pracownik fizyczny umowa o pracę / o pracę tymczasową tymczasowa/dodatkowa aplikuj szybkoaplikuj bez CV
7 godz.
Zadania Samodzielne i terminowe przygotowywanie dań z menu hotelu zgodnie z najwyższymi standardami. Dbanie o nienaganny porządek i higienę na stanowisku pracy oraz w całej kuchni. Ścisła i efektywna współpraca z Szefem Kuchni w bieżących zadaniach.
Zakres Obowiązków Przygotowywanie pizzy i innych potraw zgodnie z obowiązującymi recepturami. Dbałość o najwyższą jakość i estetykę serwowanych dań. Obsługa i profesjonalna pomoc klientom. Atrakcyjne eksponowanie towaru na dziale. Utrzymywanie czystości i odpowiednich oznaczeń na stanowisku pracy.
Co będziesz robić: Przygotowywać dania zgodnie z planem dnia i recepturami; Dbać o czystość i organizację stanowiska; Współpracować z zespołem (pomoc, wydawka, odprawy) Brać udział w codziennym planowaniu pracy kuchni; Kogo szukamy: Osób z doświadczeniem w kuchni zbiorowego żywienia...
Kogo szukamy: Osób z doświadczeniem w kuchni zbiorowego żywienia lub gastronomii eventowej; Kogoś, kto nie boi się dużej skali (500+ posiłków dziennie) Osób ceniących porządek, tempo i współpracę; Znających zasady HACCP i przechowywania żywności; Co będziesz robić: Przygotowywać...
pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat 5 000 - 5 500 zł brutto/mies.
2 dni
Przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturami; Dbałość o najwyższą jakość serwowanych dań jak i półproduktów; Dbanie o porządek na kuchni, opis produktów, pilnowanie dat produktów zgodnie z zasadą FIFO; Kontrola dokumentów od dostawców;
pracownik fizyczny umowa o pracę / o pracę tymczasową tymczasowa/dodatkowa aplikuj szybkoaplikuj bez CV
2 dni
Twoje obowiązki: Przygotowywanie dań zgodnie z menu Utrzymywanie czystości w kuchni Współpraca z szefem kuchni Oczekujemy: Pierwszego doświadczenia na kuchni Znajomość języka niemieckiego lub angielskiego – min B1 Wysokiej kultury osobistej, otwartości i komunikatywności
pracownik fizyczny umowa o pracę / o pracę tymczasową tymczasowa/dodatkowa aplikuj szybkoaplikuj bez CV
2 dni
Zadania Twórcze przygotowywanie posiłków zgodnie z obowiązującym menu czterogwiazdkowego obiektu. Utrzymywanie najwyższych standardów czystości i bezpieczeństwa w miejscu pracy. Zespołowa realizacja zadań pod kierownictwem Szefa Kuchni.
Headhunters Sp. z o.o. (KRAZ 10079) dla swojego Klienta poszukuje doświadczonych kandydatów zainteresowanych podjęciem pracy w sezonie zimowym (grudzień – kwiecień) w popularnych restauracjach w Szwecji na stanowisku:
Kucharz / Chef de Partie
Obowiązki:
Przygotowanie dań w wyznaczonej sekcji zgodnie z recepturami i instrukcjami,
Kontrola właściwego wykorzystania produktów,
Kontrola i utrzymanie czystości i standardów bezpieczeństwa zgodnie z przepisami HACAP.
Wymagania:
Minimum 4-letnie doświadczenie w pracy na stanowisku samodzielnego kucharza, mile widziani kandydaci z doświadczeniem w hotelach lub renomowanych restauracjach,
Przynajmniej komunikatywna znajomość j. angielskiego,
Umiejętność pracy w zespole.
Oferujemy:
Atrakcyjne wynagrodzenie (stawka godzinowa plus bonusy),
Gwarantowane minimum 173 godziny pracy miesięcznie z możliwością pracy w weekendy,
Możliwość nadgodzin,
Zakwaterowanie zapewnione przez pracodawcę, opłacane przez pracownika (niski koszt zakwaterowania),
Możliwość długotrwałej współpracy,
Różne terminy rozpoczęcia pracy.
Aplikacje prosimy przesyłać za pomocą przycisku APLIKUJ TERAZ.
pracownik fizyczny umowa o pracę / o pracę tymczasową tymczasowa/dodatkowa aplikuj szybkoaplikuj bez CV
7 godz.
Zadania Samodzielne i terminowe przygotowywanie dań z menu hotelu zgodnie z najwyższymi standardami. Dbanie o nienaganny porządek i higienę na stanowisku pracy oraz w całej kuchni. Ścisła i efektywna współpraca z Szefem Kuchni w bieżących zadaniach.
Zakres Obowiązków Przygotowywanie pizzy i innych potraw zgodnie z obowiązującymi recepturami. Dbałość o najwyższą jakość i estetykę serwowanych dań. Obsługa i profesjonalna pomoc klientom. Atrakcyjne eksponowanie towaru na dziale. Utrzymywanie czystości i odpowiednich oznaczeń na stanowisku pracy.
Co będziesz robić: Przygotowywać dania zgodnie z planem dnia i recepturami; Dbać o czystość i organizację stanowiska; Współpracować z zespołem (pomoc, wydawka, odprawy) Brać udział w codziennym planowaniu pracy kuchni; Kogo szukamy: Osób z doświadczeniem w kuchni zbiorowego żywienia...
Kogo szukamy: Osób z doświadczeniem w kuchni zbiorowego żywienia lub gastronomii eventowej; Kogoś, kto nie boi się dużej skali (500+ posiłków dziennie) Osób ceniących porządek, tempo i współpracę; Znających zasady HACCP i przechowywania żywności; Co będziesz robić: Przygotowywać...
pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat 5 000 - 5 500 zł brutto/mies.
2 dni
Przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturami; Dbałość o najwyższą jakość serwowanych dań jak i półproduktów; Dbanie o porządek na kuchni, opis produktów, pilnowanie dat produktów zgodnie z zasadą FIFO; Kontrola dokumentów od dostawców;
pracownik fizyczny umowa o pracę / o pracę tymczasową tymczasowa/dodatkowa aplikuj szybkoaplikuj bez CV
2 dni
Twoje obowiązki: Przygotowywanie dań zgodnie z menu Utrzymywanie czystości w kuchni Współpraca z szefem kuchni Oczekujemy: Pierwszego doświadczenia na kuchni Znajomość języka niemieckiego lub angielskiego – min B1 Wysokiej kultury osobistej, otwartości i komunikatywności
pracownik fizyczny umowa o pracę / o pracę tymczasową tymczasowa/dodatkowa aplikuj szybkoaplikuj bez CV
2 dni
Zadania Twórcze przygotowywanie posiłków zgodnie z obowiązującym menu czterogwiazdkowego obiektu. Utrzymywanie najwyższych standardów czystości i bezpieczeństwa w miejscu pracy. Zespołowa realizacja zadań pod kierownictwem Szefa Kuchni.