Główne zadania: realizacja przydzielonych zadań w kuchni i efektywna współpraca z pozostałym personelem kuchni i hotelu; przygotowywanie potraw z należytą dbałością o ich jakość; przestrzeganie właściwych standardów i procedur obowiązujących w kuchni/w firmie;
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie / kontrakt B2B pełny etat aplikuj bez CV
10 dni
Samodzielne przygotowywanie potraw zgodnie z naszymi standardami. Przestrzeganie norm HACCP. Praca według ustalonych przepisów. Kreatywne podejście do gotowania. Zapewnienie wysokiej jakości obsługi gości.
Opis stanowiska przygotowywanie dań zgodnie z ustalonym menu i dbanie o ich odpowiednią jakość; wspólna praca z zespołem kuchennym oraz wsparcie pozostałych działów zaplecza gastronomicznego; realizowanie bieżących zadań na stanowisku pracy i utrzymywanie właściwych standardów...
pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat 5 000 - 5 500 zł brutto/mies.
10 dni
Przygotowywanie posiłków zgodnie z obowiązującymi recepturami. Dbałość o jakość dań i wykorzystywanych półproduktów. Utrzymywanie porządku na stanowisku pracy, opisywanie produktów i kontrola terminów ważności zgodnie z FIFO. Sprawdzanie dokumentów dostaw i kontrola jakości surowców.
Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
Klient portalu Praca.pl
Warszawa
praca stacjonarna
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat
8 godz.
wsparcie w codziennym przygotowywaniu potraw i składników; obsługa kasy oraz przyjmowanie zamówień na wynos; dbanie o estetyczne podanie posiłków; utrzymywanie czystości w kuchni i na zapleczu; mycie naczyń oraz pomoc w bieżących pracach porządkowych;
Wsparcie przy przygotowywaniu gorących posiłków. Wydawanie posiłków pacjentom i personelowi. Zmywanie naczyń i utrzymanie czystości na zapleczu kuchennym. Przestrzeganie zasad HACCP.
pracownik fizyczny umowa o pracę / o pracę tymczasową tymczasowa/dodatkowa aplikuj szybkoaplikuj bez CV
1 dni
Zadania Twórcze przygotowywanie posiłków zgodnie z obowiązującym menu czterogwiazdkowego obiektu. Utrzymywanie najwyższych standardów czystości i bezpieczeństwa w miejscu pracy. Zespołowa realizacja zadań pod kierownictwem Szefa Kuchni.
Headhunters Sp. z o.o. (KRAZ 10079) dla swojego Klienta poszukuje doświadczonych kandydatów zainteresowanych podjęciem pracy w popularnych restauracjach w Szwecji na stanowisku:
Kucharz / Chef de Partie
Miejsce pracy: Åhus
Obowiązki:
Przygotowywanie zarówno zimnych jak i gorących potraw kuchni europejskiej zgodnie z obowiązującymi standardami,
Utrzymanie czystości na stanowisku pracy,
Udział w przygotowywaniu zamówień na brakujące produkty spożywcze.
Wymagania:
Wykształcenie kierunkowe (dyplom kucharza) lub ekwiwalent w doświadczeniu,
Przynajmniej komunikatywna znajomość języka angielskiego,
Dyspozycyjność i gotowość do szybkiego wyjazdu za granicę,
Umiejętność pracy w zespole.
Oferujemy:
Atrakcyjne wynagrodzenie,
173 godzin pracy miesięcznie z możliwością pracy w weekendy, z możliwością nadgodzin,
Zakwaterowanie zapewnione przez pracodawcę, opłacane przez pracownika (niski koszt zakwaterowania).
Aplikacje prosimy przesyłać za pomocą przycisku APLIKUJ TERAZ.
Główne zadania: realizacja przydzielonych zadań w kuchni i efektywna współpraca z pozostałym personelem kuchni i hotelu; przygotowywanie potraw z należytą dbałością o ich jakość; przestrzeganie właściwych standardów i procedur obowiązujących w kuchni/w firmie;
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie / kontrakt B2B pełny etat aplikuj bez CV
10 dni
Samodzielne przygotowywanie potraw zgodnie z naszymi standardami. Przestrzeganie norm HACCP. Praca według ustalonych przepisów. Kreatywne podejście do gotowania. Zapewnienie wysokiej jakości obsługi gości.
Opis stanowiska przygotowywanie dań zgodnie z ustalonym menu i dbanie o ich odpowiednią jakość; wspólna praca z zespołem kuchennym oraz wsparcie pozostałych działów zaplecza gastronomicznego; realizowanie bieżących zadań na stanowisku pracy i utrzymywanie właściwych standardów...
pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat 5 000 - 5 500 zł brutto/mies.
10 dni
Przygotowywanie posiłków zgodnie z obowiązującymi recepturami. Dbałość o jakość dań i wykorzystywanych półproduktów. Utrzymywanie porządku na stanowisku pracy, opisywanie produktów i kontrola terminów ważności zgodnie z FIFO. Sprawdzanie dokumentów dostaw i kontrola jakości surowców.
Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
Klient portalu Praca.pl
Warszawa
praca stacjonarna
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat
8 godz.
wsparcie w codziennym przygotowywaniu potraw i składników; obsługa kasy oraz przyjmowanie zamówień na wynos; dbanie o estetyczne podanie posiłków; utrzymywanie czystości w kuchni i na zapleczu; mycie naczyń oraz pomoc w bieżących pracach porządkowych;
Wsparcie przy przygotowywaniu gorących posiłków. Wydawanie posiłków pacjentom i personelowi. Zmywanie naczyń i utrzymanie czystości na zapleczu kuchennym. Przestrzeganie zasad HACCP.
pracownik fizyczny umowa o pracę / o pracę tymczasową tymczasowa/dodatkowa aplikuj szybkoaplikuj bez CV
1 dni
Zadania Twórcze przygotowywanie posiłków zgodnie z obowiązującym menu czterogwiazdkowego obiektu. Utrzymywanie najwyższych standardów czystości i bezpieczeństwa w miejscu pracy. Zespołowa realizacja zadań pod kierownictwem Szefa Kuchni.