Najnowsze oferty pracy

  • Pracownik Działu Mięso (Rozbieracz/Wykrawacz)

    Selgros Cash&Carry   Warszawa, Białołęka    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    1 godz.
    Do Twoich zadań będą należeć m.in.: rozbiór i trybowanie mięsa, przygotowanie wyrobów mięsnych do wędzenia, transport i wykładanie towaru oraz dbanie o jego właściwą ekspozycję, profesjonalna obsługa klienta, udział w cyklicznych inwentaryzacjach.
  • Pracownik fizyczny - obróbka mięsa (bez znajomości języka niemieckiego)

    Tönnies Zerlegebetrieb   Niemcy, Weissenfels, Am Schlachthof 1   
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj bez CV
    1 dni
    Poszukujemy pracowników do zakładu mięsnego do trybowania i klasowania mięsa wieprzowego. Praca na jedną zmianę od poniedziałku do piątku, co druga sobota pracująca (jeżeli jest więcej zamówień). Czas rozpoczęcia pracy 4:15 lub 4:45 maksymalnie do 9,5h dziennie. Mile widziane osoby z...
  • Pracownik Działu Mięso

    Selgros Cash&Carry   Szczecin    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    2 dni
    Do Twoich zadań będą należeć m.in.: konfekcjonowanie towaru do pakowania, rozbiór i trybowanie mięsa, przygotowanie wyrobów mięsnych do wędzenia, transport i wykładanie towaru oraz dbanie o jego właściwą ekspozycję, kontrola daty ważności produktów, profesjonalna obsługa klienta,...
  • Pracownik Działu Mięso

    Selgros Cash&Carry   Piaseczno, k. Warszawy    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    5 dni
    Do Twoich zadań będą należeć m.in.: rozbiór i pakowanie mięsa, transport i wykładanie towaru na półki, dbanie o właściwą ekspozycję towaru, kontrola daty ważności produktów oraz paramentów związanych z systemem HACCP, profesjonalna obsługa klienta.
Zobacz więcej ofert pracy
Praca.pl Praca Szwecja Rzeźnik Szwecja
Rzeźnik - Wołowina (ubój/rozbiór)

Rzeźnik - Wołowina (ubój/rozbiór)

JKS A/S
Szwecja
praca stacjonarna
1257 dni temu

Ogłoszenie numer: 2939570, z dnia 2020-11-13

JKS A/S jest w 100 % duńska agencją zatrudnienia i rekrutacji. Od 25 lat pomagamy pracownikom w znalezieniu odpowiedniej dla siebie pracy na terenie Danii, Norwegii i Szwecji, a Klientom umożliwiamy pozyskiwanie najlepszych specjalistów na rynek skandynawski. Nasza firma poprzez lata doświadczeń oraz prestiż zdobyty na rynku skandynawskim stanowi gwarancję legalności i jakości świadczonych przez nas usług.

 

Dla największego producenta mięsa w Skandynawii, rozpoczynamy nabór na doświadczonych rzeźników / wykrawaczy mięsa wolowego.

Rzeźnik - Wołowina (ubój/rozbiór)

Miejsce pracy: Szwecja

 

Opis stanowiska

JKS oddział w Szwecji od ponad 4 lat współpracuje z jedna z największych firm przetwórstwa mięsnego w miejscowości Linköping.

Nasz Klient poszukuje 30 pracowników na stanowisko ubój / rozbiór mięsa wołowego..

Oczekiwana data rozpoczęcia pracy Listopad 2020 minimum do konca roku 2020.

Wymagania

  • Poszukujemy tylko i wyłącznie osób z doświadczeniem na stanowisko ubój (każda pozycja) oraz przy rozbiorze (każda pozycja). (Marell)
  • Każdy zainteresowany musi nastawić się na wysokie tempo pracy i dokładność. Praca wymaga dobrej kondycji fizycznej, koncentracji, odporności na stres.
  • Doświadczenie za granicą przy podobnej pracy będzie dodatkowym atutem.
  • Dla naszego klienta bardzo ważne jest zapewnienie bezpieczeństwa w środowisku pracy, dlatego przewiduje się sprawdzanie stanu zdrowia, testów na obecność alkoholu i narkotyków u pracowników.

Oferujemy

  • Rozpoczęcie kontraktu Listopad 2020, kontrakt minimum do konca roku 2020.
  • Umowę o pracę na szwedzkich warunkach zatrudnienia.Zapewniamy opiekę administracyjna: karta podatkowa, ubezpieczenie.
  • Zapewniamy odpłatne zakwaterowanie oraz załatwienie wszystkich niezbędnych dokumentów do podjęcia pracy.

 Ze względu na możliwe oddalenie miejsca zamieszkania od miejsca pracy, dodatkowym atutem będzie posiadanie samochodu. Oczywiście NIE jest to warunkiem zatrudnienia.

Prosimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych w procesie rekrutacji.
 

Poznaj

JKS A/S

JKS A/S jest duńską agencją zatrudnienia i rekrutacji. Od blisko 30 lat pomagamy pracownikom w znalezieniu odpowiedniej dla siebie pracy na terenie Danii, Norwegii i Szwecji, a Klientom umożliwiamy pozyskiwanie najlepszych specjalistów na rynek skandynawski. Nasza firma poprzez lata doświadczeń oraz prestiż zdobyty na rynku skandynawskim stanowi gwarancję legalności i jakości świadczonych przez nas usług.

Podobne oferty

  • Pracownik Działu Mięso (Rozbieracz/Wykrawacz)

    Selgros Cash&Carry   Warszawa, Białołęka    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    1 godz.
    Do Twoich zadań będą należeć m.in.: rozbiór i trybowanie mięsa, przygotowanie wyrobów mięsnych do wędzenia, transport i wykładanie towaru oraz dbanie o jego właściwą ekspozycję, profesjonalna obsługa klienta, udział w cyklicznych inwentaryzacjach.
  • Pracownik fizyczny - obróbka mięsa (bez znajomości języka niemieckiego)

    Tönnies Zerlegebetrieb   Niemcy, Weissenfels, Am Schlachthof 1   
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj bez CV
    1 dni
    Poszukujemy pracowników do zakładu mięsnego do trybowania i klasowania mięsa wieprzowego. Praca na jedną zmianę od poniedziałku do piątku, co druga sobota pracująca (jeżeli jest więcej zamówień). Czas rozpoczęcia pracy 4:15 lub 4:45 maksymalnie do 9,5h dziennie. Mile widziane osoby z...
  • Pracownik Działu Mięso

    Selgros Cash&Carry   Szczecin    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    2 dni
    Do Twoich zadań będą należeć m.in.: konfekcjonowanie towaru do pakowania, rozbiór i trybowanie mięsa, przygotowanie wyrobów mięsnych do wędzenia, transport i wykładanie towaru oraz dbanie o jego właściwą ekspozycję, kontrola daty ważności produktów, profesjonalna obsługa klienta,...
  • Pracownik Działu Mięso

    Selgros Cash&Carry   Piaseczno, k. Warszawy    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    5 dni
    Do Twoich zadań będą należeć m.in.: rozbiór i pakowanie mięsa, transport i wykładanie towaru na półki, dbanie o właściwą ekspozycję towaru, kontrola daty ważności produktów oraz paramentów związanych z systemem HACCP, profesjonalna obsługa klienta.