Najnowsze oferty pracy

  • Koch im Hotel

    Profis&Job   Austria, Tirol   
    pracownik fizyczny / kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    1 godz.
    Kostenfreie Unterkunft im Einzelzimmer und Verpflegung (gratis) 48 Stunden pro Woche Gehalt ab 2.200€ Netto und bis 3.150€, ja nach der Qualifikation und Erfahrung
  • Szef kuchni (k/m)

    ISS Polska Sprawdzona firma   Warszawa    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat
    2 dni
    Zakres obowiązków: Kierowanie 7 osobowym zespołem. Bieżąca analiza kosztów; Komponowanie menu i zamówień. Dbanie o estetykę serwowanych potraw. Utrzymanie porządku w miejscu pracy. Przygotowywanie imprez okolicznościowych.
  • Szef Kuchni

    Niro Sp. z o.o. Sprawdzona firma   Wrocław, ul. Wyścigowa    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    6 dni
    kierowanie, nadzór i koordynacja pracy personelu kuchni (kucharzy i pomocy kuchennych) organizacja pracy i funkcjonowania kuchni; tworzenie grafików personelu; nadzór nad zachowaniem najwyższych standardów świadczonych usług; optymalizacja kosztów przy zachowaniu wyznaczonych standardów;...
  • Szef kuchni

    Klient portalu Praca.pl   Warszawa    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat
    8 dni
    organizacja pracy kuchni oraz zarządzanie kilkuosobowym zespołem, planowanie jadłospisu oraz zamówień produktów spożywczych, kontrola jakości i estetyki przygotowywanych potraw, nadzór nad przestrzeganiem zasad higieny i bezpieczeństwa żywności, przygotowywanie posiłków na imprezy i...
  • Kucharz / Kucharka

    Hotel Słoneczny Młyn Sprawdzona firma   Bydgoszcz    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat
    19 godz.
    Zadania: Przygotowanie potraw z karty menu. Zapewnienie czystości naczyń i sprzętu kuchennego. Zapewnienie wysokiego poziomu obsługi gości. Dbanie o zapewnienie wysokich standardów czystości i higieny. Współudział w tworzeniu menu - adekwatnego do obowiązujących trendów.
  • Mistrz Kuchni (K/M)

    Novotel Warszawa Centrum   Warszawa    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny / kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    21 godz.
    Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań zgodnie z menu hotelu. Zapewnienie wysokiej jakości serwowanych potraw i doznań kulinarnych dla gości. Przestrzeganie zasad higieny i standardów HACCP. Współpraca z zespołem kuchni i obsługą hotelu.
  • Kucharz / Kucharka

    Novotel Warszawa Centrum   Warszawa    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    21 godz.
    Zadania: Przygotowywanie dań zgodnie z menu hotelowym; Utrzymywanie porządku i przestrzeganie zasad higieny na stanowisku pracy; Praca zgodnie z wytycznymi HACCP; Współpraca z zespołem kuchni i obsługi; Organizacja pracy pod presją czasu;
  • Kucharz garmażeryjny / cateringowy

    EPI Sp. z o.o. Sp. k.   Bielany Wrocławskie    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat / część etatu  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    1 dni
    Obowiązki: Dbanie o najwyższą jakość, smak i estetykę sporządzanych potraw; Staranne przygotowywanie surowców, półproduktów i wyrobów gotowych; Przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonymi standardami, dania mięsne i jarskie (gołabki, fasolka, pulpety, bigos itp.) Utrzymanie porządku...
  • Kuchmistrz (K/M)

    Novotel Warszawa Centrum   Warszawa    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny / kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    2 dni
    Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
  • Kucharz (stołówka pracownicza)

    KMM GASTRONOMIA SP. Z O.O.   Gądki, okolice Poznania    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa zlecenie  pełny etat   44,00 - 50,00 zł brutto/godz.
    2 dni
    Co będziesz robić: Przygotowywać dania zgodnie z planem dnia i recepturami; Dbać o czystość i organizację stanowiska; Współpracować z zespołem Brać udział w codziennym planowaniu pracy kuchni; Kogo szukamy: Osób z doświadczeniem w kuchni zbiorowego żywienia lub gastronomii eventowej;...
Zobacz więcej ofert pracy

Sous Chef

Headhunters
Szwecja, Göteborg
praca stacjonarna
3260 dni temu

Headhunters Sp. z o.o. (nr cert. 10079) dla swojego Klienta poszukuje doświadczonych kandydatów zainteresowanych podjęciem pracy w popularnych restauracjach oraz pubach w Szwecji na stanowisku:

 

Sous Chef
Miejsce pracy: Göteborg
Obowiązki:
  • Odpowiedzialność za prawidłową pracę kuchni podczas nieobecności Szefa Kuchni,
  • Zarządzanie zakupami, przyjęciem i przechowywaniem produktów,
  • Kontrola przygotowywania i wizualnej prezentacji posiłków,
  • Kontrola jakości i kosztów,
  • Współpraca z dostawcami,
  • Kontrola przestrzegania wytycznych dotyczących czystości, bezpieczeństwa, ochrony środowiska i higieny,
  • Motywowanie i wspieranie pracowników.
Wymagania:
  • Wykształcenie kierunkowe (dyplom kucharza),
  • Minimum 2-letnie doświadczenie w pracy na analogicznym stanowisku w hotelach lub renomowanych restauracjach,
  • Dobra znajomość j. angielskiego – warunek konieczny,
  • Znajomość kuchni kontynentalnej,
  • Umiejętność pracy w zespole,
  • Odpowiedzialność i sumienność.
Oferujemy:
  • Zatrudnienie na szwedzkich warunkach, długotrwała współpraca,
  • Atrakcyjne wynagrodzenie,
  • 160 godzin pracy miesięcznie z możliwością pracy w weekendy,
  • Możliwość nadgodzin,
  • Zakwaterowanie zapewnione przez pracodawcę, opłacane przez pracownika,
  • Urlop wypoczynkowy zgodnie z obowiązującym ustawodawstwem,
  • Możliwość rozwoju zawodowego.
Aplikacje prosimy przesyłać za pomocą przycisku APLIKUJ TERAZ.
Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy, niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (Dz. U. z 1997 nr 133 poz. 883).
 

Podobne oferty

  • Koch im Hotel

    Profis&Job   Austria, Tirol   
    pracownik fizyczny / kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    1 godz.
    Kostenfreie Unterkunft im Einzelzimmer und Verpflegung (gratis) 48 Stunden pro Woche Gehalt ab 2.200€ Netto und bis 3.150€, ja nach der Qualifikation und Erfahrung
  • Szef kuchni (k/m)

    ISS Polska Sprawdzona firma   Warszawa    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat
    2 dni
    Zakres obowiązków: Kierowanie 7 osobowym zespołem. Bieżąca analiza kosztów; Komponowanie menu i zamówień. Dbanie o estetykę serwowanych potraw. Utrzymanie porządku w miejscu pracy. Przygotowywanie imprez okolicznościowych.
  • Szef Kuchni

    Niro Sp. z o.o. Sprawdzona firma   Wrocław, ul. Wyścigowa    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    6 dni
    kierowanie, nadzór i koordynacja pracy personelu kuchni (kucharzy i pomocy kuchennych) organizacja pracy i funkcjonowania kuchni; tworzenie grafików personelu; nadzór nad zachowaniem najwyższych standardów świadczonych usług; optymalizacja kosztów przy zachowaniu wyznaczonych standardów;...
  • Szef kuchni

    Klient portalu Praca.pl   Warszawa    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat
    8 dni
    organizacja pracy kuchni oraz zarządzanie kilkuosobowym zespołem, planowanie jadłospisu oraz zamówień produktów spożywczych, kontrola jakości i estetyki przygotowywanych potraw, nadzór nad przestrzeganiem zasad higieny i bezpieczeństwa żywności, przygotowywanie posiłków na imprezy i...
  • Kucharz / Kucharka

    Hotel Słoneczny Młyn Sprawdzona firma   Bydgoszcz    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat
    19 godz.
    Zadania: Przygotowanie potraw z karty menu. Zapewnienie czystości naczyń i sprzętu kuchennego. Zapewnienie wysokiego poziomu obsługi gości. Dbanie o zapewnienie wysokich standardów czystości i higieny. Współudział w tworzeniu menu - adekwatnego do obowiązujących trendów.
  • Mistrz Kuchni (K/M)

    Novotel Warszawa Centrum   Warszawa    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny / kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    21 godz.
    Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań zgodnie z menu hotelu. Zapewnienie wysokiej jakości serwowanych potraw i doznań kulinarnych dla gości. Przestrzeganie zasad higieny i standardów HACCP. Współpraca z zespołem kuchni i obsługą hotelu.
  • Kucharz / Kucharka

    Novotel Warszawa Centrum   Warszawa    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    21 godz.
    Zadania: Przygotowywanie dań zgodnie z menu hotelowym; Utrzymywanie porządku i przestrzeganie zasad higieny na stanowisku pracy; Praca zgodnie z wytycznymi HACCP; Współpraca z zespołem kuchni i obsługi; Organizacja pracy pod presją czasu;
  • Kucharz garmażeryjny / cateringowy

    EPI Sp. z o.o. Sp. k.   Bielany Wrocławskie    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat / część etatu  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    1 dni
    Obowiązki: Dbanie o najwyższą jakość, smak i estetykę sporządzanych potraw; Staranne przygotowywanie surowców, półproduktów i wyrobów gotowych; Przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonymi standardami, dania mięsne i jarskie (gołabki, fasolka, pulpety, bigos itp.) Utrzymanie porządku...
  • Kuchmistrz (K/M)

    Novotel Warszawa Centrum   Warszawa    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny / kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    2 dni
    Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
  • Kucharz (stołówka pracownicza)

    KMM GASTRONOMIA SP. Z O.O.   Gądki, okolice Poznania    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa zlecenie  pełny etat   44,00 - 50,00 zł brutto/godz.
    2 dni
    Co będziesz robić: Przygotowywać dania zgodnie z planem dnia i recepturami; Dbać o czystość i organizację stanowiska; Współpracować z zespołem Brać udział w codziennym planowaniu pracy kuchni; Kogo szukamy: Osób z doświadczeniem w kuchni zbiorowego żywienia lub gastronomii eventowej;...