Co będziesz robić: Przygotowywać dania zgodnie z planem dnia i recepturami; Dbać o czystość i organizację stanowiska; Współpracować z zespołem Brać udział w codziennym planowaniu pracy kuchni; Kogo szukamy: Osób z doświadczeniem w kuchni zbiorowego żywienia lub gastronomii eventowej;...
Niro Sp. z o.o.Sprawdzona firmaWrocław, Witaminka Bistro przy ul. Wyścigowej
praca stacjonarna
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
1 dni
Szukamy kucharza / pomocy kuchennej z głową pełną pomysłów! Do naszego zespołu poszukujemy osoby z pasją do gotowania, kreatywnej i samodzielnej, która chce współtworzyć menu pełne pysznych kanapek, deserów, koktajli i sałatek.
Niro Sp. z o.o.Sprawdzona firmaWrocław, Witaminka Bistro przy ul. Wyścigowej
praca stacjonarna
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
1 dni
Szukamy pracownika bufetu z głową pełną pomysłów, odpowiedzialnego i zaangażowanego w powierzone zadania. Do naszego zespołu poszukujemy osoby kreatywnej i samodzielnej, która chce współtworzyć przestrzeń pełną dobrej atmosfery i pysznego smaku. Zakres obowiązków: obsługa klientów...
Niro Sp. z o.o.Sprawdzona firmaRuda Śląska, Witaminka Bistro - bufet w Szpitalu Miejskim
praca stacjonarna
pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
1 dni
Szukamy pracownika bufetu z głową pełną pomysłów, odpowiedzialnego i zaangażowanego w powierzone zadania. Do naszego zespołu poszukujemy osoby kreatywnej i samodzielnej, która chce współtworzyć przestrzeń pełną dobrej atmosfery i pysznego smaku. Zakres obowiązków: obsługa klientów...
Niro Sp. z o.o.Sprawdzona firmaWrocław, Witaminka Bistro przy ul. Koszarowej
praca stacjonarna
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
1 dni
Szukamy pracownika bufetu z głową pełną pomysłów, odpowiedzialnego i zaangażowanego w powierzone zadania. Do naszego zespołu poszukujemy osoby kreatywnej i samodzielnej, która chce współtworzyć przestrzeń pełną dobrej atmosfery i pysznego smaku. Zakres obowiązków: obsługa klientów...
Co będziesz robić: Przygotowywać dania zgodnie z planem dnia i recepturami; Dbać o czystość i organizację stanowiska; Współpracować z zespołem (pomoc, wydawka, odprawy) Brać udział w codziennym planowaniu pracy kuchni; Kogo szukamy: Osób z doświadczeniem w kuchni zbiorowego żywienia...
Twój zakres obowiązków: praca w otwartej kuchni na terenie hali sprzedaży, organizacja pracy w kuchni, kreowanie sezonowych kart menu, spotkania z gośćmi punktu gastronomicznego, przygotowywanie zamówień i odbiór towarów.
Klient portalu Praca.pl
Bydgoszcz
praca stacjonarna
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat
2 dni
Przygotowywanie potraw zgodnie z naszym menu. Utrzymywanie czystości naczyń i sprzętu kuchennego. Zapewnienie wysokiego poziomu obsługi gości. Przestrzeganie standardów czystości i higieny. Pomoc w kreowaniu menu dostosowanego do aktualnych trendów.
Kogo szukamy: Osób z doświadczeniem w kuchni zbiorowego żywienia lub gastronomii eventowej; Kogoś, kto nie boi się dużej skali (500+ posiłków dziennie) Osób ceniących porządek, tempo i współpracę; Znających zasady HACCP i przechowywania żywności; Co będziesz robić: Przygotowywać...
Are you ready to experience something new? Whether it is a new position, new workplace, or new location you are seeking, all you need to do is to apply, we will take care of the rest.
We are looking for passionate CHEFS to join our team and work for our different clients across Lapland during the winter season 2025/2026.
Working in Lapland during the winter is a magical experience that combines the beauty of the Arctic wilderness with unique job opportunities. Imagine spending your days surrounded by snowy landscapes, twinkling northern lights, and pristine nature. It's not just a job; it's an adventure!
About the Role
We are recruiting chefs for various positions, such as buffet and à la carte chefs.
Positions are available in picturesque locations such as Kilpisjärvi, Luosto, Rovaniemi, Pallas, Ylläs, Levi, Muonio, Hetta and Saariselkä.
Employment period varies depending on the location and workplace, although it is mostly from October 2025 until March/April 2026.
We offer working hours: 90-112,5/3 weeks, possibility of overtimes.
Requirements
At least 2 years of experience in a similar position, experience in Nordic countries is a plus.
Must be eligible to work in Finland.
Communicative level of English.
Knowledge of kitchen hygiene and safety protocols, allergies, cooking techniques, knife skills, and time management.
Self-motivated team player with a positive attitude even in stressful situations.
Category B driving license is a plus.
We offer
Reliable employment relationship and healthy work culture.
Salary: from 12,99 - based on the collective agreement of hotel- and restaurant industry or according to the agreement.
Extra supplements: for evening shifts, for night shifts, +100% for Sundays and public holidays.
Assistance with accommodation
Employment Benefits: In addition to Barona’s employment benefits, workplace-specific benefits might be also provided.
Co będziesz robić: Przygotowywać dania zgodnie z planem dnia i recepturami; Dbać o czystość i organizację stanowiska; Współpracować z zespołem Brać udział w codziennym planowaniu pracy kuchni; Kogo szukamy: Osób z doświadczeniem w kuchni zbiorowego żywienia lub gastronomii eventowej;...
Niro Sp. z o.o.Sprawdzona firmaWrocław, Witaminka Bistro przy ul. Wyścigowej
praca stacjonarna
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
1 dni
Szukamy kucharza / pomocy kuchennej z głową pełną pomysłów! Do naszego zespołu poszukujemy osoby z pasją do gotowania, kreatywnej i samodzielnej, która chce współtworzyć menu pełne pysznych kanapek, deserów, koktajli i sałatek.
Niro Sp. z o.o.Sprawdzona firmaWrocław, Witaminka Bistro przy ul. Wyścigowej
praca stacjonarna
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
1 dni
Szukamy pracownika bufetu z głową pełną pomysłów, odpowiedzialnego i zaangażowanego w powierzone zadania. Do naszego zespołu poszukujemy osoby kreatywnej i samodzielnej, która chce współtworzyć przestrzeń pełną dobrej atmosfery i pysznego smaku. Zakres obowiązków: obsługa klientów...
Niro Sp. z o.o.Sprawdzona firmaRuda Śląska, Witaminka Bistro - bufet w Szpitalu Miejskim
praca stacjonarna
pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
1 dni
Szukamy pracownika bufetu z głową pełną pomysłów, odpowiedzialnego i zaangażowanego w powierzone zadania. Do naszego zespołu poszukujemy osoby kreatywnej i samodzielnej, która chce współtworzyć przestrzeń pełną dobrej atmosfery i pysznego smaku. Zakres obowiązków: obsługa klientów...
Niro Sp. z o.o.Sprawdzona firmaWrocław, Witaminka Bistro przy ul. Koszarowej
praca stacjonarna
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
1 dni
Szukamy pracownika bufetu z głową pełną pomysłów, odpowiedzialnego i zaangażowanego w powierzone zadania. Do naszego zespołu poszukujemy osoby kreatywnej i samodzielnej, która chce współtworzyć przestrzeń pełną dobrej atmosfery i pysznego smaku. Zakres obowiązków: obsługa klientów...
Co będziesz robić: Przygotowywać dania zgodnie z planem dnia i recepturami; Dbać o czystość i organizację stanowiska; Współpracować z zespołem (pomoc, wydawka, odprawy) Brać udział w codziennym planowaniu pracy kuchni; Kogo szukamy: Osób z doświadczeniem w kuchni zbiorowego żywienia...
Twój zakres obowiązków: praca w otwartej kuchni na terenie hali sprzedaży, organizacja pracy w kuchni, kreowanie sezonowych kart menu, spotkania z gośćmi punktu gastronomicznego, przygotowywanie zamówień i odbiór towarów.
Klient portalu Praca.pl
Bydgoszcz
praca stacjonarna
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat
2 dni
Przygotowywanie potraw zgodnie z naszym menu. Utrzymywanie czystości naczyń i sprzętu kuchennego. Zapewnienie wysokiego poziomu obsługi gości. Przestrzeganie standardów czystości i higieny. Pomoc w kreowaniu menu dostosowanego do aktualnych trendów.
Kogo szukamy: Osób z doświadczeniem w kuchni zbiorowego żywienia lub gastronomii eventowej; Kogoś, kto nie boi się dużej skali (500+ posiłków dziennie) Osób ceniących porządek, tempo i współpracę; Znających zasady HACCP i przechowywania żywności; Co będziesz robić: Przygotowywać...