Najnowsze oferty pracy

  • Asystent / Asystentka Managera Restauracji

    Sodexo Polska Spółka z o. o.   Łódź    praca stacjonarna
    asystent  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    4 dni
    Opis stanowiska wpieranie działań związanych z administracją, działania w zakresie zarządzania personelem, obsługa kasy fiskalnej, obsługa klienta, przeprowadzanie comiesięcznej inwentaryzacji;
  • Kierownik Zmiany Restauracji

    City 88 Sp. z o.o.   Poznań    praca stacjonarna   za 2 dni wygasa
    kierownik/koordynator  umowa o pracę / kontrakt B2B  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    14 dni
    zarządzanie podległym zespołem, organizacja i nadzór zmiany zgodnie ze standardami hotelu 5-gwiazdkowego; budowanie relacji z gośćmi restauracji; zapewnienie ciągłości dostaw; otwieranie, rozliczanie i zamykanie zmiany; zarządzanie systemem rezerwacyjnym;
Zobacz więcej ofert pracy

Zastępca Kierownika Restauracji

ISMIRA Recruitment and Crewing Agency
Stany Zjednoczone, Royal Caribbean Cruises
7 940 - 13 322 zł brutto/mies.
kierownik/koordynator
pełny etat
umowa o pracę
pomoc w relokacji
81 dni temu
Jeśli zawsze marzyłeś o pracy i podróżach – to wakat na pokładzie statku wycieczkowego jest dla Ciebie! Agencja ISMIRA aktywnie prowadzi rekrutację na stanowisko ASYSTENT KIEROWNIKA RESTAURACJI!

Asystent MAITRE D` pomaga Kierownikowi Restauracji w nadzorowaniu personelu Restauracji, zapewniając całkowitą satysfakcję gości w zakresie jakości jedzenia i obsługi, zgodnie z polityką firmy.
Zastępca Kierownika Restauracji
Location: Stany Zjednoczone, Royal Caribbean Cruises
KORZYŚCI:
  • Praca w Royal Caribbean Cruises Ltd. została uznana za jedno z najwyżej ocenianych miejsc pracy
  • Podróżuj dookoła świata
  • Oszczędź pieniądze, ponieważ nie płacisz za jedzenie i zakwaterowanie na pokładzie
  • Konkurencyjne wynagrodzenie
  • Doświadczenie w pracy z ponad 72 narodowościami
  • Praca stała z umową na 26 tygodni na pokładzie, następnie 9 tygodni urlopu
  • Oszczędź pieniądze, ponieważ nie płacisz za jedzenie i zakwaterowanie na pokładzie
  • Koszt wizy zostanie zwrócony na pokładzie
  • Ubezpieczenie medyczne zapewnione w trakcie umowy
  • Zdobądź uznanie i możliwości rozwoju zawodowego
OBOWIĄZKI:
  • Kieruje, szkoli, wspiera, nadzoruje i ocenia (wspólnie z Menedżerem Restauracji) wydajność wszystkich bezpośrednich podwładnych.
  • Osoba ta będzie odpowiedzialna i rozliczana za część Restauracji oraz za inne określone obowiązki przydzielone przez Kierownika Restauracji.
  • Po przydzieleniu do pracy w Midnight Bufet będzie odpowiedzialny za odprawę i koordynację personelu Restauracji, przydzielając mu odpowiednie obowiązki (współpracując z Zastępcą Menedżera ds. Żywności).
  • Musi być dokładnie zaznajomiony z wysokimi standardami firmy dotyczącymi żywności i usług, przewidywać i spełniać potrzeby gości.
  • Codziennie odwiedza każdy stolik w swojej sekcji, upewniając się, że goście są całkowicie zadowoleni z jedzenia i obsługi. Rozpoznaje gości po imieniu i osobiście dba o wszystkie specjalne życzenia i VIP-y w swojej sekcji.
  • Odpowiedzialny za śledzenie wszystkich specjalnych okazji, takich jak urodziny czy rocznice, i zamawianie odpowiednich udogodnień na uroczystość.
  • Powiadamia kierownika restauracji o wszelkich niezadowolonych lub trudnych gościach w jego dziale w celu uzyskania dalszych informacji.
  • Zapewnia, że personel Restauracji zawsze przestrzega zasad firmy dotyczących ubioru, wyglądu osobistego i higieny. Posiada solidną wiedzę na temat win i serwisów winnych, a w razie potrzeby pomaga Sommelierowi Wina w serwisowaniu win.
  • Bierze aktywną rolę w programie szkoleniowym personelu Restauracji, szczególnie nowo zatrudnionego personelu, udzielając mu niezbędnych wskazówek, aby skutecznie zintegrować się z zespołem.
WYMAGANIA:
  • Doświadczenie statku na tym samym lub wyższym stanowisku
  • Umiejętności zarządzania restauracją w wielokulturowym i dynamicznym środowisku.
  • Dobra komunikacja, rozwiązywanie problemów, podejmowanie decyzji i umiejętności interpersonalne.
  • Doskonała obsługa klienta, umiejętność budowania zespołu i rozwiązywania konfliktów.
  • Znajomość zasad i procesów świadczenia spersonalizowanych usług, w tym technik oceny potrzeb, standardów jakości usług, alternatywnych systemów dostawy i technik oceny zadowolenia gości.
  • Silne umiejętności planowania, coachingu, organizowania, zatrudniania, kontrolowania i oceniania.
  • Wymagana średniozaawansowana znajomość obsługi programów komputerowych.
  • Posiadać dobrą wiedzę na temat podstawowych zasad rachunkowości, takich jak przepływ numeracji, „Obciążenia/kredyty”, korygowanie wpisów i korekt.
  • Zaawansowany poziom języka angielskiego.
  • W pełni zaszczepiony przeciwko Covid-19 szczepionką zatwierdzoną przez WHO.
  • Minimalny wiek 21 lat.
Please add the following clause: I agree to the processing of my personal data for the needs necessary in the recruitment process.
 

Poznaj

ISMIRA Recruitment and Crewing Agency

Recruitment & Crewing Agency “ISMIRA“ offers legal jobs on cruise ships. 17 years we are successfully selecting and placing service personnel with the most famous and successful cruise companies in the World

Podobne oferty

  • Asystent / Asystentka Managera Restauracji

    Sodexo Polska Spółka z o. o.   Łódź    praca stacjonarna
    asystent  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    4 dni
    Opis stanowiska wpieranie działań związanych z administracją, działania w zakresie zarządzania personelem, obsługa kasy fiskalnej, obsługa klienta, przeprowadzanie comiesięcznej inwentaryzacji;
  • Kierownik Zmiany Restauracji

    City 88 Sp. z o.o.   Poznań    praca stacjonarna   za 2 dni wygasa
    kierownik/koordynator  umowa o pracę / kontrakt B2B  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    14 dni
    zarządzanie podległym zespołem, organizacja i nadzór zmiany zgodnie ze standardami hotelu 5-gwiazdkowego; budowanie relacji z gośćmi restauracji; zapewnienie ciągłości dostaw; otwieranie, rozliczanie i zamykanie zmiany; zarządzanie systemem rezerwacyjnym;