pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
5 godz.
Do Twoich najważniejszych obowiązków należeć będzie: Przygotowywanie dań a'la carte; Utrzymywanie czystości i porządku w kuchni; Przestrzeganie przepisów dotyczących bezpieczeństwa żywności; Nasze oczekiwania: Doświadczenie w pracy na stanowisku samodzielnego kucharza min. 5 lat;...
Do Twoich zadań będą należeć m.in.: praca w otwartej kuchni na terenie hali sprzedaży, organizacja pracy w kuchni, kreowanie sezonowych kart menu, spotkania z gośćmi punktu gastronomicznego, przygotowywanie zamówień i odbiór towarów.
Jesteś jedną z tych osób, które zawsze pytają o przepis? Jeździsz do sklepu IKEA na obiad? Świetnie się składa! Do naszego zespołu w Restauracji IKEA szukamy ludzi, którzy uwielbiają jedzenie, chętnie zdobywają nową wiedzę i chcą, by ich praca sprawiała radość innym. Tutaj, w...
specjalista (mid) / pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat
7 godz.
Twoim podstawowym zadaniem będzie przygotowywanie różnorodnych potraw przy użyciu narzędzi i maszyn gastronomicznych. Niezbędne do tego będzie pobieranie produktów z magazynu oraz zabezpieczenie ich przed zepsuciem. Twoje pomysły i propozycje będą miały szansę na stałe zagościć w...
pracownik fizyczny umowa zlecenie aplikuj szybkoaplikuj bez CV
24 godz.
przygotowanie cotygodniowego menu, z uwzględnieniem dań wegetariańskich, wegańskich, przygotowanie list zakupów, zarządzanie zespołem, praca na kuchni, obsługa urządzeń kuchennych, przygotowywanie potraw zgodnie z tygodniowym menu, według receptur, dbanie o najwyższą jakość...
pracownik fizyczny umowa zlecenie / na zastępstwo pełny etat
1 dni
Zadania: Przygotowywanie dań zgodnie z założeniami menu; Dbałości o jakość, smak i ekspozycję serwowanych dań; Dbałości o porządek; Oczekujemy: Mile widziane doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku w gastronomii; Wymagana zaświadczenie sanitarno -epidemiologiczne;
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat
1 dni
Zadania: Udział w produkcji i przygotowaniu potraw; Prace porządkowe; Przestrzeganie zasad HACCP; Oczekujemy: Dyspozycyjności i zaangażowania w powierzone obowiązki; Aktualnego orzeczenia do celów sanitarno – epidemiologicznych; Chęci do podjęcia pracy na stałe;
Do obowiązków będzie głównie należało: Produkcja i wydawanie (na zamówienie – na żywo): Kanapek, tostów, panini; Dań ciepłych (jajecznica, szakszuka, śniadania angielskie itp.)
Twoja misja Będziesz nadzorować pracę kucharzy, dbać o sprawne wydawanie dań oraz porządek na kuchni, monitorować stan zapasów magazynowych. Wszystko po to, aby nasi goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
Headhunters Sp. z o.o. dla swojego Klienta poszukuje doświadczonych kucharzy zainteresowanych podjęciem pracy w sezonie zimowym w Szwecji od zaraz do kwietnia br. w popularnej restauracji a la carte na stanowisku:
Kucharz / Chef de Partie
Miejsce pracy: Północna Szwecja
Obowiązki:
Przygotowanie dań w wyznaczonej sekcji zgodnie z recepturami i instrukcjami,
Kontrola właściwego wykorzystania produktów,
Kontrola i utrzymanie czystości i standardów bezpieczeństwa zgodnie z przepisami HACAP.
Wymagania:
Minimum 4-letnie doświadczenie w pracy na stanowisku samodzielnego kucharza,
Przynajmniej komunikatywna znajomość j. angielskiego,
Umiejętność pracy w zespole.
Oferujemy:
Atrakcyjne wynagrodzenie (stawka godzinowa),
Dodatek za prace po godz. 20:00,
Nadgodziny płatne 55% stawki,
Gwarantowane minimum 173 godziny pracy miesięcznie,
Zakwaterowanie zapewnione przez pracodawcę, opłacane przez pracownika (niski koszt zakwaterowania),
Możliwość długotrwałej współpracy.
Aplikacje prosimy przesyłać za pomocą przycisku APLIKUJ TERAZ.
pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
5 godz.
Do Twoich najważniejszych obowiązków należeć będzie: Przygotowywanie dań a'la carte; Utrzymywanie czystości i porządku w kuchni; Przestrzeganie przepisów dotyczących bezpieczeństwa żywności; Nasze oczekiwania: Doświadczenie w pracy na stanowisku samodzielnego kucharza min. 5 lat;...
Do Twoich zadań będą należeć m.in.: praca w otwartej kuchni na terenie hali sprzedaży, organizacja pracy w kuchni, kreowanie sezonowych kart menu, spotkania z gośćmi punktu gastronomicznego, przygotowywanie zamówień i odbiór towarów.
Jesteś jedną z tych osób, które zawsze pytają o przepis? Jeździsz do sklepu IKEA na obiad? Świetnie się składa! Do naszego zespołu w Restauracji IKEA szukamy ludzi, którzy uwielbiają jedzenie, chętnie zdobywają nową wiedzę i chcą, by ich praca sprawiała radość innym. Tutaj, w...
specjalista (mid) / pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat
7 godz.
Twoim podstawowym zadaniem będzie przygotowywanie różnorodnych potraw przy użyciu narzędzi i maszyn gastronomicznych. Niezbędne do tego będzie pobieranie produktów z magazynu oraz zabezpieczenie ich przed zepsuciem. Twoje pomysły i propozycje będą miały szansę na stałe zagościć w...
pracownik fizyczny umowa zlecenie aplikuj szybkoaplikuj bez CV
24 godz.
przygotowanie cotygodniowego menu, z uwzględnieniem dań wegetariańskich, wegańskich, przygotowanie list zakupów, zarządzanie zespołem, praca na kuchni, obsługa urządzeń kuchennych, przygotowywanie potraw zgodnie z tygodniowym menu, według receptur, dbanie o najwyższą jakość...
pracownik fizyczny umowa zlecenie / na zastępstwo pełny etat
1 dni
Zadania: Przygotowywanie dań zgodnie z założeniami menu; Dbałości o jakość, smak i ekspozycję serwowanych dań; Dbałości o porządek; Oczekujemy: Mile widziane doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku w gastronomii; Wymagana zaświadczenie sanitarno -epidemiologiczne;
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat
1 dni
Zadania: Udział w produkcji i przygotowaniu potraw; Prace porządkowe; Przestrzeganie zasad HACCP; Oczekujemy: Dyspozycyjności i zaangażowania w powierzone obowiązki; Aktualnego orzeczenia do celów sanitarno – epidemiologicznych; Chęci do podjęcia pracy na stałe;
Do obowiązków będzie głównie należało: Produkcja i wydawanie (na zamówienie – na żywo): Kanapek, tostów, panini; Dań ciepłych (jajecznica, szakszuka, śniadania angielskie itp.)
Twoja misja Będziesz nadzorować pracę kucharzy, dbać o sprawne wydawanie dań oraz porządek na kuchni, monitorować stan zapasów magazynowych. Wszystko po to, aby nasi goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!