Niro Sp. z o.o.Sprawdzona firmaWrocław, ul. Wyścigowa
praca stacjonarna
kierownik/koordynator umowa o pracę pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
4 dni
kierowanie, nadzór i koordynacja pracy personelu kuchni (kucharzy i pomocy kuchennych) organizacja pracy i funkcjonowania kuchni; tworzenie grafików personelu; nadzór nad zachowaniem najwyższych standardów świadczonych usług; optymalizacja kosztów przy zachowaniu wyznaczonych standardów;...
pracownik fizyczny / kierownik/koordynator umowa o pracę pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
11 dni
Kostenfreie Unterkunft im Einzelzimmer und Verpflegung (gratis) 48 Stunden pro Woche Gehalt ab 2.200€ Netto und bis 3.150€, ja nach der Qualifikation und Erfahrung
pracownik fizyczny umowa o pracę / o pracę tymczasową tymczasowa/dodatkowa aplikuj szybkoaplikuj bez CV
18 godz.
Zadania Samodzielne i terminowe przygotowywanie dań z menu hotelu zgodnie z najwyższymi standardami. Dbanie o nienaganny porządek i higienę na stanowisku pracy oraz w całej kuchni. Ścisła i efektywna współpraca z Szefem Kuchni w bieżących zadaniach.
Zakres Obowiązków Przygotowywanie pizzy i innych potraw zgodnie z obowiązującymi recepturami. Dbałość o najwyższą jakość i estetykę serwowanych dań. Obsługa i profesjonalna pomoc klientom. Atrakcyjne eksponowanie towaru na dziale. Utrzymywanie czystości i odpowiednich oznaczeń na stanowisku pracy.
Co będziesz robić: Przygotowywać dania zgodnie z planem dnia i recepturami; Dbać o czystość i organizację stanowiska; Współpracować z zespołem (pomoc, wydawka, odprawy) Brać udział w codziennym planowaniu pracy kuchni; Kogo szukamy: Osób z doświadczeniem w kuchni zbiorowego żywienia...
Headhunters Sp. z o.o. (nr cert. 10079) dla swojego Klienta poszukuje doświadczonych kandydatów zainteresowanych podjęciem pracy w popularnych restauracjach oraz pubach w Szwecji na stanowisku:
Sous Chef
Miejsce pracy: Göteborg
Obowiązki:
Odpowiedzialność za prawidłową pracę kuchni podczas nieobecności Szefa Kuchni,
Zarządzanie zakupami, przyjęciem i przechowywaniem produktów,
Kontrola przygotowywania i wizualnej prezentacji posiłków,
Kontrola jakości i kosztów,
Współpraca z dostawcami,
Kontrola przestrzegania wytycznych dotyczących czystości, bezpieczeństwa, ochrony środowiska i higieny,
Motywowanie i wspieranie pracowników.
Wymagania:
Wykształcenie kierunkowe (dyplom kucharza),
Minimum 2-letnie doświadczenie w pracy na analogicznym stanowisku w hotelach lub renomowanych restauracjach,
Dobra znajomość j. angielskiego – warunek konieczny,
Znajomość kuchni kontynentalnej,
Umiejętność pracy w zespole,
Odpowiedzialność i sumienność.
Oferujemy:
Zatrudnienie na szwedzkich warunkach, długotrwała współpraca,
Atrakcyjne wynagrodzenie,
160 godzin pracy miesięcznie z możliwością pracy w weekendy,
Możliwość nadgodzin,
Zakwaterowanie zapewnione przez pracodawcę, opłacane przez pracownika,
Urlop wypoczynkowy zgodnie z obowiązującym ustawodawstwem,
Możliwość rozwoju zawodowego.
Aplikacje prosimy przesyłać za pomocą przycisku APLIKUJ TERAZ.
Niro Sp. z o.o.Sprawdzona firmaWrocław, ul. Wyścigowa
praca stacjonarna
kierownik/koordynator umowa o pracę pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
4 dni
kierowanie, nadzór i koordynacja pracy personelu kuchni (kucharzy i pomocy kuchennych) organizacja pracy i funkcjonowania kuchni; tworzenie grafików personelu; nadzór nad zachowaniem najwyższych standardów świadczonych usług; optymalizacja kosztów przy zachowaniu wyznaczonych standardów;...
pracownik fizyczny / kierownik/koordynator umowa o pracę pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
11 dni
Kostenfreie Unterkunft im Einzelzimmer und Verpflegung (gratis) 48 Stunden pro Woche Gehalt ab 2.200€ Netto und bis 3.150€, ja nach der Qualifikation und Erfahrung
pracownik fizyczny umowa o pracę / o pracę tymczasową tymczasowa/dodatkowa aplikuj szybkoaplikuj bez CV
18 godz.
Zadania Samodzielne i terminowe przygotowywanie dań z menu hotelu zgodnie z najwyższymi standardami. Dbanie o nienaganny porządek i higienę na stanowisku pracy oraz w całej kuchni. Ścisła i efektywna współpraca z Szefem Kuchni w bieżących zadaniach.
Zakres Obowiązków Przygotowywanie pizzy i innych potraw zgodnie z obowiązującymi recepturami. Dbałość o najwyższą jakość i estetykę serwowanych dań. Obsługa i profesjonalna pomoc klientom. Atrakcyjne eksponowanie towaru na dziale. Utrzymywanie czystości i odpowiednich oznaczeń na stanowisku pracy.
Co będziesz robić: Przygotowywać dania zgodnie z planem dnia i recepturami; Dbać o czystość i organizację stanowiska; Współpracować z zespołem (pomoc, wydawka, odprawy) Brać udział w codziennym planowaniu pracy kuchni; Kogo szukamy: Osób z doświadczeniem w kuchni zbiorowego żywienia...