Najnowsze oferty pracy

  • Rzeźnik

    JKS A/S   Dania   
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / agencyjna  tymczasowa/dodatkowa / pełny etat  Szukamy kilku pracowników  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    1 dni
    Liczba poszukiwanych pracowników i stanowiska: Rozbieracz mięsa – dział łopatek: 7 osób Rozbieracz mięsa – dział szynek: 3 osoby; Rozbieracz mięsa – dział 6-częściowy: 3 osoby; Rozbieracz mięsa – dział kotlet/boczek: 4 osoby
  • Masarz do produkcji wędlin

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Żeleźniki    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat
    2 dni
    Twoje zadania: przygotowanie i obróbka mięsa do produkcji wędlin (mielenie, peklowanie, marynowanie) produkcja wędlin zgodnie z recepturami; obsługa maszyn masarskich; kontrola jakości i świeżości surowca; dbałość o porządek na stanowisku pracy oraz przestrzeganie zasada BHP i HACCP;
  • Masarz do produkcji wędlin

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Żeleźniki    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat
    7 dni
    Zadania: Przygotowanie i obróbka mięsa do produkcji wędlin. Obsługa maszyn i urządzeń masarskich. Produkcja wyrobów według receptur i norm jakościowych. Kontrola świeżości surowca i zachowanie standardów higieny. Utrzymanie porządku na stanowisku pracy.
  • Rzeźnik do rozbioru półtusz wieprzowych

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Żeleźniki    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat
    2 dni
    Twoje zadania: rozbiór i wykrawanie półtusz wieprzowych zgodnie z normami jakości; klasyfikacja mięsa i podział na elementy zasadnicze; obsługa narzędzi ręcznych i maszyn przeznaczonych do rozbioru; kontrola jakości surowca i przestrzeganie standardów BHP i HACCP; współpraca z zespołem produkcyjnym;
  • Pomocnik masarza przy produkcji wędlin

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Żeleźniki    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat
    2 dni
    Twoje zadania: zadania pomocnicze przy produkcji wędlin i wyrobów masarskich; współpraca z masarzami przy obsłudze maszyn; realizacja zadań przygotowujących mięso do dalszej obróbki (np. peklowanie) utrzymywanie porządku w miejscu pracy oraz przestrzeganie obowiązujących procedur BHP i HACCP;
  • Pracownik Działu Mięso (rozbieracz / wykrawacz)

    Transgourmet Polska   Piaseczno, k. Warszawy    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    5 dni
    Do Twoich zadań będą należeć m.in.: rozbiór i trybowanie mięsa, przygotowanie wyrobów mięsnych do wędzenia, transport i wykładanie towaru oraz dbanie o jego właściwą ekspozycję, profesjonalna obsługa klienta, udział w cyklicznych inwentaryzacjach.
  • Pomocnik masarza przy produkcji wędlin

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Żeleźniki    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat
    7 dni
    Zadania: Wsparcie przy produkcji wyrobów masarskich i obsłudze maszyn. Przygotowywanie mięsa do dalszej obróbki (np. peklowanie). Prace porządkowe i przestrzeganie zasad BHP oraz HACCP.
  • Wędliniarz / Masarz / Rzeźnik

    Schiever Polska Sp. z o.o.   Bielsko-Biała    praca stacjonarna   dziś wygasa
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    8 dni
    Zakres obowiązków: wykrawanie elementów na mięsa drobne, produkcja wyrobów garmażeryjnych, produkcja wyrobów mięsnych i wędliniarskich. Oczekujemy: mile widziane doświadczenie w pracy na stanowisku rzeźnika lub podobnym, umiejętności pracy z nożem i urządzeniami masarskimi,...
  • Rzeźnik do rozbioru półtusz wieprzowych

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Żeleźniki    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat
    9 dni
    Zadania: Rozbiór i wykrawanie półtusz wieprzowych zgodnie z normami jakości. Klasyfikacja mięsa i dzielenie na elementy. Obsługa narzędzi ręcznych i maszyn rozbiorowych. Kontrola jakości surowca i przestrzeganie zasad BHP oraz HACCP. Współpraca z zespołem produkcyjnym.
  • Rzeźnik - Rozbieracz / Wykrawacz

    Klient portalu Praca.pl   Dania   
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / agencyjna  tymczasowa/dodatkowa / pełny etat  aplikuj bez CV
    10 dni
    Profesjonalny rozbiór mięsa w jednym ze specjalistycznych działów (łopatek, szynek, 6-częściowy, kotlet/boczek). Precyzyjne i terminowe wykonywanie zadań związanych z obróbką mięsa. Dbanie o jakość i przestrzeganie standardów higieny i bezpieczeństwa pracy.
Zobacz więcej ofert pracy
Praca.pl Praca Holandia Rzeźnik Holandia
Wykrawacz mięsa wołowego

Wykrawacz mięsa wołowego

COVEBO WORK OFFICE
Holandia, Enschede
praca stacjonarna
4814 dni temu

Ogłoszenie numer: 239973, z dnia 2012-10-01

COVEBO WORK OFFICE

 

Covebo w Polsce powstało i rozpoczęło swoją działalność w 2004 roku jako agencja pracy 3G Dobra Organizacja Sp. z o.o., specjalizująca się w rekrutacji i pośrednictwie pracy do pracodawcy zagranicznego – holenderskiej agencji pracy tymczasowej Covebo.

 

Wykrawacz mięsa wołowego

Miejsce pracy: Holandia, Enschede

Nr Ref.: 343

 

Opis stanowiska

 

Dla naszego klieta w Holandii poszukujemy osób doświadczonych w pracy przy mięsie wołowym. Osoby będą odpowiedzialne za obróbkę mięsa wołowego przy linii produkcyjnej, czyli klasownie, trybowanie i dzielenie mięsa. Stawka 1600 euro netto/miesiąc.

 

Wymagania

  • doświadczenie w pracy przy mięsie wołowym (obróbka),
  • chęć do pracy na dłuższy okres czasu,
  • chęć do pracy w chłodni.
  • średniej znajomości języka obcego.

Oferujemy

 
  • 1600 netto/miesiąć,
  • możliwość nadgodzin.
  • zakwaterowanie,
  • ubezpieczenie,
  • transport,
  • pracę na dłuższy okres czasu.

Wynagrodzenie

Od 6000 do 7000 PLN

 

Prosimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych w procesie rekrutacji.
 

Podobne oferty

  • Rzeźnik

    JKS A/S   Dania   
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / agencyjna  tymczasowa/dodatkowa / pełny etat  Szukamy kilku pracowników  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    1 dni
    Liczba poszukiwanych pracowników i stanowiska: Rozbieracz mięsa – dział łopatek: 7 osób Rozbieracz mięsa – dział szynek: 3 osoby; Rozbieracz mięsa – dział 6-częściowy: 3 osoby; Rozbieracz mięsa – dział kotlet/boczek: 4 osoby
  • Masarz do produkcji wędlin

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Żeleźniki    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat
    2 dni
    Twoje zadania: przygotowanie i obróbka mięsa do produkcji wędlin (mielenie, peklowanie, marynowanie) produkcja wędlin zgodnie z recepturami; obsługa maszyn masarskich; kontrola jakości i świeżości surowca; dbałość o porządek na stanowisku pracy oraz przestrzeganie zasada BHP i HACCP;
  • Masarz do produkcji wędlin

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Żeleźniki    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat
    7 dni
    Zadania: Przygotowanie i obróbka mięsa do produkcji wędlin. Obsługa maszyn i urządzeń masarskich. Produkcja wyrobów według receptur i norm jakościowych. Kontrola świeżości surowca i zachowanie standardów higieny. Utrzymanie porządku na stanowisku pracy.
  • Rzeźnik do rozbioru półtusz wieprzowych

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Żeleźniki    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat
    2 dni
    Twoje zadania: rozbiór i wykrawanie półtusz wieprzowych zgodnie z normami jakości; klasyfikacja mięsa i podział na elementy zasadnicze; obsługa narzędzi ręcznych i maszyn przeznaczonych do rozbioru; kontrola jakości surowca i przestrzeganie standardów BHP i HACCP; współpraca z zespołem produkcyjnym;
  • Pomocnik masarza przy produkcji wędlin

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Żeleźniki    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat
    2 dni
    Twoje zadania: zadania pomocnicze przy produkcji wędlin i wyrobów masarskich; współpraca z masarzami przy obsłudze maszyn; realizacja zadań przygotowujących mięso do dalszej obróbki (np. peklowanie) utrzymywanie porządku w miejscu pracy oraz przestrzeganie obowiązujących procedur BHP i HACCP;
  • Pracownik Działu Mięso (rozbieracz / wykrawacz)

    Transgourmet Polska   Piaseczno, k. Warszawy    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    5 dni
    Do Twoich zadań będą należeć m.in.: rozbiór i trybowanie mięsa, przygotowanie wyrobów mięsnych do wędzenia, transport i wykładanie towaru oraz dbanie o jego właściwą ekspozycję, profesjonalna obsługa klienta, udział w cyklicznych inwentaryzacjach.
  • Pomocnik masarza przy produkcji wędlin

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Żeleźniki    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat
    7 dni
    Zadania: Wsparcie przy produkcji wyrobów masarskich i obsłudze maszyn. Przygotowywanie mięsa do dalszej obróbki (np. peklowanie). Prace porządkowe i przestrzeganie zasad BHP oraz HACCP.
  • Wędliniarz / Masarz / Rzeźnik

    Schiever Polska Sp. z o.o.   Bielsko-Biała    praca stacjonarna   dziś wygasa
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    8 dni
    Zakres obowiązków: wykrawanie elementów na mięsa drobne, produkcja wyrobów garmażeryjnych, produkcja wyrobów mięsnych i wędliniarskich. Oczekujemy: mile widziane doświadczenie w pracy na stanowisku rzeźnika lub podobnym, umiejętności pracy z nożem i urządzeniami masarskimi,...
  • Rzeźnik do rozbioru półtusz wieprzowych

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Żeleźniki    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat
    9 dni
    Zadania: Rozbiór i wykrawanie półtusz wieprzowych zgodnie z normami jakości. Klasyfikacja mięsa i dzielenie na elementy. Obsługa narzędzi ręcznych i maszyn rozbiorowych. Kontrola jakości surowca i przestrzeganie zasad BHP oraz HACCP. Współpraca z zespołem produkcyjnym.
  • Rzeźnik - Rozbieracz / Wykrawacz

    Klient portalu Praca.pl   Dania   
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / agencyjna  tymczasowa/dodatkowa / pełny etat  aplikuj bez CV
    10 dni
    Profesjonalny rozbiór mięsa w jednym ze specjalistycznych działów (łopatek, szynek, 6-częściowy, kotlet/boczek). Precyzyjne i terminowe wykonywanie zadań związanych z obróbką mięsa. Dbanie o jakość i przestrzeganie standardów higieny i bezpieczeństwa pracy.