Najnowsze oferty pracy

  • Szef Kuchni

    Niro Sp. z o.o. Sprawdzona firma   Wrocław, ul. Wyścigowa    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    2 dni
    kierowanie, nadzór i koordynacja pracy personelu kuchni (kucharzy i pomocy kuchennych) organizacja pracy i funkcjonowania kuchni; tworzenie grafików personelu; nadzór nad zachowaniem najwyższych standardów świadczonych usług; optymalizacja kosztów przy zachowaniu wyznaczonych standardów;...
  • Koch im Hotel

    Profis&Job   Austria, Tirol   
    pracownik fizyczny / kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    3 dni
    Kostenfreie Unterkunft im Einzelzimmer und Verpflegung (gratis) 48 Stunden pro Woche Gehalt ab 2.200€ Netto und bis 3.150€, ja nach der Qualifikation und Erfahrung
  • Szef kuchni (k/m)

    ISS Polska Sprawdzona firma   Warszawa    praca stacjonarna   za 3 dni wygasa
    kierownik/koordynator  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat
    6 dni
    Zakres obowiązków: Kierowanie 7 osobowym zespołem. Bieżąca analiza kosztów; Komponowanie menu i zamówień. Dbanie o estetykę serwowanych potraw. Utrzymanie porządku w miejscu pracy. Przygotowywanie imprez okolicznościowych.
  • Szef kuchni

    Klient portalu Praca.pl   Warszawa    praca stacjonarna   za 3 dni wygasa
    kierownik/koordynator  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat
    12 dni
    organizacja pracy kuchni oraz zarządzanie kilkuosobowym zespołem, planowanie jadłospisu oraz zamówień produktów spożywczych, kontrola jakości i estetyki przygotowywanych potraw, nadzór nad przestrzeganiem zasad higieny i bezpieczeństwa żywności, przygotowywanie posiłków na imprezy i...
  • Ekspert ds. Sprzedaży (Kuchnia Włoska)

    MAKRO Cash and Carry Polska S.A.   Bielany Wrocławskie, ul. Tyniecka 3    praca mobilna
    specjalista mid / senior / ekspert  umowa o pracę  pełny etat
    17 godz.
    Do Twoich głównych zadań będzie należało: Pozyskiwanie nowych klientów i budowanie długotrwałych relacji. Rozwijanie rynku produktów premium z klientami serwującymi dania kuchni włoskiej. Identyfikacja potrzeb klientów oraz profesjonalne doradztwo w zakresie produktów stosowanych w...
  • Kucharka / Kucharz

    Klient portalu Praca.pl   Warszawa    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny
    20 godz.
    Bieżąca realizacja zadań w sekcji kuchni ciepłej. Aktywny udział w przygotowaniu i obsłudze imprez okolicznościowych. Ścisłe przestrzeganie wewnętrznych zasad HACCP i BHP. Racjonalne i ekonomiczne gospodarowanie produktami spożywczymi. Dbałość o estetykę i wysoką jakość serwowanych...
  • Kucharz (K/M)

    Novotel & ibis Poznań Centrum   Poznań    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    21 godz.
    Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
  • Kucharz (stołówka pracownicza)

    KMM GASTRONOMIA SP. Z O.O.   Poznań    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa zlecenie  pełny etat   36,00 - 45,00 zł brutto/godz.
    1 dni
    Kogo szukamy: Osób z doświadczeniem w kuchni zbiorowego żywienia lub gastronomii eventowej; Kogoś, kto nie boi się dużej skali (500+ posiłków dziennie) Osób ceniących porządek, tempo i współpracę; Znających zasady HACCP i przechowywania żywności; Co będziesz robić: Przygotowywać...
  • Kucharz a'la carte

    City 88 Sp. z o.o.   Poznań    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie / kontrakt B2B  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    1 dni
    Samodzielne gotowanie; Przygotowywanie potraw zgodnie ze standardami Restauracji; Stosowanie systemu HACCP; Praca na recepturach; Kreatywność; Dbałość o wysoki standard obsługi gości;
  • Kucharz

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siedlce, ul. Warszawska 133    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    1 dni
    Główne zadania: realizacja przydzielonych zadań w kuchni i efektywna współpraca z pozostałym personelem kuchni i hotelu; przygotowywanie potraw z należytą dbałością o ich jakość; przestrzeganie właściwych standardów i procedur obowiązujących w kuchni/w firmie;
Zobacz więcej ofert pracy
Praca.pl Praca Szwecja Szef Kuchni Szwecja
Zastępca Szefa Kuchni / Sous Chef

Zastępca Szefa Kuchni / Sous Chef

Headhunters
Szwecja, Göteborg
praca stacjonarna
3256 dni temu

Headhunters Sp. z o.o. (nr cert. 10079) dla swojego Klienta poszukuje doświadczonych kandydatów zainteresowanych podjęciem pracy w popularnych restauracjach oraz pubach w Szwecji na stanowisku:

Zastępca Szefa Kuchni / Sous Chef
Miejsce pracy: Göteborg
Obowiązki:
  • Odpowiedzialność za prawidłową pracę kuchni podczas nieobecności Szefa Kuchni
  • Zarządzanie zakupami, przyjęciem i przechowywaniem produktów
  • Kontrola przygotowywania i wizualnej prezentacji posiłków
  • Kontrola jakości i kosztów
  • Współpraca z dostawcami
  • Kontrola przestrzegania wytycznych dotyczących czystości, bezpieczeństwa, ochrony środowiska i higieny
  • Motywowanie i wspieranie pracowników
Wymagania:
  • Wykształcenie kierunkowe (dyplom kucharza)
  • Minimum 2-letnie doświadczenie w pracy na analogicznym stanowisku w hotelach lub renomowanych restauracjach
  • Dobra znajomość j. angielskiego – warunek konieczny
  • Znajomość kuchni kontynentalnej
  • Umiejętność pracy w zespole
  • Odpowiedzialność i sumienność
Oferujemy:
  • Zatrudnienie na szwedzkich warunkach, długotrwała współpraca
  • Atrakcyjne wynagrodzenie
  • 160 godzin pracy miesięcznie z możliwością pracy w weekendy
  • Możliwość nadgodzin
  • Zakwaterowanie zapewnione przez pracodawcę, opłacane przez pracownika
  • Urlop wypoczynkowy zgodnie z obowiązującym ustawodawstwem
  • Możliwość rozwoju zawodowego
Aplikacje prosimy przesyłać za pomocą przycisku APLIKUJ TERAZ.
Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy, niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (Dz. U. z 1997 nr 133 poz. 883).
 

Podobne oferty

  • Szef Kuchni

    Niro Sp. z o.o. Sprawdzona firma   Wrocław, ul. Wyścigowa    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    2 dni
    kierowanie, nadzór i koordynacja pracy personelu kuchni (kucharzy i pomocy kuchennych) organizacja pracy i funkcjonowania kuchni; tworzenie grafików personelu; nadzór nad zachowaniem najwyższych standardów świadczonych usług; optymalizacja kosztów przy zachowaniu wyznaczonych standardów;...
  • Koch im Hotel

    Profis&Job   Austria, Tirol   
    pracownik fizyczny / kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    3 dni
    Kostenfreie Unterkunft im Einzelzimmer und Verpflegung (gratis) 48 Stunden pro Woche Gehalt ab 2.200€ Netto und bis 3.150€, ja nach der Qualifikation und Erfahrung
  • Szef kuchni (k/m)

    ISS Polska Sprawdzona firma   Warszawa    praca stacjonarna   za 3 dni wygasa
    kierownik/koordynator  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat
    6 dni
    Zakres obowiązków: Kierowanie 7 osobowym zespołem. Bieżąca analiza kosztów; Komponowanie menu i zamówień. Dbanie o estetykę serwowanych potraw. Utrzymanie porządku w miejscu pracy. Przygotowywanie imprez okolicznościowych.
  • Szef kuchni

    Klient portalu Praca.pl   Warszawa    praca stacjonarna   za 3 dni wygasa
    kierownik/koordynator  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat
    12 dni
    organizacja pracy kuchni oraz zarządzanie kilkuosobowym zespołem, planowanie jadłospisu oraz zamówień produktów spożywczych, kontrola jakości i estetyki przygotowywanych potraw, nadzór nad przestrzeganiem zasad higieny i bezpieczeństwa żywności, przygotowywanie posiłków na imprezy i...
  • Ekspert ds. Sprzedaży (Kuchnia Włoska)

    MAKRO Cash and Carry Polska S.A.   Bielany Wrocławskie, ul. Tyniecka 3    praca mobilna
    specjalista mid / senior / ekspert  umowa o pracę  pełny etat
    17 godz.
    Do Twoich głównych zadań będzie należało: Pozyskiwanie nowych klientów i budowanie długotrwałych relacji. Rozwijanie rynku produktów premium z klientami serwującymi dania kuchni włoskiej. Identyfikacja potrzeb klientów oraz profesjonalne doradztwo w zakresie produktów stosowanych w...
  • Kucharka / Kucharz

    Klient portalu Praca.pl   Warszawa    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny
    20 godz.
    Bieżąca realizacja zadań w sekcji kuchni ciepłej. Aktywny udział w przygotowaniu i obsłudze imprez okolicznościowych. Ścisłe przestrzeganie wewnętrznych zasad HACCP i BHP. Racjonalne i ekonomiczne gospodarowanie produktami spożywczymi. Dbałość o estetykę i wysoką jakość serwowanych...
  • Kucharz (K/M)

    Novotel & ibis Poznań Centrum   Poznań    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    21 godz.
    Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
  • Kucharz (stołówka pracownicza)

    KMM GASTRONOMIA SP. Z O.O.   Poznań    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa zlecenie  pełny etat   36,00 - 45,00 zł brutto/godz.
    1 dni
    Kogo szukamy: Osób z doświadczeniem w kuchni zbiorowego żywienia lub gastronomii eventowej; Kogoś, kto nie boi się dużej skali (500+ posiłków dziennie) Osób ceniących porządek, tempo i współpracę; Znających zasady HACCP i przechowywania żywności; Co będziesz robić: Przygotowywać...
  • Kucharz a'la carte

    City 88 Sp. z o.o.   Poznań    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie / kontrakt B2B  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    1 dni
    Samodzielne gotowanie; Przygotowywanie potraw zgodnie ze standardami Restauracji; Stosowanie systemu HACCP; Praca na recepturach; Kreatywność; Dbałość o wysoki standard obsługi gości;
  • Kucharz

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siedlce, ul. Warszawska 133    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    1 dni
    Główne zadania: realizacja przydzielonych zadań w kuchni i efektywna współpraca z pozostałym personelem kuchni i hotelu; przygotowywanie potraw z należytą dbałością o ich jakość; przestrzeganie właściwych standardów i procedur obowiązujących w kuchni/w firmie;