni i obsługi; Organizacja pracy pod presją czasu;
Co będziesz robić: Przygotowywać dania zgodnie z planem dnia i recepturami; Dbać o czystość i organizację stanowiska; Współpracować z zespołem Brać udział w codziennym planowaniu pracy kuchni; Kogo szukamy: Osób z doświadczeniem w kuchni zbiorowego żywienia lub gastronomii eventowej;...
pracownik fizyczny / kierownik/koordynator umowa o pracę pełny etat
2 dni
Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
Headhunters Sp. z o.o. (nr cert. 10079) dla swojego Klienta poszukuje doświadczonych kandydatów zainteresowanych podjęciem pracy w popularnych restauracjach oraz pubach w Szwecji na stanowisku:
Sous Chef
Miejsce pracy: Różne lokalizacje
Obowiązki:
Odpowiedzialność za prawidłową pracę kuchni podczas nieobecności Szefa Kuchni,
Zarządzanie zakupami, przyjęciem i przechowywaniem produktów,
Kontrola przygotowywania i wizualnej prezentacji posiłków,
Kontrola jakości i kosztów,
Współpraca z dostawcami,
Kontrola przestrzegania wytycznych dotyczących czystości, bezpieczeństwa, ochrony środowiska i higieny,
Motywowanie i wspieranie pracowników.
Wymagania:
Wykształcenie kierunkowe (dyplom kucharza),
Minimum 2-letnie doświadczenie w pracy na analogicznym stanowisku w hotelach lub renomowanych restauracjach,
Dobra znajomość j. angielskiego – warunek konieczny,
Znajomość kuchni kontynentalnej,
Umiejętność pracy w zespole,
Odpowiedzialność i sumienność.
Oferujemy:
Zatrudnienie na szwedzkich warunkach, długotrwała współpraca,
Atrakcyjne wynagrodzenie,
160 godzin pracy miesięcznie z możliwością pracy w weekendy,
Możliwość nadgodzin,
Zakwaterowanie zapewnione przez pracodawcę, opłacane przez pracownika,
Urlop wypoczynkowy zgodnie z obowiązującym ustawodawstwem,
Możliwość rozwoju zawodowego.
Aplikacje prosimy przesyłać za pomocą przycisku APLIKUJ TERAZ.
ISS PolskaSprawdzona firmaWarszawa
praca stacjonarna
kierownik/koordynator umowa o pracę / zlecenie pełny etat
2 dni
Zakres obowiązków: Kierowanie 7 osobowym zespołem. Bieżąca analiza kosztów; Komponowanie menu i zamówień. Dbanie o estetykę serwowanych potraw. Utrzymanie porządku w miejscu pracy. Przygotowywanie imprez okolicznościowych.
Niro Sp. z o.o.Sprawdzona firmaWrocław, ul. Wyścigowa
praca stacjonarna
kierownik/koordynator umowa o pracę pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
5 dni
kierowanie, nadzór i koordynacja pracy personelu kuchni (kucharzy i pomocy kuchennych) organizacja pracy i funkcjonowania kuchni; tworzenie grafików personelu; nadzór nad zachowaniem najwyższych standardów świadczonych usług; optymalizacja kosztów przy zachowaniu wyznaczonych standardów;...
Klient portalu Praca.pl
Warszawa
praca stacjonarna
kierownik/koordynator umowa o pracę / zlecenie pełny etat
8 dni
organizacja pracy kuchni oraz zarządzanie kilkuosobowym zespołem, planowanie jadłospisu oraz zamówień produktów spożywczych, kontrola jakości i estetyki przygotowywanych potraw, nadzór nad przestrzeganiem zasad higieny i bezpieczeństwa żywności, przygotowywanie posiłków na imprezy i...
pracownik fizyczny / kierownik/koordynator umowa o pracę pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
10 dni
Kostenfreie Unterkunft im Einzelzimmer und Verpflegung (gratis) 48 Stunden pro Woche Gehalt ab 2.200€ Netto und bis 3.150€, ja nach der Qualifikation und Erfahrung
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat
8 godz.
Zadania: Przygotowanie potraw z karty menu. Zapewnienie czystości naczyń i sprzętu kuchennego. Zapewnienie wysokiego poziomu obsługi gości. Dbanie o zapewnienie wysokich standardów czystości i higieny. Współudział w tworzeniu menu - adekwatnego do obowiązujących trendów.
pracownik fizyczny / kierownik/koordynator umowa o pracę pełny etat
9 godz.
Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań zgodnie z menu hotelu. Zapewnienie wysokiej jakości serwowanych potraw i doznań kulinarnych dla gości. Przestrzeganie zasad higieny i standardów HACCP. Współpraca z zespołem kuchni i obsługą hotelu.
Zadania: Przygotowywanie dań zgodnie z menu hotelowym; Utrzymywanie porządku i przestrzeganie zasad higieny na stanowisku pracy; Praca zgodnie z wytycznymi HACCP; Współpraca z zespołem kuchni i obsługi; Organizacja pracy pod presją czasu;
Co będziesz robić: Przygotowywać dania zgodnie z planem dnia i recepturami; Dbać o czystość i organizację stanowiska; Współpracować z zespołem Brać udział w codziennym planowaniu pracy kuchni; Kogo szukamy: Osób z doświadczeniem w kuchni zbiorowego żywienia lub gastronomii eventowej;...
pracownik fizyczny / kierownik/koordynator umowa o pracę pełny etat
2 dni
Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!