pracownik fizyczny / kierownik/koordynator umowa o pracę pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
3 dni
Zakres obowiązków: Nadzorowanie oraz wspieranie codziennej pracy kuchni; Asystowanie Szefowi Kuchni w organizacji pracy zespołu oraz planowania menu; Wykonywanie różnorodnych zadań kulinarnych, włączając w to przygotowywanie dań, nadzorowanie procesu gotowania i wydawanie posiłków;...
Co będziesz robić? Prowadzić zespół kuchni podczas swojej zmiany, zachęcając ich do kreatywności i doskonałości; Nadzorować przygotowanie potraw zgodnie z recepturami i standardami jakości TRIBE; Efektywnie zarządzać zasobami kuchni; Dbać o płynną komunikację między kuchnią a...
Zadania: kreowanie i implementowanie nowych smaków oraz pozycji w menu; nadzór nad zamawianiem surowców gastronomicznych, ich wybór oraz selekcja; dbałość o wskaźniki kosztowe, w tym food cost; kontrola stanów magazynowych i przeprowadzanie inwentaryzacji; motywowanie, wspieranie i...
specjalista mid / senior umowa o pracę pełny etat 5 800 zł brutto/mies. aplikuj szybkoaplikuj bez CV
6 dni
OBOWIĄZKI: Przygotowywanie i kalkulacja dań z uwzględnieniem potrzeb żywieniowych. Zarządzanie zespołem kuchennym oraz magazynem. Utrzymywanie standardów jakościowych. Praca z systemem HACCP, GHP, GMP. Współpraca międzydziałowa dla efektywnej obsługi klientów. Planowanie grafików pracy.
Obowiązki: Przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonymi standardami. Zapewnianie jakości i estetyki serwowanych dań. Utrzymanie czystości na stanowisku pracy. Praca w zespole. Przygotowywanie składników do gotowania. Kontrola jakości żywności i zapasów. Obsługa klientów. Przestrzeganie...
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat
11 godz.
Twoje zadania: Przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturami; Dbałość o najwyższą jakość serwowanych dań jak i półproduktów; Dbanie o porządek na kuchni, opis produktów, pilnowanie dat produktów zgodnie z zasadą FIFO; Kontrola dokumentów od dostawców; Oczekujemy: Doświadczenie w...
Prowadzenie zespołu kuchni podczas zmiany, motywowanie do kreatywności i doskonałości; Nadzorowanie przygotowania potraw zgodnie z recepturami i standardami jakości; Efektywne zarządzanie zasobami kuchni; Zapewnienie płynnej komunikacji między kuchnią a zespołem restauracji i baru;...
Przygotowywanie dań Tworzenie potraw inspirowanych kuchnią azjatycką, łączących odważne smaki i nowoczesne techniki; Dbałość o wysoką jakość składników i staranność w prezentacji dań; Współpraca z zespołem kuchni, baru i restauracji dla zapewnienia spójnego doświadczenia...
pracownik fizyczny / kierownik/koordynator umowa o pracę pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
3 dni
Zakres obowiązków: Nadzorowanie oraz wspieranie codziennej pracy kuchni; Asystowanie Szefowi Kuchni w organizacji pracy zespołu oraz planowania menu; Wykonywanie różnorodnych zadań kulinarnych, włączając w to przygotowywanie dań, nadzorowanie procesu gotowania i wydawanie posiłków;...
Co będziesz robić? Prowadzić zespół kuchni podczas swojej zmiany, zachęcając ich do kreatywności i doskonałości; Nadzorować przygotowanie potraw zgodnie z recepturami i standardami jakości TRIBE; Efektywnie zarządzać zasobami kuchni; Dbać o płynną komunikację między kuchnią a...
Zadania: kreowanie i implementowanie nowych smaków oraz pozycji w menu; nadzór nad zamawianiem surowców gastronomicznych, ich wybór oraz selekcja; dbałość o wskaźniki kosztowe, w tym food cost; kontrola stanów magazynowych i przeprowadzanie inwentaryzacji; motywowanie, wspieranie i...
specjalista mid / senior umowa o pracę pełny etat 5 800 zł brutto/mies. aplikuj szybkoaplikuj bez CV
6 dni
OBOWIĄZKI: Przygotowywanie i kalkulacja dań z uwzględnieniem potrzeb żywieniowych. Zarządzanie zespołem kuchennym oraz magazynem. Utrzymywanie standardów jakościowych. Praca z systemem HACCP, GHP, GMP. Współpraca międzydziałowa dla efektywnej obsługi klientów. Planowanie grafików pracy.
Obowiązki: Przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonymi standardami. Zapewnianie jakości i estetyki serwowanych dań. Utrzymanie czystości na stanowisku pracy. Praca w zespole. Przygotowywanie składników do gotowania. Kontrola jakości żywności i zapasów. Obsługa klientów. Przestrzeganie...
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat
11 godz.
Twoje zadania: Przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturami; Dbałość o najwyższą jakość serwowanych dań jak i półproduktów; Dbanie o porządek na kuchni, opis produktów, pilnowanie dat produktów zgodnie z zasadą FIFO; Kontrola dokumentów od dostawców; Oczekujemy: Doświadczenie w...
Prowadzenie zespołu kuchni podczas zmiany, motywowanie do kreatywności i doskonałości; Nadzorowanie przygotowania potraw zgodnie z recepturami i standardami jakości; Efektywne zarządzanie zasobami kuchni; Zapewnienie płynnej komunikacji między kuchnią a zespołem restauracji i baru;...
Przygotowywanie dań Tworzenie potraw inspirowanych kuchnią azjatycką, łączących odważne smaki i nowoczesne techniki; Dbałość o wysoką jakość składników i staranność w prezentacji dań; Współpraca z zespołem kuchni, baru i restauracji dla zapewnienia spójnego doświadczenia...